SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 June, 07:12

SmålandsPosten - 19 maj 19 kl. 12:50

Lönerebellerna med marknadskrafter i ryggenLöneökningarna fortsätter att vara historiskt låga. Och lite talar för någon förändring i kommande stora avtalsrörelse. Men med hjälp av marknadskrafterna går det att slita sig fri från bojorna. Sjuksköterskor och lärare är de senaste årens löneraketer, och de senaste årens förlorare, piloterna, lyckades i och med strejken spräcka märket..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lönerebellernamed , marknadskrafteri , ryggen
SVT - 10 jun 19 kl. 13:52

Starka marknadskrafter bakom cannabisreklam i Hollywood

Nu börjar cannabis synas allt mer i svensk tv och film – men i amerikansk populärkultur har den varit närvarande i decennier. Där har den till och med en egen genre, så kallad stonerfilm. Bakom utvecklingen finns starka marknadskrafter, som ser stora affärsmöjligheter med en liberal syn på drogen..

YLE - 28 sep 13 kl. 12:25

Räikkönen: Ryggen känns bättre

Kimi Räikkönens ryggskada är på bättringsvägen. Räikkönen berättar för Autosport att det nu känns bättre och att han hoppas att ryggen ska vara i skick till tävlingen i Sydkorea nästa vecka. Räikkönen skadade ryggen under träningen inför deltävlingen i Singapore förra veckan.

YLE - 09 jan 14 kl. 20:32

Marcus Sandell fick diagnos för ryggen

Sandell har haft problem med sin rygg hela hösten. Problemet är identifierat men värken och stelheten kvarstår. Tid för operation finns inte med tanke på OS.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Skolelever i protest mot SD – vände dem ryggen Andra elevprotester

Under måndagen besökte Sverigedemokraterna S:t Petri skola i Malmö. De hade blivit inbjudna att delta i en paneldebatt inför EU-valet den 25:e maj. SD:s närvaro gillades dock inte av alla elever och under debatten vände ett stort antal elever dem ryggen för att visa att de inte ville lyssna.

YLE - 16 feb 14 kl. 08:09

Ryggen testar Sandells psyke

Marcus Sandell tar sprutor för att bli smidigare. – Det har varit ganska jävligt i några månader, säger det finländska storslalomässet. När herrarnas storslalom kör igång på onsdagen åker Finlands Marcus Sandell med en rygg som helst av allt vill vila.

YLE - 09 okt 14 kl. 04:00

Viktigt att spara ryggen inom äldreomsorgen

Många som jobbar inom äldreomsorgen har problem med ryggen och nacken. Därför lönar det sig att satsa på ergonomin, visar en doktorsavhandling vid Åbo universitet. Kristiina Hellstén Kristiina Hellstén Bild: Yle/ Nora Engström Olika former av belastningsskador var orsaken till närmare hälften av alla sjukskrivningar inom äldreomsorgen vid Åbo stad i fjol.

Sydsvenskan - 24 sep 15 kl. 15:46

Norsk stjärna bröt ryggen igen

Den norske snowboardstjärnan Torstein Horgmo har brutit ryggen och vårdas på sjukhus i Australien. Enligt landslagsledningen har Horgmo dock full rörlighet i båda benen och han ska snart transporteras hem till Norge.— Han har drabbats av ett kompressionsbrott i ryggen.

Helsingborgs Dagblad - 24 sep 15 kl. 15:46

Norsk stjärna bröt ryggen igen

Den norske snowboardstjärnan Torstein Horgmo har brutit ryggen och vårdas på sjukhus i Australien. Enligt landslagsledningen har Horgmo dock full rörlighet i båda benen och han ska snart transporteras hem till Norge.— Han har drabbats av ett kompressionsbrott i ryggen.

Nyheter 24 - 10 nov 15 kl. 10:42

Zlatans episka reaktion när han ser vad det står på ryggen

När Zlatan Ibrahimovic skulle få priset som Årets forward på fotbollsgalan var det hans två största fans, Melwin och Frank som delade ut priset. LÄS MER: Zlatans episka reaktion när han ser vad det står på ryggenMen när Zlatan sneglade ner på Melwins tröja efteråt fick han en minst sagt barsk min.Kolla här:Haha!

Posh24 - 28 apr 11 kl. 08:54

Justin Bieber har gjort illa ryggen!

Med allt hans hoppande och ryckande uppe på scenen hela dagarna är vi inte förvånade över att höra att det hände. Popstjärnan Justin Bieber gjorde nyligen illa ryggen precis innan han flög in till Australien för att uppträda. När Justin landade i Brisbane i tisdags sågs han grimasera och massera sin rygg när han lämnade flygplatsen, och nu har han tydligen så ont att han spenderar all sin fria tid med att ligga på sängen i sitt hotellrum!

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

20 svenska städer som vänder SD ryggenMordhotades efter att ha vänt Åkesson ryggen

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson har hårdare än någon annan satsat på att fara land och rike runt för att skaffa fördelar för sitt parti inför valen till riksdagen och EU-parlamentet. Ett initiativ som hyllats av partikollegor i sociala medier som succéartat.Men vart han än har åkt i landet har han och hans partikamrater mötts av protester.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

Raket har slagit ner i oljehögkvarter i Irak

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Bieber och Cardi B på Sheerans nya

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Guatemala nekar till USA-avtal

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Installerar AC på äldreboenden

Nu installeras AC på kommunens alla äldreboenden. Allt för att skapa en bättre miljö inför nya värmeböljor. Och rädda liv..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Ö-poet vill samla Älmhults ordvrängare

Hemma i Holland var hon ön Texels alldeles egna officiella poet. Nu ska Mare Hilstra fixa poesin till Älmhults konstrunda..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Man anhållen efter misstänkt dråpförsök

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Birger Stenemo: Tusses defenstering

Den 23 maj 1618 kastades två guvernörer och deras sekreterare från ett fönster på slottet i Prag. Exakt 375 år senare föll Tusse, en kastrerad hankatt, från ett fönster på Andersgårdsgatan i Göteborg..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Taif saknar pengar efter bolagiseringen

När Tingsryds succéartade bolagisering summerades hade de fått in över 7,1 miljoner kronor. Nu, ett år senare, fattas det fortfarande stora summor som inte har betalats in,.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Svanberg: ”Vi har absolut inte gett upp hoppet”

Charlotta Svanberg tar över som tillfällig ordförande i en blott fyrhövdad Växjö DFF-styrelse. – Vi är till och med får få för att det ska vara enligt stadgarna, säger Svanberg. Ett extra årsmöte ska utlysas till augusti..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Bopriserna har ökat brett

Bostadspriserna har vänt uppåt igen. Villapriserna har stigit med 2,6 procent i hela landet under de senaste tre månaderna, och bostadsrätterna har ökat med 1,5 procent, enligt färska siffror från Valueguard..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.