Realtid > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 07:02

Realtid - 22 maj 19 kl. 11:52

EU:s revisionspaket sätter käppar i hjulet för the Big FourBeskedet att den amerikanska investmentbanken Goldman Sachs väljer revisionsbyrån Mazars efter nästan ett århundrades samarbete med PWC har slagit ned som en bomb i revisionsvärlden. “Vi är stolta” säger Marianne Sandén-Ljungberg, vd för Mazars i Sverige, till Realtid. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Big Four, Goldman Sachs, Mazars, PWC, Marianne Sandén-Ljungberg, Sverige, Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU:s, revisionspaket, sätter, käppari , hjuletför , the, Big, Four

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 45 minuter sedan

Advokatbyråerna positiva till att icke-jurister inkluderas i styrelsen

Advokatbyråerna är positiva till att icke-jurister tar plats i deras ledning och styrelse. Det visar Regis partnerstudie. "Ett bra ledarskap behöver inte alltid komma från de egna delägarna, även om det finns många bra exempel på drivna och duktiga managing partners", säger Ylva Gnosse, expertkonsult på Regi..

Realtid - 1 timme sedan

”Marknaden för kryptovalutor är en självklar del av framtiden”

Marknaden för kryptovalutor har fallit från 830 miljarder dollar till 100 miljarder dollar – ett fall på 87 procent. Entreprenören Dennis Sahlström tror att kryptovalutor och blockchaintekniken kommer fortsätta svänga – och förändra våra liv..

Realtid - 14 timmar sedan

Sveriges yngsta advokat är korad

Lina Andréasson på Moll Wendén Advokatbyrå fick sin advokattitel i förra veckan. Med sina 26 år innebär det att hon är Sveriges yngsta advokat. “Advokattiteln är en kvalitetsstämpel” säger hon..

Realtid - 15 timmar sedan

Göran Persson: ” Jag är oerhört handlingsriktad”

Swedbanks tillträdande styrelseordförande Göran Persson hoppas kunna presentera en ny vd i höst..

Realtid - 18 timmar sedan

Störst är inte alltid vackrast

Att allokera allt mer kapital till ”onoterade” innehav, som kan tillåta en än högre belåning, blir lite som att jaga sin egen svans för de stora pensionsförvaltarna. Realtids krönikör Per Lindvall varnar för ett ”minsky moment”..

Realtid - 19 timmar sedan

EQT Credit rekryterar Jan Swärd från Nordea

EQT Credit har rekryterat Jan Swärd från Nordea, hans nya titel blir Director för Norden..

Realtid - 21 timmar sedan

Rådgivarna bakom fusionen mellan Tieto och Evry

Nio tunga rådgivare stöttar Tieto och Evry vid sammanslagningen. "Det har varit en bra affär", säger Christer Gardell om investeringen i Tieto, som genom Cevian Capital blir näst största ägare i det sammanslagna bolaget..

Realtid - 22 timmar sedan

Anna Sörelius  Nordenborg ny vd för Engelska skolan

Börsnoterade Engelska skolan byter vd. Anna Sörelius Nordenborg ersätter Cecilia Marlow..

Realtid - 22 timmar sedan

Tieto går samman med Evry

Tieto går samman med Evry, Swedbank sparkar toppchefer i Estland efter utredning och stora europeiska riskkapitalbolag planerar stora fonder. Det är några av rubrikerna i tisdagens nyhetssvep. .

Realtid - Igår: 06:15

"Tiden är mogen för att expandera till USA"

Riskkapitalbolaget Nordic Capital ska i höst etablera ett kontor i USA på grund av den växande marknaden där. Det säger Thomas Vetander, partner på Nordic Capital och chef för det nya USA-kontoret..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.