DN > Utrikes

Thursday, 20 June, 15:03

DN - 22 maj 19 kl. 13:55

Fortfarande oklart när Citybanans rulltrappor är i driftTrots att det snart har gått ett år sedan kaoset med rulltrapporna på Stockholm City finns fortfarande ingen prognos för när samtliga rulltrappor är i drift. I sommar kan läget bli extra besvärligt då även fjärrtågsresenärer hänvisas till att resa genom Citybanan. – Vi tar höjd för att fler resenärer med större bagagemängder kommer att resa med oss, säger Aleksander Krajisnik på SL. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Citybanans, Stockholm City, Citybanan, Aleksander Krajisnik, SL

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortfarande, oklartnär , Citybanans, rulltrapporär i , drift
HBL - 07 jan 15 kl. 15:00

Motivet bakom Korsnäsexplosionen fortfarande oklart

Det är fortfarande oklart vad som ligger bakom explosionen i Korsnäs i december. Polisen har inte kunnat förhöra den kvinna som skadades i explosionen och den man som är misstänkt, för den har inte gått med på att lämna några närmare uppgifter.– Den misstänkte har inte erkänt.

SR - 19 nov 15 kl. 05:38

Fortfarande oklart om misstänkte huvudmannen Abdelhamid Abaaoud lever

Det är fortfarande oklart om den misstänkta hjärnan bakom attacken, Abdelhamid Abaaoud, fanns i den lägenhet i Paris där polis och misstänkte terrorister våldsamt drabbade samman igår. Uppgifter från i går om att Abaaoud skulle vara död har fortfarande inte bekräftats av franska myndigheter..

Nerikes Allehanda - 01 aug 17 kl. 16:08

Fortfarande oklart om gripna IS-krigare kommer från Örebro

Det är fortfarande oklart om det finns några örebroare bland de misstänkta svenska IS-krigare som uppges ha tillfångatagits av kurdiska styrkor i norra Syrien, enligt uppgifter till Sveriges Radios Eko-redaktion.
Det är också oklart vad som kommer att hända med dem i framtiden – om de kommer att hållas kvar i området eller släppas hem till Sverige..

Helsingborgs Dagblad - 09 jan 11 kl. 09:47

Ansvaret fortfarande oklart

I början av december miste en färdtjänstförare greppet om Carla Håkanssons rullstol så att den gamla kvinnan föll handlöst i trappan. Hur ansvarsfrågan ser ut är fortfarande oklart..

Trelleborgs Allehanda - 18 maj 11 kl. 10:19

Motivet fortfarande oklart

Den 30-åring som är anhållen misstänkt för mordförsök på en 13-årig pojke är inte känd av polisen sen tidigare. Någon relation mellan gärningsmannen och pojken finns inte heller.
Det var i tisdags kväll strax före klockan 20 som den 13-årige trelleborgspojken blev knivskuren i ryggen.

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 12:47

Fortfarande oklart i PRO:s lokalfråga

Än så länge får Häljarps PRO-förening vara i Tallstugan, som ska säljas. Men vart man tar vägen om en köpare hittas till lokalen, det är fortfarande oklart..

Nyhetskanalen - 02 jun 12 kl. 17:25

Fortfarande oklart vad som hände hängd flicka

Det är fortfarande oklart vad som hände den 17-åriga flicka som hittades hängd i ett träd i Skärholmen i Stockholm på torsdagsmorgonen.


- I helgen händer ingenting i ärendet. Vi avvaktar både den tekniska undersökningen och obduktionen som kommer i början på nästa vecka, säger Catharina Nordin stationsbefäl på Söderortspolisen.

UNT - 15 jan 13 kl. 09:02

Fortfarande oklart om död man

Det är på tisdagsmorgonen fortfarande oklart vad som hänt den man som hittades död i ett bostadsområde i Enköping på måndagen..

UNT - 04 feb 13 kl. 11:43

Fortfarande oklart vad som orsakade branden

Polisens tekniker har inte hittat några spår som tyder på att branden på Flybergs motor i Gamla Uppsala var anlagd. Vad som startade branden är fortfarande oklart..

UNT - 04 feb 13 kl. 11:43

Fortfarande oklart om brand

Polisens tekniker har inte hittat några spår som tyder på att branden på Flybergs motor i Gamla Uppsala var anlagd. Vad som startade branden är fortfarande oklart..

SR - 18 jul 14 kl. 06:59

Fortfarande oklart vem som skjutit ned planet

Det är fortfarande oklart vilka det var som sköt ner det malaysiska passagerarplan som störtade i östra Ukraina igår. 298 människor dödades..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

SAS-personal får nej i tvist mot egna facket

De 185 kabinanställda vid SAS som stämt fackförbundet Unionen i en unik tvist får nej. Tingsrätten ogillar skadeståndskraven och i stället får personalen ta notan för rättegången. .

DN - 1 timme sedan

Just nu: KD-ledaren Busch Thor kommenterar Adaktusson

Kristdemokraternas partiledare Ebba Bush Thor bryter tystnaden och kommenterar nu Lars Adaktussons beslut att lämna alla uppdrag i partistyrelsen på en pressträff. .

DN - 3 timmar sedan

Här är hetaste kandidaterna att bli ny EU-ordförande

BRYSSEL. En danska, en fransman, en nederländare och en tysk. De är hetaste kandidaterna att ta över efter Jean-Claude Juncker och bli ordförande för EU-kommissionen.

DN - 3 timmar sedan

Livstidsdomar för turkiska kuppmakare

En turkisk domstol har dömt 24 personer till livstids fängelse för att ha deltagit i det misslyckade kuppförsöket i landet för tre år sedan..

DN - 5 timmar sedan

Tv-recension: Spänning, mellankrigsmagi och dekadens i ”Babylon Berlin”

SVT:s seriesatsning i sommar är en sexton timmar lång djupdykning i den tyska mellankrigstiden. Rekorddyra ”Babylon Berlin” blandar kriminalhistoria med en genomlysning av den kaotiska Weimarrepubliken. Imponerande visuell magi, skriver Johan Croneman..

DN - 5 timmar sedan

Tio verk som skildrar Weimar-republiken

Tyska storserien ”Babylon Berlin” i SVT skildrar Weimarrepublikens sista turbulenta år. Nicholas Wennö listar ytterligare tio sevärda filmer/tv-serier som utspelar sig under den kaotiska tyska mellankrigstiden. .

DN - 5 timmar sedan

XXL skär sönder helt nya kläder och förstör sportutrustning

Personalen vid det norska sport- och vildmarksföretaget XXL skär sönder nya kläder och sportutrustning bara för att de ska slängas och inte gå att använda, avslöjar Aftonbladet..

DN - 5 timmar sedan

Tidigare Interpolchef erkänner mutbrott

Den tidigare Interpolchefen Meng Hongwei har erkänt sig skyldig till mutbrott i en kinesisk domstol..

DN - 6 timmar sedan

LasseMajas detektiver blir radioföljetong

I sommar har detektivbyrån LasseMaja, som består av klasskompisarna Lasse och Maja, tre svåra brott att ta i tu med, och den som vill veta hur det går kan lyssna på Barnradions radioföljetong som börjar den 22 juli..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.