Expressen > Nyheter

Wednesday, 19 June, 07:08

Expressen - 19 maj 19 kl. 11:04

Meghans råd: ”Se efter familjen”Prins Harry har inte haft den bästa relationen med sin pappa prins Charles.Men nu ska Meghan ha hjälpt honom att bygga upp relationen igen och gett råd att se efter familjen, skriver The Sun..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Harry, Charles, Meghan, The Sun

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Meghans, rådSe efter , familjen
Expressen - 10 jul 18 kl. 16:48

Meghans släkting får dokusåpa – om cannabis

Intrigerna har kantats runt Meghans, hertiginna av Sussex, familj och sedan hon gifte sig med prins Harry har intresset för familjen vuxit.Nu rapporterar Mirror att Meghans brorson Tyler Dooley har fått en egen realityserie om cannabisodling. – Tyler ser verkligen fram emot det och han ser det som en ordentlig marknadsföring för sina marijuanaaffärer, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Expressen - 30 jun 18 kl. 14:31

Meghans tystnad mot pappan – efter orden i tv

Meghans pappa Thomas Markle har vid ett flertal tillfällen talat öppet om sin dotter och det brittiska kungahuset. Nu uppger källor att varken Meghan eller prins Harry har pratat med Thomas Markle  – sedan hans uppmärksammade intervju i ett morgonprogram för två veckor sedan.Sprickan i familjen är därmed ett faktum.

Expressen - 05 maj 19 kl. 13:27

Meghans syster: Hon har inget hjärta

Samantha Markle, Meghans halvsyster, går till attack mot hertiginnan av Sussex i dokumentären ”Meghan och krisen i familjen” som sänds i Kanal 5 i dag.– Vi är riktiga människor med riktiga känslor, och man behandlar inte människor på det sättet, säger hon..

Expressen - 10 dec 17 kl. 10:27

Prins Harry fimpar för Meghans skull

Prins Harry, 33, tidigare känd för sitt vilda leverne, gör sig av med ännu en last.Efter förlovningen med hälsomedvetna Meghan Markle, 36, har prinsen lovat att ge upp rökningen, skriver Daily Mail.– Det är inte trevligt för henne, säger en bekant till familjen..

Expressen - 10 dec 17 kl. 10:27

Prins Harry fimpar för Meghans skull

Prins Harry, 33, tidigare känd för sitt vilda leverne, gör sig av med ännu en last.Efter förlovningen med hälsomedvetna Meghan Markle, 36, har prinsen lovat att ge upp rökningen, skriver Daily Mail.– Det är inte trevligt för henne, säger en bekant till familjen..

Expressen - 08 jan 18 kl. 10:13

Meghans pappa om prins Harry: En gentleman

Pappan till Meghan Markle, som i maj gifter sig med prins Harry, har för första gången uttalat sig om dotterns bröllopsplaner.– De passar väldigt bra för varandra. Och prinsen är en sann gentleman, säger Thomas Markle som vill begrava ryktet om osämja i familjen..

Expressen - 02 sep 18 kl. 09:25

Hemliga reglerna styr Meghans nya klädstil

Hertiginnorna Meghan och Kate – nya medlemmar av det brittiska hovet – har en hemlig agenda att följa i val av stil och kläder.Närmast bannlyst är exempelvis färgglatt nagellack och en viss typ av skor.– Drottningen är inte ett fan av skor med kilklack.

Expressen - 25 nov 18 kl. 00:42

Harrys och Meghans beslut – lämnar slottet och familjen

Tanken var att prins Harry och hertiginnan Meghan skulle bo grannar med prins William och hans familj på Kensington Palace – men nu ändrar sig paret, och flyttar från slottet och London.I stället flyttar de till Frogmore cottage i Windsor, skriver flera internationella medier..

