Realtid > Ekonomi

Thursday, 20 June, 15:43

Realtid - 22 maj 19 kl. 08:07

Finansduo drar in miljardbeloppFinansduon Fredrik Karlsson och Tomas Billing har fått in 1,3 miljarder kronor till sitt nya ”mini-Lifco”, Johan Agerman ny ordförande för Danica Pension och bolag i Tobin-sfären i konkurs. Det är några av onsdagens rubriker i morgonsvepet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Fredrik Karlsson, Tomas Billing, lifco, Agerman, Danica Pension, Tobin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finansduodrar in , miljardbelopp
DN - 19 sep 12 kl. 09:31

Telia betalade miljardbelopp för mobiltelefoni i Uzbekistan

Telia Soneras affärer i diktaturer väcker ännu en gång frågor. Telekomjätten betalade miljardbelopp för mobiltelefoni i Uzbekistan. Pengarna gick till en kvinna med nära band till diktatorn Karimovs dotter..

NSD - 03 nov 12 kl. 11:53

Miljardbelopp under städer och sopor

Det kan finnas miljardbelopp begravda under världens städer och på våra soptippar, i form av elledningar och stålrör som inte längre används. Nu undersöker ett forskarteam vid Linköpings universitet hur man kan komma åt dessa dolda guldgruvor..

HBL - 03 nov 12 kl. 12:25

Miljardbelopp gömmer sig under städer och sopor

Det kan finnas miljardbelopp begravda under världens städer och på våra soptippar, i form av elledningar och stålrör som inte längre används.Nu undersöker ett forskarteam vid Linköpings universitet hur man kan komma åt dessa dolda guldgruvor. Det handlar bland annat om tusentals ton kopparledningar och stålrör som inte längre används men som ligger kvar under marken.

Affärsvärlden - 20 mar 15 kl. 13:36

Carl Rosén: Miljardbelopp till spillo efter SCA-skandalen

Aktiespararnas vd Carl Rosén uppskattar att kostnaderna kring SCA:s affärsflygplan uppgår till miljardbelopp i aktieägarvärden, inberäknat både flygturerna och hanteringen av börsbolagens toppchefer. Det skriver Dagens Nyheter..

DI - 08 okt 15 kl. 08:52

Liseberg drar in miljardbelopp åt turismen

Liseberg genererar miljardbelopp varje år och är den nöjespark som påverkar den lokala turismen mest i hela landet..

SR - 16 okt 15 kl. 09:00

Riksbanken köper statsobligationer för miljardbelopp

Riksbanken köper just nu varje vecka statsobligationer för miljardbelopp och köpen har nu passerat hundra miljarder kronor. Jämte räntesänkningarna så är det här Riksbankens medel för att få fart på inflationen..

SR - 15 mar 16 kl. 18:15

Vattenfall kräver miljardbelopp för att avveckla sin kärnkraft i Tyskland

Vattenfall och ytterligare två kärnkraftbolag i Tyskland kräver miljardbelopp i skadestånd för beslutet att tidigarelägga avvecklingen av kärnkraft. Under tisdagen inleddes prövningen av deras begäran..

Affärsvärlden - 14 apr 16 kl. 14:31

SCA uppges ha skatteplanerat för miljardbelopp

Pappers- och hygienföretaget SCA ska i det tysta ha sålt bolagets internbank för 48 miljarder kronor till sig själva i Holland och genom en filial i Sverige gjort stora ränteavdrag för detta. Nu krävs bolaget på miljardbelopp av förvaltningsrätten i Stockholm..

Affärsvärlden - 02 sep 16 kl. 08:50

Ikea köper skog för miljardbelopp

Möbeljätten Ikea har under det senaste året köpt skog för miljardbelopp. Totalt rör det sig om 72.000 hektar skogsmark i Estland, Lettland, Litauen och Rumänien, skriver tidningen ATL.

Barometern - 07 sep 16 kl. 04:06

Älgar tuggar i sig miljardbelopp

Betesskador som orsakats av älg i den svenska tallskogen ökar och uppskattas medföra kostnader för miljardbelopp, rapporterar Ekot. Enligt den senaste älgbetesinventeringen finns problemet i hela landet, men hårdast drabbad är skogen i södra Sverige.(TT).

SvD - 07 sep 16 kl. 04:07

Älgar tuggar i sig miljardbelopp

Betesskador som orsakats av älg i den svenska tallskogen ökar och uppskattas medföra kostnader för miljardbelopp, rapporterar Ekot..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - just nu

Baker McKenzie legal rådgivare vid K2A:s börsnotering

Baker McKenzie är legal rådgivare vid fastighetsbolaget K2A:s börsnotering på Nasdaq Stockholm, med Carnegie och Swedbank som Global Coordinators och Joint Bookrunners, enligt ett pressmeddelande från advokatbyrån..

Realtid - 1 timme sedan

ECB har slut på ammunition – stökig höst att vänta

Hur ska ECB lyckas med sitt inflationsmål när krutet snabbt sinar i bössan? Och hur ska centralbanken få bukt med de trilskande tyskarna? Realtids Per Lindvall ser en tuff höst framför sig, när näste ECB-chef ska ta över..

Realtid - 3 timmar sedan

Oktogonen riskerar skattesmäll

Realtid kan idag avslöja att Oktogonen, Handelsbankens resultatandelsstiftelse, kan drabbas av ökad skatt om styrelsen fortsätter att dra in avsättningar..

Realtid - 3 timmar sedan

Handelsbankens anställda riskerar skattesmäll

Realtid kan idag avslöja att de anställda på Handelsbanken kan drabbas av ökad skatt om styrelsen fortsätter att dra in avsättningar till resultatandelsstiftelsen Oktogonen..

Realtid - 5 timmar sedan

Realtid rankas som Sveriges näst bästa ekonomisajt

Realtid rankas som Sveriges näst bästa ekonomisajt av Financial Hearings. Johan Såthe, chefredaktör på Realtid, är glad över all positiv feedback från läsarna..

Realtid - 5 timmar sedan

Silverpokal till Realtid i prestigefylld ranking

Realtid rankas som Sveriges näst bästa ekonomisajt av Financial Hearings. Johan Såthe, chefredaktör på Realtid, hur kommer det sig att kvaliteten har ökat så mycket under det senaste året?.

Realtid - 6 timmar sedan

Bolund skeptisk till Facebooks kryptovaluta

Finansmarknadsminister Per Bolund varnar för Facebooks kryptovaluta libra. Han ser alltför stora risker..

Realtid - 7 timmar sedan

EQT säljer Autostore

EQT säljer norska Autostore till THL Partners..

Realtid - 7 timmar sedan

Deutsche Bank granskas av myndigheterna

Deutsche Bank granskas av myndigheterna, börsen är upp efter Fed-besked och Resurs Bank förlänger sin finansiering. Det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna torsdagsmorgon. .

Realtid - 9 timmar sedan

DNB lägger ut i Amazon

DNB har under senare år gått från att ha legat efter inom det digitala området till att vara ledande på området i Norge bland de traditionella bankerna. En lagändring gör att banken kan utnyttja Amazons molnteknik berättar Nicolai Rygh, IT-ansvarig för privatmarknaden på DNB. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.