Barometern > Nyheter

Wednesday, 19 June, 06:43

Barometern - 22 maj 19 kl. 13:42

"Kungens” framtid osäker när Skäftekärr säljs: ”Viktig pjäs”Intresset är stort för att ta över den stora byggnaden i Skäftekärr. Men Sveaskog har inte bara fastigheten att tänka på vid en försäljning..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Skäftekärr, Sveaskog

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kungens, framtid, osäkernär , Skäftekärr, säljs, Viktig, pjäs

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Man anhållen efter misstänkt dråpförsök

Barometern - 45 minuter sedan

Svensk skola behöver reformer

Skolpolitik.

Barometern - 45 minuter sedan

Varför inga fria busskort

Denna insändare är riktad till Högsby kommun. Kommunen har länge undrat vad de kan förbättra för att göra Högsby till en rolig plats för ungdomar..

Barometern - 45 minuter sedan

Lägg teatern någon annanstans

Kalmar har sina don Quijotes, tack och lov, där en kamp nu förs mot den giganstiska kommunala ”Kvarnen” vilken vill rasera, inte bara ett fornminne utan även grannars rätt till hemfrid..

Barometern - 45 minuter sedan

DO vill ha tydligare uppgifter

2018 gjorde DO, diskrimineringsombudsmannen, en tillsyn i Högsby. Nu begär DO in fler uppgifter..

Barometern - 45 minuter sedan

Glas, keramik, måleri och hantverk på årets sommarutställning i Pukeberg

Måleri, keramisk konst, textilhantverk, glas, träslöjd och belysning - allt detta finns samlat i i årets sommarutställning i Pukeberg..

Barometern - 45 minuter sedan

Pierre Edström: ”Det är en förmån att få arbeta med politik”

Att fylla 60 år är en milstolpe. Det tycker dagens jubilar Pierre Edström som sina år till trots menar att det finns mycket kvar att lära sig. ”Jag kämpar med att försöka leva mer i nuet och inte grubbla över framtiden.

Barometern - 45 minuter sedan

KD motionerar om tillfällen att cykla

Anders Andersson (KD) vill gärna se en cykelled mellan Järnforsen och Målilla. I en motion till fullmäktige berättar han att sträckningen redan finns..

Barometern - 45 minuter sedan

Stor manifestation för konsten i repris

Veckan efter midsommar är numera årets kulturdagar nummer ett i kommunen. Musikdagarna i Virserum har fått stadigt sällskap av konst, skulptur och annan kultur i alla orter..

Barometern - 45 minuter sedan

Sjukvården sommarstänger - 113 vårdplatser försvinner

På länets tre sjukhus läggs 113 vårdplatser i malpåse. Trots den bantningen och bemanning med hyrsjuksköterskor arbetar sjukvårdsledningen fortfarande med att hitta sommarpersonal. – Jag är lika orolig som förra året, men mer för personalens arbetsmiljö än för patientsäkerheten, säger Linda Simonsson, sjuksköterska på akuten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.