Expressen - 08 maj 19 kl. 06:36

Harry och Meghans bebis fortsätter splittra familjen

Få händelser kan ena en familj som ankomsten av ett nygift pars första barn.Men inte ens i en kunglig familj kan en bebis garantera att stridsyxan begravs, och prins Harry och Meghan har redan tydligt markerat var de står när det kommer till vilka delar av släkten de vill ha i sin sons liv..

Expressen - 15 apr 18 kl. 18:07

Meghan Markles familj väntar på besked om bröllopet – kräver svar

Meghan Markles släkt har inte fått veta om Meghans pappa, den pensionerade tv-ljusdirektören Thomas Markle kommer att få lämna över sin dotter i kyrkan. Nu kräver de svar av den brittiska kungafamiljen, rapporterar the Sun. Enligt egen utsago är familjen inte bjudna till bröllopet än..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Bostadspriserna ökar i Göteborg

De senaste tre månaderna har priserna på privata lägenheter och villor ökat starkt i Göteborg, enligt statistik från Valueguard, skriver GP. Något som får stadens bostadsägare att gnugga händerna.
Undersökningen visar också att hälften av dem räknar med ytterligare prisuppgångar framöver..

Expressen - 10 minuter sedan

Här är farligaste vägarna i midsommartrafiken

En av årets största trafikhelger är på ingång vilket ökar olycksrisken. Dessutom sköljer en värmebölja in över midsommarvägarnas bilköer, vilket kan leda till svimningar och vägraseri.– Ha tålamod och låt resan ta tid – se det som en del av ledigheten.

Expressen - 15 minuter sedan

MORGONENS NYHETER: • Man gripen för dråpförsök • Carlsson Löfdahl tar ut arvode – trots timeout • Person föll från balkong

Man gripen för dråpförsök – kvinna förd till sjukhus.■■■Emma Carlsson Löfdahl (L) har tagit ut mer än 200 000 i arvode efter sin timeout.■■■En person har fallit från balkong – fördes till sjukhus.

Expressen - 15 minuter sedan

Carlsson Löfdahl tar ut arvode – trots timeout

Emma Carlsson Löfdahl, tidigare liberal riksdagsledamot och numera politisk vilde, tar ut mer än 200 000 kronor i arvode – trots att hon har tagit timeout.– Det är förtroendeskadligt, säger riksdagens talman Andreas Norlén till Aftonbladet..

Expressen - 30 minuter sedan

Trump-sonens ilska mot transatleterna

Donald Trump Jr riktar kritik mot en policy i Connecticut som låter transkvinnor delta i sporttävlingar med kvinnor.Enligt presidentsonen är policyn ”galenskap”.”Män som tävlar som tjejer är att gå för långt”, skriver Donald Trump Jr på Twitter..

Expressen - 2 timmar sedan

Man gripen för mordförsök

En man i 50-årsåldern har gripits för försök till dråp i Gävle under natten till onsdagen.Det efter att en kvinna anmält att hon blivit misshandlad och förts till sjukhus..

Expressen - 2 timmar sedan

Trump lanserar ny kampanj – men angriper Clinton igen

ORLANDO. Donald Trump lanserade i natt sin nya valkampanj inför 2020.Men han kunde inte låta bli att angripa sin motståndare – från förra valet.

Expressen - 2 timmar sedan

Kortare prostatabehandling kan minska köer

Patienter med prostatacancer kan behandlas med en ny metod. Metoden innebär strålbehandling med hög dos men under kortare period, vilket kan minska vårdköerna..

Expressen - 4 timmar sedan

Melania i talarstolen: ”Stolt över min man”

ORLANDO. Melania Trump har gjort sig känd för att hålla låg profil.Men när återvalskampanjen inleddes var det USA:s First Lady som först talade till supportrarna:– Jag är stolt över allt vad min man, hans administration och hela vår familj har gjort, sa hon..

Expressen - 6 timmar sedan

Donald Trump inleder sin återvalskampanj

I natt lanserar Donald Trump sin återvalskampanj.Vid cirka 02.00, svensk tid, håller presidenten tal vid ett väljarmöte i Orlando, Florida.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.