DI > Ekonomi

Monday, 24 June, 23:32

DI - 19 maj 19 kl. 15:40

Boeing medger fel i flygsimulatorn för olycksplanet 737 MaxFlygjätten Boeing medger att det var fel i flygsimulatorn för det olycksdrabbade planet 737 Max, uppger Financial Times. Enligt Boeing ska inte alla problem som kan uppkomma under flygning ha gått återskapa i flygsimulatorn. Samtliga piloter lär sig flyga flygplansmodellen i en simulator. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Max, Boeing, Financial Times

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boeing, medger, feli , flygsimulatornför , olycksplanet, 737, Max
DalaDemokraten - 21 maj 17 kl. 07:59

Kommunalråd medger fel: "Jag både kan, och ska ha, kritik för det"

Kommunalrådet Peter Egardt (s) medger fel i ärendet och att rutinerna inte fungerade. Samtidigt var beslutet nödvändigt – om än förhastat..

Dalarnas tidningar - 21 maj 17 kl. 07:59

Kommunalråd medger fel: "Jag både kan, och ska ha, kritik för det"

Kommunalrådet Peter Egardt (s) medger fel i ärendet och att rutinerna inte fungerade. Samtidigt var beslutet nödvändigt – om än förhastat..

DN - 19 jun 19 kl. 19:00

Polisen medger: Fel att forsla bort tiggare

Romsk kvinna forslades bort ”systematiskt” • Polisen medger fel i yttrande till JO..

BT - 11 apr 11 kl. 13:48

Nya regler i sjukförsäkringen - regeringen medger fel

Sjukförsäkringsreformen var i huvudsak framgångsrik, men vissa personer har kommit i kläm. Det medger regeringen och kommer nu med en rad förslag till förändringar. De nya hårdare sjukförsäkringsregler som infördes för några år sedan har mött hård kritik och i höstas inledde regeringen en översyn.

Alingsås tidning - 02 feb 11 kl. 06:28

Västtrafik medger fel i biljettsystemet

Västtrafik medger nu ett fel i sitt betalsystem som gör att en del resenärer tvingas betala för mycket. Det är oklart när felet kan vara avhjälpt..

SN - 19 apr 11 kl. 11:36

Polisen medger fel i fall med hemlös man

Polisen medger nu att man gjorde fel när en dement och alkoholiserad man tvångsförflyttades från ett kommunalt korttidsboende på Arnö till ett härbärge..

Sydsvenskan - 03 jun 11 kl. 01:30

Vellinge medger fel - men överklagar

Arkivfoto: Lars Brundin
Vellinge kommun överklagar den uppmärksammade domen om två pojkar som felaktigt placerades i särskola.
? Det är en principiellt viktig dom inte bara för Vellinge utan också för många andra kommuner.

SVT - 19 okt 11 kl. 17:49

Byggföretag medger fel

Östersunds kommun pekar ut byggföretaget Treeab som ansvarig för att det är fuktskador i den nya delen av Storsjöbadet. Olle Axne, vd , för Treeab medger att man gjort flera fel..

Expressen - 22 dec 11 kl. 20:20

Flicka dog i förlossning - sjukhuset medger fel

EKSJö. Nu medger Höglandssjukhuset i Eksjö att fel begicks när en flicka dog efter en förlossning som tog 55 timmar. Ett kejsarsnitt borde ha gjorts tidigare, uppger lokala medier.

YLE - 21 sep 12 kl. 10:52

Talouselämä: Arevas vd medger fel och brister

Energibolaget Arevas vd Luc Oursel medger i en intervju för tidningen Talouselämä att fel har begåtts vid bygget av den nya kärnreaktorn, Olkiluoto-3 i Euraåminne. Oursel säger att det har förekommit missförstånd mellan leverantören Areva, beställaren Industrins Kraft och Strålsäkerhetscentralen gällande kraven på dokumentation och övervakning. Dessutom borde Areva ha väntat med att inleda byggarbetena tills ingenjörsplaneringen hade hunnit längre, säger Oursel.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Fed-chef varnar för räntesänkning: Kan skapa obalans i ekonomin

Fed-chefen i Dallas, Robert Kaplan, höjde på måndagen ett varningens finger beträffande en kommande räntesänkning..

DI - 1 timme sedan

Doktorandens stresslarm: Nio av tio chefer jobbar på semestern

En nyligen genomförd studie visar att chefer tycks ha synnerligen svårt att koppla bort arbetet på sin lediga tid. 92 procent av cheferna uppger att de arbetar på semestern och åtta av tio kan inte låta bli att vara uppkopplade på sin lediga tid..

DI - 1 timme sedan

Matvarujätten ska puffa kunderna till klimatsmarta val

Kycklingfärs i stället för nötfärs. Vegetabilisk grädde i stället för vispgrädde. Genom att i köpögonblicket puffa för klimatsmarta val hoppas Axfood kunna bidra till att ökad medvetenhet och sänkta utsläpp hos kunderna.

DI - 1 timme sedan

Lågt förtroende för företagens hållbarhetsarbete

Endast var femte svensk har förtroende för företag när det kommer till utvecklingen mot ett mer hållbart samhälle. Det visar en färsk undersökning från analysföretaget Insight Intelligence. ”Jag är inte förvånad, hållbarhet är en komplex fråga”, säger Lukas Berg, vd för Insight Intelligence..

DI - 1 timme sedan

Wall Street mot svag stängning

S&P 500 går mot en stängning under nollan efter att storbolagsindexet tillfälligt repat sig tidigare under måndagen. New York-börserna bjuder på blandad utveckling inför stängning..

DI - 2 timmar sedan

Ekonomen: Rutjobb integrerar inte utrikes födda kvinnor

Rutavdraget har skapat en marknad för enklare jobb och sägs vara ett medel för integration. Men det är inte de som behöver arbete mest – utrikesfödda kvinnor med flyktingbakgrund – som får jobben, visar en ny analys..

DI - 2 timmar sedan

Mäklarna: Trenden vänder – nu tar bosäljarna revansch

I flera års tid har köparna varit kungar på bostadsmarknaden. Men nu håller pendeln på att svänga och säljarna flyttar fram positionerna igen. ”Nu har man bockat av amorteringskravet och ränteoron har på sikt försvunnit”, säger Fastighetsbyråns vd Johan Engström.

DI - 3 timmar sedan

Årjes efter OS-nobben: Statliga garantier betyder mer för vissa delegater

Om Sverige ska kunna få arrangera OS krävs att modellen utan statliga garantier accepteras fullt ut enligt Mats Årjes, ordförande för Sveriges olympiska kommitté (SOK). Den avgående Skistar-vd:n uppger dock att han inte hade några indikationer på utfallet innan omröstningen..

DI - 3 timmar sedan

Nextcell Pharmas ordförande har köpt aktier för över 2 miljoner i bolaget

Nextcell Pharmas ordförande Anders Essen-Möller har den 21 juni köpt 737.278 aktier i bolaget för 3:25 kronor styck. .

DI - 3 timmar sedan

Mångmiljardbygget “minst två år” efter tidsplanen

Flera delar i Förbifart Stockholm ligger efter tidplan, enligt uppgifter till Di. ”Minst två år” säger en bedömare med mycket god insyn att mångmiljardprojektet kommer att försenas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.