Realtid > Ekonomi

Sunday, 16 June, 11:15

Realtid - 22 maj 19 kl. 11:13

Ny CFO på Coor Klas Elmberg tillträder som CFO och IR-direktör i Coor och efterträder Olof Stålnacke som valt att lämna bolaget..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
CFO, Coor, Elmberg, IR, Olof Stålnacke

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny CFO, Coor
Cornucopia - 06 jun 19 kl. 08:46

Professor: 40% risk för amerikansk recession - CFO-undersökning håller med

Professor Campbell Harvey vid Duke University har genom att titta på räntegapet i över 30 år och har en modell utifrån räntegapet på amerikanska korta och långa räntor ett hundraprocentigt trackrecord på att förutspå amerikansk recession. Hans indikator spikar nu igen och anger 40% risk för en amerikansk recession inom 12 månader. Finanscheferna i USA tror enligt Duke Universitys undersökning att USA kommer uppleva en recession senast tredje kvartalet 2020.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Coor får stororder från SAS

Coor Service Management ska fortsätta att leverera servicetjänster åt flygbolaget SAS i ytterligare cirka sex år. Det nya kontraktet är värt minst 1 150 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande från Coor. Avtalet omfattar servicetjänster vid SAS samtliga kontor och anläggningar i Skandinavien, skriver bolaget..

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 12 kl. 09:19

Coor får stororder från SAS

Coor Service Management ska fortsätta att leverera servicetjänster åt flygbolaget SAS i ytterligare cirka sex år. Det nya kontraktet är värt minst 1 150 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande från Coor. Avtalet omfattar servicetjänster vid SAS samtliga kontor och anläggningar i Skandinavien, skriver bolaget..

Dalarnas tidningar - 18 dec 14 kl. 16:17

Coor in - Dynamate ut från SSAB

Efter en upphandling har SSAB i Borlänge tecknat avtal med Coor Industriservice som innebär att Coor ska leverera och utveckla fastighetsservice..

DI - 15 sep 15 kl. 17:51

Vd tankar i Coor

Coor Service Managements vd Mikael Stöhr köpte 78.947 aktier i Coor den 15 september..

PrivataAffärer - 30 maj 16 kl. 12:50

Kommentar: Coor för utdelningsjägare

Servicebolaget Coor Service Management har nu blivit av med riskkapitalbolaget som tog bolaget till börsen och det kan ge Coor en skjuts uppåt. Låg risk i kombination med en bra direktavkastning kommer vara lockande....

DI - 25 jan 17 kl. 12:20

Coor utökar avtal med Akelius

Coor utökar sitt avtal med fastighetsbolaget Akelius. Det nya avtalet är treårigt och innebär att Coor ska leverera fastighetsteknisk drift och förvaltning, utemiljötjänster och lokalvård till Akelius svenska fastighetsbestånd. Avtalet är värt cirka 85 miljoner kronor per år..

PrivataAffärer - 22 feb 17 kl. 12:51

Kommentar: Coor en av börsens bästa utdelningsaktier

Bokslutet från Coor Service Management blev bättre än väntat, men den stora överraskningen var en 50-procentig höjning av utdelningen. Det innebär en direktavkastning på ca 5,3 procent, vilket gör Coor till en av de bästa utdelningsaktierna på....

Realtid - 16 jul 18 kl. 08:40

Platzer rekryterar ny CFO

Fredrik Sjudin rekryteras som ny CFO till Platzer. Han kommer närmast från rollen som CFO på Partillebo. Tidigare i år valde Platzers nuvarande CFO, Lennart Ekelund, att säga upp sin anställning..

IDG - 27 jun 13 kl. 15:03

Här får CIO:erna stryk av CFO:erna

Med 10 poäng mot 7 tog CFO:erna hem CIO/CFO Ryder Cup, som gick av stapeln på Österåkers golfklubb den 26 juni. Se bilderna!.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 timmar sedan

“Jag har de bästa åren framför mig”

En avgörande vändpunkt för ränteprofilen Olof Manner var när familjeföretaget gick i konkurs. “Jag hade levt i tron att jag skulle komma till ett dukat bord”, säger han i en intervju med Realtid..

Realtid - Igår: 08:15

Statistiken bygger upp magkänslan

Statistik bättrar på magkänslan, Realtids scoop och finanslegenden som räddade livet på Realtids reporter. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:35

Sveriges svaga krona engagerar mest

Den senaste veckan har en debattartikel om den svaga kronan väckt väldigt många läsares uppmärksamhet. Realtids inträngande karriärintervju med Nordic Capitals COO Klas Tikkanen likaså. Här är listan över veckans mest lästa artiklar..

Realtid - Igår: 16:27

Börsnoteringen av Traton sysselsätter 50 av Linklaters medarbetare

Linklaters är rådgivare till Traton i deras planerade börsnotering. "Det som sticker ut är att det handlar om ett så stort bolag och att det rör sig om en möjlig simultan börsnotering på två börser", säger Fredrik Lindqvist, Head of M&A and capital markets Linklaters Stockholm till Realtid.

Realtid - Igår: 15:00

Istället för förvirring: starkare krona

Mycket talar för att det är den svaga kronan som håller uppe inflationstrycket i den svenska ekonomin. Men vad händer när kronan stärks?.

Realtid - Igår: 12:30

Finansutskottet vill ha mer åtgärder mot penningtvätt

Ambitionsnivån behöver höjas markant i arbetet mot penningtvätt och regeringen bör utreda vad som kan göras ytterligare. Det anser ett enigt finansutskott, enligt ett pressmeddelande. .

Realtid - Igår: 11:45

"Riksbanken kommer inte att höja räntan de närmaste åren"

Fredagspanelen är ense om att det inte blir någon uppgörelse mellan USA och Kina i juni men är samtidigt oense om när Riksbanken höjer räntan..

Realtid - I förrgår: 11:12

Danica Pension blir Futur Pension

Danica Pension byter namn till Futur Pension från och med 2020. Namnbytet är en konsekvens att bolaget nyligen bytt ägare från Danske Bank till Acathia Capital och Polaris..

Realtid - I förrgår: 08:57

Nästa ECB-chef kan komma från Finland

Nästa ECB-chef kan komma från Finland. Både före detta centralchefen Erkki Liikanen och efterträdaren Olli Rehn är aktuella för posten rapporterar Bloomberg..

Realtid - I förrgår: 08:25

Ny ordning för redovisningstillsyn

Årsredovisningar och halvårsrapporter ska nu skickas in till nyinrättade Nämnden för svensk redovisningstillsyn istället för till Finansinspektionen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.