DN > Utrikes

Tuesday, 18 June, 01:21

DN - 19 maj 19 kl. 11:09

”Den gyllene bruden” bara halvt återupplivad i ÖrebroInget fel på entusiasmen eller musiken i framförandet av operetten ”Den gyllene bruden” i Örebro Konserthus. Men handlingen och sångarna imponerar inte, skriver Nicholas Ringskog Ferrada-Noli..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Örebro, Den, Örebro Konserthus, Nicholas Ringskog Ferrada-Noli

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den gyllene, bruden, bara, halvt, återupplivadi , Örebro
SR - 07 maj 15 kl. 15:04

Protester vid Gyllene gryning-rättegång

I Grekland återupptogs rättegången idag mot 69 medlemmar i extremhögerpartiet Gyllene gryning bara för att återigen skjutas upp, till nästa vecka. Bland de åtalade finns partiledaren och flera tidigare parlamentariker..

SvD - 13 sep 15 kl. 20:05

Bara halvt medhåll för EU-förslag om migration

EU-länderna ska försöka enas kring ett kontroversiellt förslag om att dela upp 120 000 asylsökande mellan sig och ge EU-kommissionen rätt att placera ut nya asylsökande. Samtidigt så lägger Tyskland Schengenreglerna om öppna gränser mellan EU-länderna på is på grund av den stora flyktingströmmen..

NSD - 08 jul 18 kl. 19:42

Pers hjärta klappar bara halvt för Kiruna

För sex år sedan höll den nattstängda flygplatsen på att kosta Per Eriksson livet när han fick hjärtinfarkt..

BT - 28 sep 13 kl. 16:08

Gyllene grynings ledare gripna

Grekisk polis har slagit till mot högerextrema Gyllene gryning och gripit över ett dussin ledargestalter. Efter mordet på en ung musiker finns order att gripa "dussintals" medlemmar, men partiet manar till protester. Musikern Killah P, eller Pavlov Fyssas som den 34-årige rapparen på vänsterkanten egentligen hette, mördades den 18 september.

BT - 13 jul 13 kl. 12:41

Recension: "Gyllene Tider fyller verkligen hela Ullevi"

?Mer sommar än såhär blir det inte?, tänker jag när fyrverkerierna lyser upp de runt 40 000 glada människorna som slutit upp för att sjunga allsång på Ullevi.

Nyheter 24 - 09 maj 12 kl. 12:37

Experterna om nazistiska Gyllene Gryningen: "När krisen vänder blir de farligare"


Vad innebär det nynazistiska partiets framgångar i Grekland egentligen? ATEN/STOCKHOLM. Under söndagens val i Grekland vann det nazistiska partiet Gyllene Gryningen nära åtta procent av rösterna.

Sydsvenskan - 12 jun 15 kl. 11:07

Två gyllene generationer som gärna får lyfta i kväll

Två idrotter, två landslag, två gyllene generationer, två avgörande matcher.Med några timmars mellanrum spelar basket- och fotbollslandslagen viktiga mästerskapsmatcher i kväll och i natt och det kan bli två riktiga tv-rysare.Ska väl inte säga att det första landslaget spelar i medieskugga, men uppståndelsen är märkbart mindre, trots att de svenska prestationerna i basket i mångt och mycket ligger i paritet med fotbollen.

GöteborgsPosten - 21 okt 15 kl. 14:10

Bruden dumpades - familjen gjorde något fantastiskt

Med bara några dagar kvar till bröllop fick brudgummen kalla fötter och lämnade bruden och hennes familj med en jätteräkning. I stället för att låta maten gå till spillo bjöd de in stadens hemlösa på en brakmåltid..

YLE - 10 sep 17 kl. 12:00

Mio Lindman: Är allt bara åsikter?

Det talas mycket om ett infekterat debattklimat där åsikt står mot åsikt. Mio Lindman skriver i den här kolumnen om hur vi riskerar att trivialisera oenigheter och diskussioner genom att betrakta allt som åsikter istället för att tala med varandra. För ett tag sedan rapporterade jag en kommentar på Facebook som jag upplevde som uppenbart rasistisk.

SR - 03 okt 17 kl. 11:30

Rättegången mot grekiska Gyllene gryning fortsätter

I två och ett halvt år har rättegången mot ledare och medlemmar av det nazistiska partiet Gyllene gryning pågått i Grekland..

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Ytterligare distrikt ställer sig bakom Sabuni

Liberalernas länsförbund i Örebro ställer sig bakom  Nyamko Sabuni i striden om partiledarposten. Detta trots att Erik Ullenhag fick flest röster i den rådgivande medlemsomröstningen..

DN - 6 timmar sedan

Regeländring påverkar 120.000 spelare: ”Det är jättekonstigt”

Tillverkarna av innebandyklubbor har drivit igenom en regeländring som stoppar spelare från att byta ut grepplindan.  Beslutet påverkar alla utövare och har skapat starka reaktioner inom svensk innebandy.  – Jag trodde det var ett skämt, säger Mullsjös Kim Ganevik.

DN - 6 timmar sedan

Riggade utdelning av miljonbidrag

Energimyndigheten konstruerade utlysningen av miljonbidrag för att gynna en enskild aktör. DN kan avslöja hur myndigheten skapade en skenbart öppen process där mottagaren av pengarna redan på förhand var bestämd.  I ett mejl från en topptjänsteman beskrivs upplägget – men när DN granskar ärendet undanhåller myndigheten det känsliga mejlet..

DN - 9 timmar sedan

Politiker i livesändning med morrhår och rosa öron

När provinsregeringen i Khyber Pakhtunkhwa i nordvästra Pakistans direktsände en presskonferens på Facebook framträdde de ledande politikerna med stora rosa öron och kraftiga morrhår. Någon hade råkat slå på kattfiltret..

DN - 9 timmar sedan

Vi kan inte både äta kakan och ha den kvar

Preem i Lysekil får vänta med sin starkt kritiserade utbyggnad. Men om Sverige vill behålla ansiktet som fossilfri välfärdsstat krävs ett permanent stopp, skriver Jonas Gren..

DN - 9 timmar sedan

Döv fick straffavgift av SL – fallet granskas

Vid en biljettkontroll på Roslagsbanan fick en döv kvinna betala tilläggsavgift, trots att hon hade ett intyg från Försäkringskassan som visade att hon fick resa till reducerat pris. Nu har Diskrimineringsombudsmannen inlett en granskning av händelsen..

DN - 9 timmar sedan

Systembolaget gör hemleverans till permanent tjänst

Systembolaget följer e-handelstrenden och fortsätter köra alkohol hem till dörren. En längre försöksperiod som visat sig ha fungerat har gjort att verksamheten kunnat teckna nytt avtal med staten. .

DN - 10 timmar sedan

Cecilia Malmström stöder ”lagspelaren” Ullenhag

BRYSSEL. EU-kommissionär Cecilia Malmström, en tung röst i Liberalerna, stöder Erik Ullenhag i kampen om att bli ny partiledare. – Han är den som har bäst förutsättningar, säger hon..

DN - 10 timmar sedan

Xi Jinping och Kim Jong-Un möts i Nordkorea

PEKING. Den kinesiska presidenten Xi Jinping reser till Nordkorea för att träffa Kim Jong-Un i slutet av veckan. Det är första gången på 14 år som en kinesisk ledare gör ett officiellt besök i landet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.