Realtid > Ekonomi

Monday, 20 January, 02:21

Realtid - 20 maj 19 kl. 11:45

Lämnar Handelsbanken för finanschefspost på ungt börsbolagJonas Lagerqvist lämnade ledningsgruppen för en av Handelsbankens regionbanker för jobbet som finanschef för börsaktuella Vertiseit. "Jag tror väldigt mycket på bolaget, så pass mycket att jag tagit allt jag äger och lite till och gått in i detta, säger han i en intervju med Realtid. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Handelsbanken, Lagerqvist, Handelsbankens, Vertiseit, Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lämnar, Handelsbankenför , finanschefspost, ungt, börsbolag
E24 - 11 nov 15 kl. 08:32

Toppchef lämnar Handelsbanken

Jan Amethier, chef över Merchant Banking International på Handelsbanken, har valt att lämna banken. Det skriver Handelsbanken i ett kortfattat pressmeddelande..

Realtid - 11 dec 13 kl. 08:14

Rainer Lawniczak lämnar Handelsbanken

Rejäla omstuvningar i ledningen på Handelsbanken..

DI - 20 maj 19 kl. 08:04

Fondstjärnan lämnar Handelsbanken – går till konkurrent

Det norska fondbolaget Odin ökar takten i Sverige och rekryterar fondstjärnan Jonathan Schönbäck från Handelsbanken. Med start till hösten förvaltar han en nystartad svensk småbolagsfond..

Expressen - 03 okt 18 kl. 10:20

Vice vd:n lämnar Handelsbanken på egen begäran

Per Elcar, chef för bankens kapitalförvaltning och vice vd, lämnar sin befattning på egen begäran.– Nytt ledarskap kommer att underlätta arbetet med att komma till rätta med en kultur av kränkande behandling, säger vd Anders Bouvin. .

Dagens PS - 03 okt 18 kl. 10:10

Ännu en toppchef lämnar sin tjänst

Det här uppger Handelsbanken i ett pressmeddelande. Det är Per Elcar, chef för bankens Markets & Asset Management, som ingår i Handelsbanken Capital Markets, som nu lämnar sin tjänst på egen begäran, enligt ett pressmeddelande från Handelsbanken där Anders Bouvin, bankens vd och koncernchef, säger att Handelsbanken vidtagit åtgärder för att ”komma till rätta med en kultur av kränkande behandling och dålig arbetsmiljö som tyvärr förekommit på en avdelning”. Enligt Bouvin pågår det utredningar om anklagelserna, som handlar om att kvinnliga anställda utsatts för kränkande behandlingar med sexuella anspelningar, enligt Dagens Industri, som i flera artiklar rapporterat om händelserna.

Dagens PS - 04 okt 18 kl. 07:37

Ytterligare en SHB-chef lämnar

Peder Frölen som är aktieanalyschef på Handelsbankens investmentbank-avdelning, Capital Markets, har lämnat sin tjänst under veckan. Det skriver Dagens industri. Han har enligt banken hoppat av på egen begäran.

Dagens PS - 12 sep 18 kl. 07:44

Tungt chefsavhopp skakar Handelsbanken

Nu överväger fler toppdirektörer att lämna storbanken, erfar Di. Tidningen skriver att bakgrunden till det hela är samarbetssvårigheter med Handelsbankens ”ifrågasatta vd Anders Bouvin” (bilden), tillika bankens koncernchef. Det är kommunikationsdirektören Katarina Grönwall som nu lämnar Handelsbanken (SHB) med omedelbar verkan efter endast sex månader.

JAffärer.se - 16 aug 16 kl. 11:08

Anders Bouvin ny VD och koncernchef för Handelsbanken

Frank Vang-Jensen, nuvarande VD och koncernchef, lämnar Handelsbanken. Det är en enig styrelse som efter en omfattande utvärdering har gjort bedömningen att ett byte av koncernchef bör ske nu. – Beslutet är enbart en individfråga.

Realtid - 17 okt 19 kl. 08:19

Tungt avhopp från Handelsbanken Capital Markets

Peter Karlsson lämnar Handelsbanken Capital Markets, Bopriserna stiger och SAS emitterar 1,5 miljarder kronor i obligationer. Det är några av nyheterna i torsdagens morgonsvep. .

DI - 22 apr 14 kl. 18:35

Kinaexpert lämnar storbanken

Kinaexperten Frederic Cho, 52, lämnar Handelsbanken och startar egen rådgivningsbyrå. "Intresset för Kina är stort i Norden och många kinesiska investeringar är på väg ut ur Kina och Kina behöver lära sig Europa och Norden", säger han..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 18 timmar sedan

"Den juridiska arbetsmetoden hjälpte mig vid regeringsbildningen"

Mötet Sveriges talman Andreas Norlén som förklarar på vilket sätt han har haft nytta av juridiken i sin politiska karriär. .

Realtid - Igår: 08:00

Het debatt om branschens eviga fråga

Finansbranschens eviga fråga, EFN-profilen som äter flera semlor om dagen och vårens mest efterlängtade tv-premiär. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:40

Hegefond slog index

Karriärintervjun med hedgefondförvaltaren Sean George var den stora vinnaren i veckans lista över de mest lästa artiklarna på Realtid. Hit hör också en intensiv debatt om vilket som är det bästa – aktivt förvaltade fonder eller passivt förvaltade indexfonder..

Realtid - I förrgår: 17:01

Indexfonder – älskade hatobjekt

Jag har ett synnerligen ambivalent förhållande till indexfonder. Å ena sidan har jag stor förståelse för avgifters betydelse för avkastningen på lång sikt. Å andra sidan har jag som aktiv förvaltare alltid haft index som ”motståndare”, och att passivt köpa in sig i ett sådant vore på något sätt att ge upp.

Realtid - I förrgår: 17:01

Ett slags jämförelsens tyranni

Den psykogologiska mekanism vi kallar priming är oerhört svår att frigöra sig från. Likadant är det för aktiva förvaltare som sneglar för mycket på index. Det skriver Erik Sprinchorn, grundare och förvaltare på TIN-fonder..

Realtid - I förrgår: 16:58

Nyfosa och SBB i jätteaffär

Fastighetsbolaget SBB ska sälja fastigheter för sammanlagt 11 miljarder kronor. Majoriteten går till Nyfosa som har ingått en avsiktsförklaring om att köpa fastigheter från SBB värda 8 miljarder kronor..

Realtid - I förrgår: 16:28

Vinge utökar sitt team inom shipping

Advokatbyrån Vinge rekryterar chefsjuristen Anders Leissner från sjöförsäkringsföretaget Swedish Club i Göteborg..

Realtid - I förrgår: 15:39

Fastator vill komma upp sig – siktar på Nasdaqs huvudlista

Det svenka investmentbolaget Fastator aktiekurs har ökat med 146 procent på tolv månader och värderas nu till över 1,4 miljarder kronor. Nu har bolaget blivit för stora för First North och siktar på Nasdaqs huvudlista..

Realtid - I förrgår: 15:39

Castellum bäst på jämställdhet

Castellum rankas som det mest jämställda av 600 börsnoterade bolag i Europa..

Realtid - I förrgår: 15:10

HSBC gör uppsägningar inom aktiedelen

Brittiska banken HSBC säger upp ett hundratal personer inom aktieverksamheten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.