DN > Nyheter

Tuesday, 18 June, 01:10

DN - 19 maj 19 kl. 10:00

Skräckmord i Chicago: Gravid kvinna ströps och babyn skars utDetaljerna från ett mord i Chicago är som hämtade ur en skräckfilm. En gravid 19-årig kvinna lurades till ett hus i tron att hon skulle få begagnade kläder till sin bebis – sedan ströps hon med en kabel, och barnet skars ut. Kvinnan som bodde i huset tog därefter barnet som sitt eget. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Chicago

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skräckmordi , Chicago, Gravid, kvinna, ströpsoch , babyn, skarsut
GT - 04 maj 16 kl. 07:53

15-årig flicka åtalad – spred skräck i skolan

En flicka i 15-årsåldern åtalas för flera fall av misshandel. Hon satte sin skola i skräck och ska bland annat ha sparkat en gravid kvinna i magen, skriver Bohusläningen. Drabbade berättar i förhör att de är rädda för flickan och går omvägar för att inte träffa henne..

SvD - 10 mar 16 kl. 16:36

Viruset skapar skräck – förnuftet måste regera

Beskedet om tre zikasmittade i Norge, varav minst en gravid kvinna, är inte förvånande men bör inte orsaka panik. Det är dock klokt att lyssna på de zikaråd som ges, särskilt som sexuell smittspridning oroar alltmer. Viruset kan också orsaka fler sjukdomar än mikrocefali..

Kristianstadsbladet - 30 dec 17 kl. 00:01

Kvinna reagerar på skräpig plats

Återvinningsstationen på Dalagatan är så pass skräpig, anser en kvinna att hon skrivit till kommunen och undrat om den tömt för sällan. .

Blekinge Läns tidning - 02 jan 18 kl. 13:34

Kvinna reagerar på skräpig plats

Återvinningsstationen på Dalagatan är så pass skräpig, anser en kvinna att hon skrivit till kommunen och undrat om den tömt för sällan..

BT - 28 apr 18 kl. 17:21

Göteborg: Muskulös naken man skrämde kvinna i friluftsområde – söks av polis

En naken man hoppade fram och skrämde en promenerande kvinna i Delsjöområdet i östra Göteborg på lördagseftermiddagen, skriver Göteborgs-Posten..

NSD - 16 aug 17 kl. 11:36

Skräckscener i tingsrätten

På ett ögonblick förändras flickans tillvaro till en skräckfilm av en kvinna i 50-årsåldern..

Aftonbladet - 27 maj 16 kl. 23:13

Fruktad skräckbakterie hittad i kvinna

Expressen - 07 maj 13 kl. 21:15

Kvinna gravid flera gånger i skräckhuset

Här är de tre som misstänks för kidnappningen i Cleveland. Enligt uppgifter till tv-kanalen 19 Action News ska en av kvinnorna ha blivit gravid flera gånger under tiden i huset. Hon ska dock ha misshandlats så kraftigt att hon fick missfall.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Professorns teori: Så kan argentinska elfelet ha gått till

Stora strömavbrott som det i Sydamerika skulle i princip kunna hända även i Sverige och Europa om flera fel inträffar i tät följd. Senast 2003 inträffade ett stort svenskt avbrott. Men felsökningen och och dimensioneringen i Sverige är bra, säger Lars Nordström, professor i elkraftteknik..

DN - 8 timmar sedan

Skolanställd åtalad misstänkt för sexuella övergrepp på elever

En man som varit anställd på en skola i Stockholms innerstad åtalas för sexuella övergrepp mot elever. Vissa av övergreppen ska ha begåtts i en läshörna på skolan.  – Det är en gedigen utredning, särskilt innan erkännandet kom var man tvungen att vända på varenda sten, säger kammaråklagare Nicklas Englund..

DN - 8 timmar sedan

400 miljoner kronor mer mot psykisk ohälsa

Partierna bakom januariavtalet har kommit överens om hur 1,8 miljarder kronor ska satsas mot psykisk ohälsa. Fler ungdomsmottagningar och kortare köer till barnpsykiatrin är några av åtgärderna. – Köerna har tredubblats och blivit ett akut problem, säger Anders W Jonsson (C)..

DN - 9 timmar sedan

Hallenius lämnar Sundsvall för Cypern

Gif Sundsvalls lagkapten och skyttekung Linus Hallenius lämnar för spel i Apoel från Nicosia, meddelar den cypriotiska fotbollsklubben. Den 30-årige anfallaren, som öst in mål i allsvenskan de senaste åren, har skrivit på ett tvåårskontrakt..

DN - 9 timmar sedan

Stor skogsbrand – sprider sig mot Arlanda

En stor skogsbrand har utbrutit vid 15.00-tiden på måndagen och rör sig mot Arlanda. ”Vi jobbar febrilt med att försöka begränsa den”, säger ledningsoperatören Stefan Malmberg på Storstockholms Brandförsvar..

DN - 11 timmar sedan

”Mötet med Sverige blir den tuffaste utmaningen”

PARIS. USA vilade stora delar av startelvan i mötet med Chile. Ett medvetet drag från förbundskapten Jill Ellis.

DN - 13 timmar sedan

”Sabuni banar väg för högern”

Socialliberalismen skulle försvinna..

DN - 13 timmar sedan

Ställningen i L-kampen: Sabuni–Ullenhag 110–11

Majoritet av rösterna till Sabuni på landsmötet – om ombuden följer länsförbunden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.