SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 16 June, 10:59

SmålandsPosten - 19 maj 19 kl. 12:44

Nytt bostadsområde väcker känslor: ”Otroligt sorgligt”En ny stadsdel planeras i Växjö, Tofta sjöstad. Många synpunkter har nu kommit in på detta gigantprojekt..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Växjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, bostadsområde, väcker, känslor, Otroligt, sorgligt
Alingsås tidning - 26 jun 18 kl. 05:30

Friluftsnära boende väcker känslor

Fagrabo blir Vårgårdas nästa stora bostadsområde. Kommunen lanserar det som ett ”friluftsnära boende”.
Trots att det är minst tre år till byggstart har planerna redan väckt både nyfikenhet och oro.

Barometern - 08 maj 14 kl. 07:12

Facebook­polisen Goodwin väcker känslor

När Facebook­polisen Scott Goodwin från Växjö önskar Glad Påsk sprids det till 1,4 miljoner människor och 93 000 trycker på gilla-knappen. Sociala medier har blivit ett helt nytt forum för polisen att sprida en annan bild av sitt arbete.
– Det är ofattbart att det har blivit så stort.

Sydöstran - 13 nov 18 kl. 08:17

Tomatodling väcker känslor

Tomatodlingen i Elleholm vill expandera och bygga ett nytt växthus. Det har väckt känslor. Yttranden från fler håll har anlänt till kommunen..

YA - 23 okt 14 kl. 11:15

Symbol i nationalpark väcker känslor

Foto: Sprisse Nilsson
Den nya symbolen för Stenshuvuds nationalpark har inte där att göra och borde tas bort. Det anser Simrishamnsbon Håkan Hasslöf, som nu skrivit till Naturvårdsverket.
– Detta guldmonument passar inte in här, den fördärvar ju Stenshuvuds fina utsikt, konstaterar Håkan Hasslöf medan han blickar ut över den höstgrå nedanför strandängarna.

YA - 24 aug 16 kl. 03:00

Nytt höghus väcker ilska

Planerna på ett höghus på Erikstorget väcker starka känslor. På tisdagskvällen fick intillboende säga sitt på ett möte med kommunen, och ilskan gick inte att ta miste på..

Kristianstadsbladet - 10 jan 18 kl. 00:01

Förändringar väcker känslor inom äldreomsorg

Personalen fick besked om att man skulle införa ett nytt arbetssätt i januari. I praktiken blev det en tjänst mindre på morgnarna, vilket väcker ilska och frustration..

YLE - 27 sep 14 kl. 10:09

Avloppsförordningen väcker känslor

Centerns och Sannfinländarnas krav på att den omstridda avloppsförordningen ska ses över, får positiv respons av webbesökarna. Den nya samlingspartistiska miljöministern Sanni Grahn-Laasonen har också sagt att förordningen ska granskas på nytt. Enligt nuvarande planer träder avloppsförordningen i kraft i mitten av mars 2016.

SR - 19 jun 18 kl. 17:08

Ljudinspelning väcker känslor i USA

En ljudinspelning som sägs komma från en plats där man förvarar barn som separerats från sina anhöriga har gett nytt bränsle till migrationsdebatten i USA. Samtidigt kommer president Trump och republikanerna i kongressen att idag träffas för att prata om lagändringar..

SVT - 03 dec 18 kl. 20:44

Italiensk julgran väcker känslor

Förra året restes en julgran i Rom som hånades världen över. Nu gör staden ett nytt försök – men många är tveksamma även den här gången..

YLE - 08 sep 14 kl. 17:20

CHL och KHL-Jokerit väcker positiva känslor

Lovorden kring den nystartade CHL-ligan i ishockey haglade då Yle Sporten gjorde en enkät kring temat. Även Jokerits äventyr i KHL verkar väcka intresse hos de flesta. Åtta finländska klubbar spelar som bäst i CHL och sammanlagt 44 lag kämpar och segerbucklan.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

"Ringarna ska vi ha hela livet"

Liveband och maffiga tårtor får stryka på foten till förmån för en replik av farmors gamla vigselring. Tack vare prioritering och medvetna val har Maria Roskvist och Tobias Berglin lyckats pressa ner kostnaderna för sitt bröllop..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Härnösand tar hjälp mot övergivna hus

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Budget: Sparkravet utökas i förslaget

Kommunens nämnder får ytterligare sparkrav vid årsskiftet. Det nuvarande sparkravet på en procent utökas till tre procent. – Det är lite att ge med ena handen och ta med den andra, säger Lars Altgård (S).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Sommar: Rutinerad komiker besöker Tyrolen för första gången

Veteranen Ann Westin har hållit på med stand-up i över 20 år. Men hon har aldrig uppträtt på Tyrolen i Blädinge. Den 10 juli gör hon debut tillsammans med Thomas Pettersson..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Finansinspektionen avgör Fortnox satsning

Fortnox vill börja förmedla betalningar. En ansökan har lämnats in till Finansinspektionen..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Nattåg står stilla efter ledningsfel

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Så gifter ni er utan att bli skinnade

När du planerar ditt bröllop är det lätt att kostnaderna skenar. Särskilt om du inspireras av kändisbröllop på Instagram..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Små donatorer betalar notan för Notre-Dame

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Gallagher döper skiva efter Lennon

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Abortlagar väcker ilska, engagemang hos unga

"Skrämmande men inte förvånande". Sådan är den allmänna reaktionen bland kvinnliga studenter på Spelman College i Georgia – en av de USA-delstater som nyligen införde en mycket strikt abortlag. Den infekterade abortfrågan splittrar amerikanerna, visar färska mätningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.