DN > Utrikes

Tuesday, 18 June, 01:30

DN - 19 maj 19 kl. 12:08

Grannländer ifrågasätter Sveriges försvarspolitikTALLINN. I veckan misslyckades den svenska försvarsberedningen med att enas om kraftigt höjda försvarsanslag. Sveriges försvarspolitik ifrågasätts nu öppet av grannländerna på andra sidan Östersjön..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sveriges, Tallinn, Östersjön

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grannländer, ifrågasätterSveriges , försvarspolitik

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Ytterligare distrikt ställer sig bakom Sabuni

Liberalernas länsförbund i Örebro ställer sig bakom  Nyamko Sabuni i striden om partiledarposten. Detta trots att Erik Ullenhag fick flest röster i den rådgivande medlemsomröstningen..

DN - 6 timmar sedan

Regeländring påverkar 120.000 spelare: ”Det är jättekonstigt”

Tillverkarna av innebandyklubbor har drivit igenom en regeländring som stoppar spelare från att byta ut grepplindan.  Beslutet påverkar alla utövare och har skapat starka reaktioner inom svensk innebandy.  – Jag trodde det var ett skämt, säger Mullsjös Kim Ganevik.

DN - 6 timmar sedan

Riggade utdelning av miljonbidrag

Energimyndigheten konstruerade utlysningen av miljonbidrag för att gynna en enskild aktör. DN kan avslöja hur myndigheten skapade en skenbart öppen process där mottagaren av pengarna redan på förhand var bestämd.  I ett mejl från en topptjänsteman beskrivs upplägget – men när DN granskar ärendet undanhåller myndigheten det känsliga mejlet..

DN - 9 timmar sedan

Politiker i livesändning med morrhår och rosa öron

När provinsregeringen i Khyber Pakhtunkhwa i nordvästra Pakistans direktsände en presskonferens på Facebook framträdde de ledande politikerna med stora rosa öron och kraftiga morrhår. Någon hade råkat slå på kattfiltret..

DN - 9 timmar sedan

Vi kan inte både äta kakan och ha den kvar

Preem i Lysekil får vänta med sin starkt kritiserade utbyggnad. Men om Sverige vill behålla ansiktet som fossilfri välfärdsstat krävs ett permanent stopp, skriver Jonas Gren..

DN - 9 timmar sedan

Döv fick straffavgift av SL – fallet granskas

Vid en biljettkontroll på Roslagsbanan fick en döv kvinna betala tilläggsavgift, trots att hon hade ett intyg från Försäkringskassan som visade att hon fick resa till reducerat pris. Nu har Diskrimineringsombudsmannen inlett en granskning av händelsen..

DN - 9 timmar sedan

Systembolaget gör hemleverans till permanent tjänst

Systembolaget följer e-handelstrenden och fortsätter köra alkohol hem till dörren. En längre försöksperiod som visat sig ha fungerat har gjort att verksamheten kunnat teckna nytt avtal med staten. .

DN - 10 timmar sedan

Cecilia Malmström stöder ”lagspelaren” Ullenhag

BRYSSEL. EU-kommissionär Cecilia Malmström, en tung röst i Liberalerna, stöder Erik Ullenhag i kampen om att bli ny partiledare. – Han är den som har bäst förutsättningar, säger hon..

DN - 10 timmar sedan

Xi Jinping och Kim Jong-Un möts i Nordkorea

PEKING. Den kinesiska presidenten Xi Jinping reser till Nordkorea för att träffa Kim Jong-Un i slutet av veckan. Det är första gången på 14 år som en kinesisk ledare gör ett officiellt besök i landet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.