Blekinge Läns tidning > Nyheter

Thursday, 20 June, 15:42

Blekinge Läns tidning - 19 maj 19 kl. 11:15

Kraftig brand i båt under natten – misstänks vara anlagdUnder natten till söndagen började en båt att brinna kraftigt i Kollevik utanför Karlshamn. Polisen misstänker nu att branden är anlagd..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Kollevik, Karlshamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, brandi , båtunder , nattenmisstänks vara , anlagd
Expressen - 11 sep 15 kl. 07:28

Kraftig brand rasade under natten i Svalöv

Tidigt på fredagsmorgonen ubröt en brand i ett garage i Norrvidinge utanför Svalöv. Polisen kommer förmodligen att rubricera ärendet som mordbrand..

YLE - 11 aug 17 kl. 06:59

Kraftig brand hindrade trafiken i Salo

En kraftig brand har härjat i Salo hela natten alldeles intill riksväg 52. Rökbildningen är kraftig vid platsen och ett körfält var under natten och morgonen avstängt. Strax efter midnatt gick larmet om en brand i en större hög med energived på avsnittet mellan Salo och Somero.

SmålandsPosten - 16 apr 14 kl. 08:14

Kraftig brand på Dalbo under natten

Kraftig brand i en matbil gjorde att räddningstjänsten fick rycka ut till Höstvägen strax innan halvfyra på onsdagsmorgonen. Detta efter ett larm från allmänheten om kraftig brand på Höstvägen. En bil som stod invid ett skyltfönster till Coop på Höstvägen hade började brinna och det var så kraftig brandutveckling att tre styrkor fick kallas till platsen.

BT - 30 maj 14 kl. 23:12

Kraftig brand i Ljungby sprider sig

En kraftig brand startade i en lagerlokal som tillhör DHL i Ljungby vid 18-tiden på fredagen. Inga människor ska ha befunnit sig i lokalen men branden spred sig under kvällen. Allmänheten uppmanas stanna inomhus.

Barometern - 26 jun 14 kl. 10:51

Kraftig brand i sågverk utanför Vimmerby

Under natten bröt en kraftig bran ut i ett sågverk söder om Vimmerby. En kraftig brand utbröt i Setra Sågverk strax söder om Vimmerby under natten till torsdag. Det brann i en virkestork inne i en byggnad, och större delen av torken förstördes, berättar Roger Lindell, räddningstjänstens räddningsledare på platsen för TT.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kraftig brand i flerfamiljshus

Natten mot söndag eldhärjades ett flerfamiljshus i Sävsjö, uppger SR Jönköping.Sex personer har sin adress i huset, men polisen har inga uppgifter om att någon ska ha kommit till skada.Det var vid 00.

Kristianstadsbladet - 08 sep 13 kl. 00:49

Kraftig brand i fabrik i Linköping


En kraftig brand bröt sent i går kväll ut i en fabrik i Linköping som tillverkar lecakulor.Larmet inkom strax före klockan 23 på lördagskvällen, men vid halv ett på natten började brandkåren få eldsvådan under kontroll. - Det känns som att vi börjar få kontroll över branden.

BT - 08 sep 13 kl. 00:51

Kraftig brand i fabrik i Linköping

En kraftig brand bröt sent i går kväll ut i en fabrik i Linköping som tillverkar lecakulor. Larmet inkom strax före klockan 23 på lördagskvällen, men vid halv ett på natten började brandkåren få eldsvådan under kontroll.- Det känns som att vi börjar få kontroll över branden.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kraftig brand i Skutskär

En brand utbröt natten till måndagen i ett företagshotell nära Stora Enso i Skutskär. Branden var fullt utvecklad och orsakade kraftig rökutveckling. Tidigt på morgonen var branden under kontroll.

Corren - 22 okt 12 kl. 03:13

Kraftig brand i garage

Under natten mot måndag förstördes ett garage och två bilar i en kraftig brand på Fjärilsgatan i Norrköping..

Corren - 10 mar 13 kl. 23:24

Blå Huset totalförstördes i kraftig brand

Blå Huset på Sjötullsgatan i Norrköping totaltförstördes i en kraftig brand under natten mot måndag. Det är ännu oklart om någon person kommit till skada..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Grönlands istäcke smälter snabbare än trott

Inom nästa årtusende kan Grönland komma att göra skäl för sitt namn. Den tjocka is som täcker ön smälter snabbare än vad forskare tidigare uppskattat. Parallellt smälter Himalayas glaciärer i en oroväckande takt, visar en ny studie..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

TRAFIK: Här är vägarna med mest trafik i midsommar

Nu inleds årets trafiktätaste helg i Sverige, och olycksrisken ökar. Samtidigt varnar SMHI för kraftiga åskskurar på flera håll i landet. – Det gäller att inte stressa upp sig och att vara ute i god tid, säger Sara Lindström på Trafikverket..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Erdogan: Vi svarar om USA straffar oss

Han tror inte att USA förverkligar sitt hot om att straffa Turkiet för köpet av det ryska luftvärnssystemet S-400, och han upprepar att affären definitivt ska bli av. Men om Washington verkligen sätter in sanktioner kommer Turkiet att genomföra svarsåtgärder, säger president Recep Tayyip Erdogan..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Putin: Ett bättre liv väntar

Ryssarna kommer att få högre levnadsstandard tack vare ett en ny satsning, säger president Vladimir Putin under sin årliga tv-sända frågestund med allmänheten. Hans popularitet har minskat rejält de senaste åren som en följd av kritiserade reformer..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Kanonstart för Boqvist i Thailand

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

16 års fängelse för mord vid badplats

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Adaktusson: Förstår inte vad hon syftar på

Lars Adaktusson säger att han visst har informerat partistyrelsen om hur han röstat i EU-parlamentet, som ett svar på KD-ledarens påstående att så inte har skett..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Anders Teglund turnerar hem till pianoägare

Mångsysslaren Anders Teglunds pianoskiva "Björkris I" handlar om livet i en hyresrätt. I sommar är han ute på hemma-hos-turné hos folk som har akustiska pianon i sina hem..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Svenska förbundskaptenen lämnar för Norge

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ungt stjärnskott uppträder på Familjefesten

Melodifestivalartisten Zeana, Bolibompa-duon Daniel & Yankho och 14-åriga stjärnskottet Adrian Macéus blir årets underhållare på Familjefesten den 11 juli i Brunnsparken. – De tror hårt på honom. En svensk variant av Marcus och Martinus, säger Jeanette Rosander, turism och evenemangssamordnare i Ronneby kommun..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.