SR > Nyheter

Sunday, 16 June, 05:18

SR - 22 maj 19 kl. 06:13

Få vill skicka hjälp till IS-barnens lägerMånga biståndsorganisationer drar sig för att skicka hjälp till lägren som är fulla av IS-kvinnor och deras barn, rapporterar vår korrespondent på plats i Al Hol-lägret i norra Syrien..
Läs mer på SR
Läs mer om:
IS, Al Hol, Syrien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: vill , skicka, hjälptill , IS-barnens, läger
Dagens PS - 15 okt 16 kl. 07:18

13 techprylar på barnens önskelista

Sajten New Atlas har sammanställt vad barnen vill ha i säcken. Och prylarna är uteslutande techleksaker. I topp, nr 1, hamnar BB-8 – en bollformad Sphere-robot i Star Wars-tappning med fjärrkontroll följt av nr 2, en flashig, svävande helikopter (som liknar mer än rymdfarkost).

Nyheter 24 - 24 mar 14 kl. 13:32

De hjälper familjer i nöd: "Underbart att se barnens glada ögon"Tackmeddelande

FALKÖPING. I januari i år startade 19-åriga Lina Svensson Facebookgruppen Hjälpande Hjärtan. Hon såg att det fanns familjer som var i behov av hjälp med det ekonomiska för att kunna köpa mat och materiella förnödenheter.

BT - 02 sep 11 kl. 12:22

Barnens julpeng i fara

Det är inte säkert att barn till fattiga föräldrar får en julpeng.
Efter att flera politiker ändrat sig ska kommunen istället fortsätta utreda julklappen.
?

SN - 17 okt 16 kl. 21:00

Stoppa barnens clownrykten

Ibland beskylls medier för att överdriva. Så är inte är fallet när det gäller clownhysterin, som tagit orimliga proportioner."70 larm om clowner på 36 timmar i region syd", skrev en av kvällstidningarna häromdagen och vi på SN har berättat om uppskrämda ungdomar vid Rosvalla.

Barometern - 06 feb 17 kl. 23:14

Vi måste ta tillvara på barnens rätt

Hur kan Sverige skicka tillbaka ensamkommande barn till Afghanistan?.

Skånskan - 24 maj 18 kl. 08:49

Här reagerar landslaget på barnens VM-låt

Ikväll fick spelarna en överraskningspresent. Deras anhöriga har tillsammans med artisten Pidde P tagit fram låten ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva” där spelarnas barns röster finns med. Nu kan ni också lyssna på hela låten – länk i bio.

GöteborgsPosten - 24 maj 18 kl. 16:07

Spelarna rörda av barnens hyllningslåt

Landslagsspelarna bänkade sig för att se på film. Då kom överraskningen som fick en och annan att torka tårar ur ögonen. Barnen till flera spelare framträdde och sjöng låten "Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva"..

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 18 kl. 16:07

Spelarna rörda av barnens hyllningslåt

Barnen till flera spelare sjöng låten "Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva"..

Barometern - 24 maj 18 kl. 16:07

Spelarna rörda av barnens hyllningslåt

Landslagsspelarna bänkade sig för att se på film. Då kom överraskningen som fick en och annan att torka tårar ur ögonen. Barnen till flera spelare framträdde och sjöng låten "Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva".

Sydöstran - 24 maj 18 kl. 16:07

Spelarna rörda av barnens hyllningslåt

Landslagsspelarna bänkade sig för att se på film. Då kom överraskningen som fick en och annan att torka tårar ur ögonen. Barnen till flera spelare framträdde och sjöng låten "Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva".

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Saudiarabiens kronprins skyller attacker på Iran

Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman ansluter sig till USA:s linje att Iran låg bakom attackerna på två tankerfartyg i Omanbukten häromdagen..

SR - 2 timmar sedan

Oklart vilka utbildningar som ger rätt att stanna

Det är oklart vilka yrkesutbildningar som kommer att accepteras för att ensamkommande ska få uppehållstillstånd för att studera i och med den nya gymnasielagen..

SR - 7 timmar sedan

Löfven efterlyser rejäl samhällsförändring

Statsminister Stefan Löfven efterlyste en rejäl samhällsförändring för att komma tillrätta med flera "skriande orättvisor" när han talade på Järvaveckan..

SR - 12 timmar sedan

Hongkongborna besvikna på Lams beslut

Demonstranterna tycker inte att det är tillräckligt med ett uppskjutet lagförslag..

SR - 14 timmar sedan

Barnombudsmannen: "Barn behandlas som brottslingar"

Att tonåringar har tvingats sova över på häkten och i arrester när de transporteras till ungdomshem, har nu fått Barnombudsmannen, BO, att begära ut mer informationen från de berörda myndigheterna..

SR - 14 timmar sedan

IOK:s specialkrav kan innebära juridiska problem

Det finns flera problem med Internationella olympiska kommitténs krav och den svenska lagstiftningen om Sverige skulle få vinter-OS år 2026..

SR - 15 timmar sedan

Sabuni får stöd från Skåne

Liberalerna i Skåne ställer sig bakom Nyamko Sabuni som partiets nya partiledare..

SR - 15 timmar sedan

Polisens vapenbeslag ökade under förra året

Allt fler vapen beslagtas. Under förra året var det en markant ökning jämfört tidigare år. Enhandsvapen och kulgevär dominerar varje år bland beslagen..

SR - 16 timmar sedan

Handel största frågan när Löfven träffar Sydkoreas president

Under det pågående sydkoreanska statsbesöket i Sverige har länderna idagingått två samförståndsavtal i strävan att öka handeln och samarbete..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.