Expressen > Nyheter

Monday, 24 June, 11:43

Expressen - 19 maj 19 kl. 12:56

JUST NU: Kropp hittad i sjö – området avspärratEn död person har hittats i vattnet i Järla sjö i Nacka.Polisen har spärrat av på platsen – och väntar nu på tekniker som ska genomföra en undersökning.Det är oklart om något brott har begåtts men polisen har inlett en förundersökning om mord..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, Järla, Nacka

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Kropp, hittadi , sjö, området, avspärrat
Nyheter 24 - 20 jan 11 kl. 14:47

Stelfrusen kropp hittad i Katrinheholm


Död kropp hittad efter tövädret. KATRINEHOLM. En död man har hittats i Katrineholm.

UNT - 08 sep 13 kl. 22:06

Kropp hittad - mord misstänks

En kropp hittades i ett skogsområde vid Kungens kurva i Huddinge söder om Stockholm i eftermiddags. Polisen rubricerar det som mord alternativt dråp. Tekniker undersöker just nu fyndplatsen.

UNT - 17 mar 14 kl. 14:25

Just nu: Kropp hittad i Fyrisån

Polisen har funnit en kropp i Fyrisån..

Expressen - 19 jul 17 kl. 21:25

JUST NU: Kropp hittad i färjehamn

En kropp har hittats i Trelleborgs hamn.– Den är till synes livlös, säger Maya Forstenius, informatör vid polisens ledningscentral. .

Expressen - 21 okt 17 kl. 11:16

JUST NU: Kropp hittad – utreds som mord

En kropp har hittats utomhus i terrängen i en stadsdel i norra Göteborg.Polisen har startat en utredning om mord.– Vi kan inte utesluta att personen blivit utsatt för brott, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen i Region Väst..

Expressen - 25 jun 18 kl. 17:18

JUST NU: Kropp hittad efter brand

En kvinna skadades och en man saknades efter en brand i en sommarstuga natten till midsommardagen.På måndagen genomfördes en teknisk undersökning av platsen – där kvarlevorna av en kropp har hittats, skriver P4 Dalarna..

Expressen - 12 nov 18 kl. 14:18

JUST NU: Kropp hittad efter brand

Polisen har fortfarande inte kommit i kontakt med ägaren till det hus som på söndagen totalförstördes i en brand.Nu har en kropp hittats, uppger Östra Småland. .

Expressen - 23 feb 19 kl. 09:33

JUST NU: Kropp hittad i sökandet efter Velmira

Polisen har sökt efter försvunna och misstänkta Velmira, 34, i ett skogsområde i norra Gävle.Enligt uppgifter till Expressen har en kropp hittats. – Sökinsatsen har att göra med hennes försvinnande, säger Mats Öhman, presstalesperson region Bergslagen.

Expressen - 21 apr 15 kl. 09:34

Kropp hittad i vattnet i södra Stockholm

En kropp har hittad i vattnet vid Vårbybadet i södra Stockholm.– Den har tydligen legat i vattnet under en längre tid, som nu håller på att bärgas, säger Eva Nilsson vid polisens länskommunikationscentral.

SvD - 11 jun 15 kl. 13:31

Uppgift: En andra kropp hittad i Långsjön

Polisen har nu enligt uppgifter till aftonbladet.se hittat två kroppar i Långsjön strax söder om Stockholm. Polisen bekräftar bara än så länge en hittad kropp..

Sydsvenskan - 28 maj 11 kl. 18:47

En till kropp hittad i Sövdesjön

Ytterligare en kropp hittades i Sövdesjön söder om Sjöbo.
I fredags kväll hittades en kropp som identifierades som en av de två män i 40-årsåldern som försvann efter en fisketur för en vecka sedan. Männens båt påträffades övergiven i sjön.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Bil har voltat – väg avstängd

Kungsgårdsleden har stängts av efter en singelolycka.Enligt polisen ligger en bil på taket.– Räddningstjänst och ambulans har skickats dit, säger Filip Annas, presstalesperson vid polisen i region syd..

Expressen - 1 timme sedan

Skyltar ska stoppa spridning av fruktad svinpest i Väst

Nya skyltar har satts upp på rastplatser i Västsverige.På skyltarna varnas turister för att slänga matrester i naturen.Anledningen är att Jordbruksverket vill minska risken för att den fruktande afrikanska svinpesten sprids i Sverige, då den kan ta kål på både vildsvin och tamgrisar, skriver P4 Skaraborg.

Expressen - 1 timme sedan

Bussbolag tvingas betala 9 miljoner – dom överklagas

Länstrafiken har dömts att betala 9 miljoner kronor till Bergkvarabuss efter att ha brutit mot ett avtal.Men juristerna på länstrafiken tycker att ”Tingsrättens tolkning av avtalsvillkoren har stora brister” – och överklagar domen, det skriver Smålandsposten. .

Expressen - 1 timme sedan

Här kastas flygvärdinnan upp i taket under kaoset

Ett passagerarflygplan drabbades av så svår turbulens under en flygning att en flygvärdinna kastades upp i taket och tio personer fick föras till sjukhus.Dramat filmades av en passagerare på planet och klippet fick snabbt stor uppmärksamhet, skriver ABC News..

Expressen - 2 timmar sedan

Liseberg bryter brottstrenden

Bilinbrotten på Lisebergs södra parkering harminskat kraftigt de senaste åren.Anledningen är ökat patrullering och övervakning på området.– Vi är väldigt glada över trenden och att vårt arbete ger resultat, säger Julia Vasilis, informationschef på Liseberg till GöteborgDirekt.

Expressen - 2 timmar sedan

Ann-Marie Begler ska utreda isolerade barnen

Ann-Marie Begler som tidigare var generaldirektör vid Försäkringskassan ska utreda Ystad kommuns hantering av de isolerade barnen, enligt Skånska Dagbladet.– När barn far illa måste samhället agera resolut och snabbt, säger hon i ett pressmeddelande..

Expressen - 2 timmar sedan

En av Kinas mest jagade män gripen i Solna

En av Kinas mest jagade män har gripits och begärts utlämnad av USA – efter att Högsta domstolen i Sverige släppt honom ur häkte. .

Expressen - 2 timmar sedan

Anställd andades in ren kvävgas - blev medvetslös

När en anställd skulle utföra morgonservice på en av Ragn-Sells anläggningar i Halmstad, fick han rent kväve i stället för friskluft i en andningsmask. Han blev medvetslös och fick vårdas i respirator i två dygn. Nu döms företaget och får betala 400 000 kronor, rapporterar Hallandsposten.

Expressen - 2 timmar sedan

Nya miljögreppet: Gropar i marken

I Kungälv provar man nu en ny metod för att förhindra att avloppsvatten förorenar vattendrag vid översvämningar.En lösning kan vara gropar i marken.– Det kräver inte jättestor yta och det är lätt att hantera.

Expressen - 3 timmar sedan

Person på LSS-boende blev kränkt och slagen

En person på ett LSS-boende ska ha blivit slagen och kränkt av personal, uppger Helsingborgs Dagblad.Enligt tidningen har staden nu gjort en lex Sarah-anmälan.– Missförhållandet har pågått en tid, säger Marie Strömberg, verksamhetschef på vård- och omsorgsförvaltningen till Helsingborgs Dagblad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.