YA > Nyheter

Monday, 17 June, 21:28

YA - 19 maj 19 kl. 12:00

Ranelid avslöjar: Fruktigt samarbete med musterietBjörn Ranelid kan bli ett mustmärke. I en intervju med YA avslöjar författaren att han avser inleda ett samarbete med Kiviks Musteri. Av hans egna äpplen ska det pressas Ranelid-must..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ranelid, YA, Kiviks Musteri

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ranelid, avslöjar, Fruktigt, samarbetemed , musteriet
Kristianstadsbladet - 19 maj 19 kl. 12:00

Ranelid avslöjar: Fruktigt samarbete med musteriet

Björn Ranelid kan bli ett mustmärke. I en intervju med YA avslöjar författaren att han avser inleda ett samarbete med Kiviks Musteri. Av hans egna äpplen ska det pressas Ranelid-must..

YLE - 02 apr 17 kl. 05:08

Facebookprofilen avslöjar din personlighet - vet du vad marknadsförarna utnyttjar?

President Trumps valkampanj gjorde en digital analys av miljoner amerikaners personligheter för att sända dem den bäst lämpade valreklamen. I Finland är metoderna betydligt försiktigare men också här använder sig partier av din Facebookinformation. Vilka uppgifter delar du med dig till Facebook?

HBL - 02 dec 12 kl. 18:17

Uni:Nu - tallriken avslöjar dig

Det är dags för sista föreläsningen i serien Uni:Nu, ett samarbete mellan Hbl och Helsingfors universitet. Den här gången är rubriken "Tallriken avslöjar dig?"Det övergripande temat i föreläsningsserien på fyra delar är "livsmiljö".

Skånskan - 10 okt 18 kl. 20:00

KD avslöjar M:s önskemål om styre

Sjöbo Moderaterna har uttryckt en önskan om att bilda en storallians med alla partier utom SD. Det avslöjar Kristdemokraternas Lars Lundberg.
– Men det tänker vi inte vara med på.

Dagensanalys.se - 20 jun 17 kl. 09:31

IKEA avslöjar mer om Apple-samarbetet

IKEA avslöjade nyligen sitt samarbete kring AR tillsammans med Apple, men nu kommer mer detaljerad information om samarbetet och den app som det ska mynna ut i. Samarbetet går i grunden ut på att göra det möjligt att provmöblera ditt hem genom att rikta telefonen och placera de tilltänkta möblerna på sina rätta platser. På så sätt går det att testa både typ av möbel och färg, samt se om de passar rent storleksmässigt.

Nya Wermlands Tidningen - 14 sep 13 kl. 06:00

Lundsbergare avslöjar incidenter från Kinaresa

Nyligen berättade NWT att Karlstads universitet bryter sitt samarbete med Lundsbergs skola, efter en sommarkurs i Kina. Nu avslöjar en lundsbergare att eleverna söp, skolkade och spottade på en kines. ?

Expressen - 01 jan 14 kl. 15:40

Avslöjar: Därför tog Blanc över Paris SG

DOHA. Zlatan Ibrahimovic och Laurent Blanc kan få ett förlängt samarbete efter Paris Saint-Germains starka höstsäsong. PSG vill förlänga med Blanc - som nu avslöjar att flera samtal med ex-tränaren Carlo Ancelotti bidrog till att han överhuvudtaget tog jobbet i miljardklubben.

Kristianstadsbladet - 17 jun 14 kl. 07:36

Ljudet avslöjar mängden torskfiskar


Inspelat ljud av torskens grymtningar kan visa hur stort torskbestånd ett visst område har. Ett analysprogram - som tagits fram vid ett examensarbete på Lunds tekniska högskola i samarbete med Totalförsvarets forskningsinstitut, (FOI) - kan nämligen särskilja torskljuden från varandra genom matematiska algoritmer. Analyserna avslöjar på så sätt hur många torskfiskar det rör sig om, rapporterar Vetenskapsradion.

SvD - 17 jun 14 kl. 07:36

Ljudet avslöjar mängden torskfiskar

Inspelat ljud av torskens grymtningar kan visa hur stort torskbestånd ett visst område har. Ett analysprogram - som tagits fram vid ett examensarbete på Lunds tekniska högskola i samarbete med Totalförsvarets forskningsinstitut, (FOI) - kan nämligen särskilja torskljuden från varandra genom matematiska algoritmer. Analyserna avslöjar på så sätt hur många torskfiskar det rör sig om, rapporterar Vetenskapsradion..

Helsingborgs Dagblad - 17 jun 14 kl. 07:43

Ljudet avslöjar mängden torskfiskar

Inspelat ljud av torskens grymtningar kan visa hur stort torskbestånd ett visst område har. Ett analysprogram — som tagits fram vid ett examensarbete på Lunds tekniska högskola i samarbete med Totalförsvarets forskningsinstitut, (FOI) — kan nämligen särskilja torskljuden från varandra genom matematiska algoritmer. Analyserna avslöjar på så sätt hur många torskfiskar det rör sig om, rapporterar Vetenskapsradion..

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Swedbanks estniska vd petas

YA - 45 minuter sedan

Sverige redo om vi får ännu en extremsommar

Sommaren är äntligen här, men många jagas nog av minnet från förra årets värmebölja. Inte en droppe regn, torka i skog och mark och 25 000 hektar som stod i lågor. Men i år ser förutsättningarna bättre ut..

YA - 1 timme sedan

Risk för skogsbrand på flera håll

Risken för skogsbränder är extremt stor på sina håll, bland annat i Sörmlands län och delar av Stockholms län..

YA - 1 timme sedan

Mineraljakten: politiker avvisar provborrningsanmälningar - vill att länsstyrelsen ska besluta om tillstånd

Politikerna i miljöförbundets direktion beslutade under måndagen att avvisa Scandivanadiums anmälningar om provborrningarna som företaget planerar i Bontofta och söder om Onslunda. – Vi vill att det ska tillbaka till länsstyrelsen, säger Cecilia Fahlborg (M), ordförande i direktionen..

YA - 1 timme sedan

Droger kan spåras med ny salivmetod

En ny metod för drogtester, som bygger på enklare och mindre kränkande provtagning, ger säkrare resultat och dessutom är billigare, har utvecklats vid Sahlgrenska universitetssjukhuset..

YA - 1 timme sedan

Kina höll emot – vidare till åttondelsfinal

Spanien hade ett massivt tryckt mot Kina i grupp B:s avslutande omgång. Men matchen slutade 0–0 och båda lagen är vidare till åttondelsfinal. Spanien som grupptvåa och Kina som en av turneringens bästa grupptreor på fyra poäng.

YA - 2 timmar sedan

Stora störningar hos Tele2

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.