DN > Nyheter

Wednesday, 19 June, 06:52

DN - 19 maj 19 kl. 06:28

Fem frågor vi måste få svar på i ”Game of thrones”-finalenSpoilervarning! Vad kan vi förvänta oss av det allra sista ”Game of thrones”-avsnittet? DN:s Greta Thurfjell listar fem frågor tittarna bara måste få svar på i seriefinalen på måndag..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Game, Greta Thurfjell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fem, frågorvi måste , , svarpå i , Game, of thrones finalen
YLE - 25 mar 15 kl. 05:00

Ekonomstuderande i Åbo: Fem frågor till SDP

När ekonomstuderande i Åbo får chansen att ställa Socialdemokraterna mot väggen blir det frågor om skatter, studiestöd, arbetsvillkor för unga och lönejämställdhet. Det är riksdagsgruppens ordförande Jouni Backman som svarar på frågorna. Ekonomin är den viktigaste frågan i riksdagsvalet.

YLE - 30 mar 15 kl. 05:00

Hankeiter i Vasa: Fem frågor till De gröna

När ekonomstuderande i Vasa får chansen att ställa De gröna mot väggen blir det frågor om medborgarlön, arvsskatt, kärnkraft och bistånd. Det är riksdagsgruppens ordförande Outi Alanko-Kahiluoto som svarar på frågorna. Ekonomin är den viktigaste frågan i riksdagsvalet.

Alliansfritt Sverige - 28 okt 13 kl. 10:53

Topp fem frågor Reinfeldt hade tagit upp med Norges statsminister? om han hade haft en ryggrad

Fredrik Reinfeldt har hittills inte vågat kritisera att Moderaternas systerparti i Norge satt sig i regering med det främlingsfientliga Fremskrittspartiet. Faktum är att Reinfeldt har gjort allt för att slinga sig när han vill göra kritik mot systerpartiet Höyres agerande till en fråga om att kritisera de norska väljarna: ??Jag tycker att jag får respektera att de norska väljarna har fattat ett beslut som man utifrån norska förhållanden valt att bilda en regering kring.

YLE - 27 mar 15 kl. 05:00

Hankeiter: Fem frågor till Kristdemokraterna

När Hankenstuderande får chansen att ställa Kristdemokraterna mot väggen blir det frågor om kvinnligt företagande, Ukrainakrisen, studerande med barn och arbete vid sidan om studierna. Det är riksdagsgruppens ordförande Peter Östman som svarar på frågorna. Ekonomin är den viktigaste frågan i riksdagsvalet.

YLE - 02 apr 15 kl. 05:00

Ekonomstuderande i Åbo: Fem frågor till SFP

När Merkantila Klubben vid Handelshögskolan vid Åbo Akademi får chansen att ställa Svenska folkpartiet mot väggen handlar det bland annat om den svenskspråkiga högskoleutbildningen. Det är riksdagsgruppens ordförande Mikaela Nylander som svarar på frågorna. Ekonomin är den viktigaste frågan i riksdagsvalet.

DN - 19 jul 16 kl. 15:21

Fem frågor och svar om lastbilsskandalen

Efter granskningen om misstänkt kartellbildning får Volvo, MAN, DAF och andra lastbilstillverkare rekordhöga böter av EU. Här är fem frågor och svar om skandalen..

YLE - 01 apr 15 kl. 05:00

Teknologer i Hfrs: Fem frågor till Vänsterförbundet

När tre studerande från Teknologföreningen vid Aalto-universitetet får chansen att ställa Vänsterförbundet mot väggen blir det frågor om Finlands konkurrenskraft och arvsskatten. Det är riksdagsgruppens ordförande Annika Lapintie som svarar på frågorna. Ekonomin är den viktigaste frågan i riksdagsvalet.

YLE - 08 apr 15 kl. 05:00

Hankeiter: Fem frågor till Samlingspartiet

När ekonomstuderande i Helsingfors får chansen att ställa Samlingspartiet mot väggen blir det frågor om arbetslösheten bland högutbildade, skattekonkurrens, högskoleutbildningens kvalitet och studerande med barn. Det är riksdagsgruppens ordförande Arto Satonen som svarar på frågorna. Ekonomin är den viktigaste frågan i riksdagsvalet.

YLE - 10 apr 15 kl. 05:00

Teknologer i Hfrs: Fem frågor till Sannfinländarna

När tre studerande från Teknologföreningen vid Aalto-universitetet får chansen att ställa Sannfinländarna mot väggen blir det frågor om den obligatoriska skolsvenskan, terminsavgifter för utlänningar, studerande som jobbar vid sidan av studierna och den europeiska bankunionen. Det är riksdagsgruppens ordförande Jari Lindström som svarar på frågorna. Ekonomin är den viktigaste frågan i riksdagsvalet.

YLE - 09 apr 15 kl. 05:00

Hankeiter i Vasa: Fem frågor till Centern

När ekonomstuderande i Vasa får chansen att ställa Centern mot väggen blir det frågor om skattesänkningar, investeringar, jobb, studiestöd och storleken på den offentliga sektorn. Det är riksdagsgruppens ordförande Kimmo Tiilikainen som svarar på frågorna. Ekonomin är den viktigaste frågan i riksdagsvalet.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Tio gripna i Spanien för kopplingar till al-Qaida

Spansk polis har gripit tio personer misstänkta för att ha finansierat väpnade grupper i Syrien med kopplingar till terrorrörelsen al-Qaida, uppger inrikesdepartementet..

DN - 1 timme sedan

Kvinna slogs i huvudet – lämnades på bensinstation

En kvinna i 40-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter att hon hittats skadad vid en bensinstation i Osby i norra Skåne..

DN - 10 timmar sedan

Fotbollslagets kamp i grottan blev en turistattraktion

MAE SAI. Den 10 juli har ett år passerat sedan miljontals människor i världen drog en suck av lättnad. Det thailändska fotbollslaget Vildsvinen hade som ett mirakel räddats efter att ha suttit instängda i en grotta i 17 dagar.

DN - 12 timmar sedan

USA tänker inte slå av på takten mot Sverige

Le Havre. Att USA har kommit till VM för att försvara titeln var närmast övertydligt i premiären mot Thailand, då de aldrig slog av på takten, utan bara malde på och vann med 13–0. På torsdag väntar Sverige, och USA vill ha revansch för nederlaget i kvartsfinalen i OS för tre år sedan..

DN - 12 timmar sedan

Asllani: Alltid sugen på att göra den albanska örnen

DEAUVILLE. Hon har gjort två mål i VM men avstått från en laddad målgest. I VM-kvalet i fjol firade Kosovare Asllani med den ”albanska örnen”.

DN - 13 timmar sedan

”Partiet hade missat opinionen för Sabuni”

USA:s primärval inspirerade L till idén med direktdemokrati för partiledarvalet..

DN - 15 timmar sedan

”Låt medlemmarna välja ny partiledare”

Ombuden på Liberalernas landsmötet borde redovisa sina röster..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.