Sydsvenskan > Utrikes

Sunday, 16 June, 10:56

Sydsvenskan - 19 maj 19 kl. 11:08

Sommaren kan ge efterlängtad granblomningDet är många år sedan de svenska granarna blommade, men förra årets varma och torra sommar var precis vad granskogen behövde, rapporterar P4 Norrbotten. – Plantskolorna har fått ta frö från Finland och Baltikum och dammsugit marknaden på frön lämpliga f.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
P4 Norrbotten, Finland, Baltikum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sommarenkan ge , efterlängtad, granblomning
Helsingborgs Dagblad - 19 maj 19 kl. 11:08

Sommaren kan ge efterlängtad granblomning

Förra årets varma och torra sommar var precis vad granskogen behövde..

UNT - 19 maj 19 kl. 11:08

Sommaren kan ge efterlängtad granblomning

Det är många år sedan de svenska granarna blommade, men förra årets varma och torra sommar var precis vad granskogen behövde, rapporterar P4 Norrbotten..

Alingsås tidning - 19 apr 19 kl. 07:15

Efterlängtad öppning av Tallhyddan

Nyöppningen av Tallhyddan har varit efterlängtad – skärtorsdagens premiär med bandklippning och påskäggsjakt lockade mycket folk.
Det var mycket folk på plats när Tallhyddan slog upp portarna i ny regi på skärtorsdagen. – I dag öppnar vi med stor våffelbuffé och det kommer vi ha som ett stående inslag på menyn, säger Marie Crona, marknadsansvarig på Serneke Fastighetsstyrning.

Kristianstadsbladet - 12 aug 13 kl. 08:00

Efterlängtad bingo har höstpremiär

Foto: Lasse Ottosson
Ryssbergets IK drog under söndagen i?gång med motionsbingo igen efter sommaruppehållet. En efterlängtad söndagsrutin.

SmålandsPosten - 02 feb 14 kl. 23:06

Maja tillbaka i efterlängtad seger

En efterlängtad comeback för Maja Liljeroth.
En efterlängtad seger för Hovshaga.
– Vi ska sluta fyra.

Kristianstadsbladet - 22 jun 14 kl. 01:51

Efterlängtad Nigerie-seger

Nigeria tog en efterlängtad seger när Bosnien-Hercegovina besegrades med 1-0. Nu har laget bra möjligheter att nå åttondelsfinal för första gången sedan 1998.Matchhjälte för Nigeria: Peter Odemwingie.

Trelleborgs Allehanda - 22 jun 14 kl. 01:51

Efterlängtad Nigerie-seger

Nigeria tog en efterlängtad seger när Bosnien-Hercegovina besegrades med 1-0. Nu har laget bra möjligheter att nå åttondelsfinal för första gången sedan 1998.Matchhjälte för Nigeria: Peter Odemwingie.

BT - 22 jun 14 kl. 07:05

Efterlängtad Nigeria-seger i natt

Nigeria tog en efterlängtad seger när Bosnien-Hercegovina besegrades med 1–0. Nu har laget bra möjligheter att nå åttondelsfinal för första gången sedan 1998. Matchhjälte för Nigeria: Peter Odemwingie.

BT - 22 jun 14 kl. 07:05

Efterlängtad Nigeria-seger i natt

Nigeria tog en efterlängtad seger när Bosnien-Hercegovina besegrades med 1–0. Nu har laget bra möjligheter att nå åttondelsfinal för första gången sedan 1998. Matchhjälte för Nigeria: Peter Odemwingie.

SmålandsPosten - 19 nov 13 kl. 22:53

Efterlängtad premiär i Åby

På lördag är det dags för Åby/Tjureda IF:s efterlängtade hemmapremiär.
Den är speciellt efterlängtad eftersom den tilltänkta premiären mot Målilla för två veckor sedan blev uppskjuten. Då satte det milda vädret stopp för ismakarna i Åby, men nu är isparketten på konstisbanan lika inbjudande som man är van vid.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ingen ny bevisning i ”tvättstugemordet”

24 år har gått sedan en 33-årig kvinna mördades i en tvättstuga i Oxhagen i Örebro, men fallet är fortfarande olöst. Förhoppningar väcktes tidigare i år om att komma närmare en lösning, då Örebropolisen skickade in material från tvättstugan till natione.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Minnesord om Bo Plato

Journalisten och schackexperten Bo Plato, Hässleholm, har avlidit i en ålder av 80 år..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

”Jag föreställer mig robotbläckfiskar som både kan smeka och penetrera”

Isobel Hadley-Kamptz efterlyser fantasifullare sexrobotar..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

“Ingen trodde mig”

Efter övergreppen orkade Emma inte längre vara mamma åt sin dotter..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Nya protester väntas i Hongkong

Det omstridda lagförslaget om utlämningar till Fastlandskina har lagts på is, men den folkliga vreden i Hongkong har inte lagt sig. I dag planeras nya demonstrationer mot områdets ledare Carrie Lam. Jimmy Sham från protestgruppen Civil Human Rights Fron.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Oklara regler kring nya gymnasielagen

Det råder fortfarande stor oklarhet kring vilka yrkesutbildningar som accepteras för att ensamkommande ska få uppehållstillstånd för att studera i och med den nya gymnasielagen, rapporterar Sveriges Radio Ekot. – Det är en djungel att försöka förstå den.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Andrum för hyresgäster i New York

På åtta år har snitthyran för en trerumslägenhet i staden New York stigit med nästan 50 procent, till motsvarande över 25 000 kr i månaden. I hopp om att hejda utflyttningen av mindre välbemedlade klubbade de styrande i fredags hårdare regler för hyresv.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

bin Salman: Iran låg bakom

Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman ansluter sig till USA:s linje att Iran låg bakom attackerna på två tankerfartyg i Omanbukten häromdagen. I en intervju med tidningen al-Sharq al-Awsat säger bin Salman att Iran inte ens tog hänsyn till att Jap.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Oro för pressfriheten i Tjeckien

Oberoendet för offentliga medier i Tjeckien hotas när populistpolitiker tar kontrollen, varnar journalister och mediedebattörer. Parlamentet väntas till styrelsen för nyhetsbyrån CTK utse Michal Semin, som bland annat har hävdat att 11 september-attacke.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Vägledande dom om surrogatmödraskap

Högsta domstolen (HD) har erkänt en dom i USA som kan bli vägledande för surrogatmödraskap i Sverige, skriver Dagens Nyheter. En amerikansk surrogatmamma födde 2015 en son till en svensk kvinna, vars föräldraskap erkändes i en domstol i Kalifornien. Men.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.