SVT > Kultur

Thursday, 20 June, 15:40

SVT - 19 maj 19 kl. 11:42

Christer Björkman förd till sjukhus i Tel AvivSchlagergeneralen Christer Björkman missade finalen i Eurovision – fördes till sjukhus i Tel Aviv igår kväll..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Björkman, Tel Aviv, Christer Björkman, Eurovision

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Christer, Björkman, fördtill , sjukhusi , Tel, Aviv
BT - 19 maj 19 kl. 11:10

Eurovision: Christer Björkman inlagd på sjukhus – drabbad av blodpropp

Christer Björkman, som är på plats i Tel Aviv för Eurovision Song contest som avgjordes i natt, är inlagd på sjukhus i Israel. Detta delar Björkman med sig av på sociala medier. .

DN - 19 maj 19 kl. 11:16

Christer Björkman till sjukhus efter blodpropp

Christer Björkman har förts till sjukhus i Israel sedan han drabbats av en blodpropp, skriver Aftonbladet..

Expressen - 22 maj 19 kl. 10:52

Christer Björkman berättar själv – akuta operationen efter blodproppen

Christer Björkman drabbades av blodpropp i halsen – och missade Eurovision Song Contest-finalen.Sedan i lördags vårdas han på sjukhus i Israel – och nu berättar han själv om turbulensen som varit.”Efter 24 timmar av oro, lite smärta och obehag så finns hittills inga tecken på dåliga biverkningar”, skriver schlagergeneralen på Instagram..

Expressen - 19 maj 19 kl. 10:55

Björkman akut till sjukhus i Israel – har fått blodpropp

Christer Björkman, 61, har förts till sjukhus i Israel.Han har fått en blodpropp – och får inte lämna landet innan han har opererats, enligt Aftonbladet. – Inte alls enligt planen, skriver han på Instagram.

GöteborgsPosten - 19 maj 19 kl. 11:10

Björkman till sjukhus efter blodpropp

Christer Björkman har förts till sjukhus i Israel sedan han drabbats av en blodpropp, skriver Aftonbladet..

GöteborgsPosten - 19 maj 19 kl. 11:10

Björkman till sjukhus efter blodpropp

Christer Björkman har förts till sjukhus i Israel sedan han drabbats av en blodpropp, skriver Aftonbladet..

Expressen - 19 maj 19 kl. 10:55

Björkman opereras efter blodproppen

Christer Björkman, 61, drabbades av blodpropp i halsen – och missade Eurovision Song Contest-finalen.Han vårdas sedan lördagen på sjukhus i Israel – och får inte lämna landet innan han har opererats.”Jag är glad att jag fick en förvarning om något som kunde slutat mycket värre”, säger han i en kommentar till Expressen.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

30 miljoner kronor ska stötta lokal journalistik

För första gången ger nu Mediestödsnämden riktade insatser till journalistik i svagt bevakade områden. Drygt 30 miljoner kronor delas nu ut av myndigheten för att stötta landets lokal journalistik..

SVT - 4 timmar sedan

Förlag ändrar Greta Thunberg-omslag efter kritik

Efter kritik om att vilseleda läsare ändras nu omslaget till den norska och danska upplagan av Malena Ernman och Svante Thunbergs bok Scener ur hjärtat. Kritik riktades mot förlaget om att boken med sitt omslag gav intrycket att enbart dottern och klimataktivisten Greta Thunberg skrivit boken..

SVT - 6 timmar sedan

Philippe Zdar från producentduon Cassius död

Ena halvan av producentduon Cassius, Philippe Zdar, har avlidit, rapporterar Pitchfork. Han omkom efter en fallolycka från en byggnad i Paris, bekräftar hans agent för tidningen..

SVT - 6 timmar sedan

Spin off på Snabba Cash-trilogin blir Netflix-serie

Författaren Jens Lapidus trilogi om Stockholms undre värld som redan tidigare blivit film kommer nu även att bli tv-serie av Netflix. Men den här gången blir det en spin off. Produktionen blir därmed Netflix andra svenska originalserie..

SVT - 7 timmar sedan

Svensk hjälp att bygga upp nedbrunnet museum

Brasiliens Nationalmuseum i Rio de Janeiro, som brann ned i september i fjol, byggs nu upp igen med svenskt stöd. Världskulturmuseet i Göteborg stöttar återuppbyggnaden av museets samlingar, rapporterar Kulturnytt i Sveriges Radio..

SVT - 21 timmar sedan

Därför är läskiga Sverige trendigt på vita duken

Fornnordiska monster, skärgårdsmördare och farliga midsommarriter – Sverige är ett läskigt land som man ska akta sig för. Åtminstone är det den bilden som just nu visas upp för biobesökarna. – Det är uppenbart att något håller på att hända med det nordiska, säger Maaret Koskinen, professor i filmvetenskap..

SVT - 9 timmar sedan

Serierecension: Dekadens och våld i Babylon Berlin

Kokain, sex, korruption och en rejäl dos undergångsstämning. Svensk premiär idag för omtalat mastodontverk om mellankrigstidens dekadenta och politiskt tumultartade Berlin..

SVT - 21 timmar sedan

Världsrenommerade fysikern om tidsresor: ”Resa till framtiden är bara en fråga om pengar”

På fredag har den andra säsongen av sci-fi serien Dark premiär. Netflix första tyska originalproduktion är en historia om mörka familjehemligheter och märkliga tidsresor. Tidsresandet i fiktionen har förekommit sen åtminstone 1895 men enligt den världsrenommerade fysikern Carlo Rovelli är tidshopp till framtiden fullt genomförbara också i verkligheten..

SVT - 21 timmar sedan

Modemagasinen förändras när klimatfrågan blir allt mer aktuell

Efter att flygets klimatpåverkan hamnade i fokus för debatten började flera resemagasin skriva mer om miljövänligt resande. Nyligen visade dock en FN-rapport att klädindustrin är en värre miljöbov än flyget. Kulturnyheterna frågade hur modemagasinen arbetar för en mer hållbar industri..

SVT - 23 timmar sedan

Van Goghs pistol såld på auktion

Revolvern som konstnären Vincent van Gogh tros ha använt för att begå självmord 1890 har sålts för 162 500 euro på en auktion i Paris, skriver AFP..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.