DN > Nyheter

Wednesday, 19 June, 06:44

DN - 19 maj 19 kl. 06:00

”Mobbningen på jobbet har satt djupa spår”Hur går man vidare efter att ha blivit mobbad av kollegor? Anna Bennich ger råd..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Bennich

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mobbningen, jobbethar , satt, djupa, spår
SVT - 14 jan 16 kl. 19:47

SVT på plats i Köln: Nyårsnattens övergrepp har satt djupa spår

Nyårsnattens övergrepp mot hundratals kvinnor i Köln har satt djupa spår. Många kvinnor säger till SVT att de är mer rädda och tänker sig för var de går kvällstid. Samtidigt har tysk flyktingpolitik och debatt förändrats under de två veckor som gått..

Kristianstadsbladet - 23 apr 11 kl. 06:30

Arbetet har satt djupa spår

Foto: Tommy Svensson
Verkningarna efter Tjernobylkatastrofen för 25 år gör sig ständigt påminda. Hjälpbehovet är fortsatt stort.
Natten 26 april för 25 år sedan förändrade allt.

Expressen - 17 okt 18 kl. 11:09

Björkman: ”Det har satt djupa spår i mig”

Jonas Björkman, 46, mötte sin plågoande under grundskolan.- Det satte djupa spår i mig. Jag hade ingen självkänsla och ett dåligt självförtroende, säger Björkman.

BT - 06 feb 13 kl. 10:42

Djupa spår i bortrövad flicka

Den nioåriga flicka som rövades bort i Göteborg i november lider av svår posttraumatisk stress, är ständigt rädd och kan inte vara ensam.
Försvaret hävdar att den åtalade mannen inte ville skrämma henne.
Mannen kan inte ge någon egentlig förklaring till varför han en novembermorgon plötsligt attackerade flickan och drog in henne i sin bostad.

Sydsvenskan - 10 jan 11 kl. 06:30

Fotopionjär Muybridges 1800-talsbilder har satt djupa spår i vår kultur.

Ingrid Stigsdotter konst- och filmkritiker Inflytandet från den brittiske fotografen och entreprenör?
Ingrid Stigsdotterkonst- och filmkritikerInflytandet från den brittiske fotografen och entreprenören Eadweard Muybridge på modern visuell kultur kan inte överskattas. Inom konsthistorien syns inspirationen från hans fotografier i verk av Edgar Degas, Marcel Duchamp, Francis Bacon och Cy Twombly.

P3 - 21 okt 14 kl. 17:55

Oscar de la Renta har satt djupa spår i modevärlden

Designern som klädde både presidentfruar och Hollywoodstjärnor blev 82 år gammal..

Expressen - 03 feb 15 kl. 08:23

Dödsmisshandeln har satt djupa spår i stan

Bilden av Karlskrona blev starkt negativ efter mordet på Yara. Dag efter dag rapporterade tv och tidningar om självmordsförsök, manifestationer och polisanmälningar i staden till följd av det tragiska dödsfallet. – Det är inte detta vi vill förknippas med, säger kommunalrådet Patrik Hansson (S)..

SVT - 15 okt 15 kl. 11:06

Skräckflykten har satt djupa spår i Gabriel

Under flykten från Eritrea såg Gabriel människor dö omkring sig och han fruktade många gånger för sitt eget liv. Men värst är tankarna på sonen han tvingades lämna bakom sig, sonen som sitter fängslad i hemlandet..

Nerikes Allehanda - 22 okt 15 kl. 14:36

NA-tv: "Ett trauma som satt djupa spår"

I dag inleddes rättegången mot den kände länsartisten som är åtalad misstänkt för våldtäkt och grov fridskränkning. Hör advokaten Hanna Lindblom och målsägandebiträdet Elisabeth Massi Fritz i NA-tv här ovan..

Västerbottens Folkblad - 23 okt 15 kl. 23:00

Den gångna veckan har satt djupa spår i Sverige

Attentatet mot skolelever och lärare i Trollhättan och beslutet om att införa tillfälliga uppehållstillstånd i Sverige hör ihop. För utanförskap skapar en utsatthet, klyftor i samhället bidrar till en vi-och-dom retorik. Det är där den våldsbejakande extremismen hittar sina rötter.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Tio gripna i Spanien för kopplingar till al-Qaida

Spansk polis har gripit tio personer misstänkta för att ha finansierat väpnade grupper i Syrien med kopplingar till terrorrörelsen al-Qaida, uppger inrikesdepartementet..

DN - 1 timme sedan

Kvinna slogs i huvudet – lämnades på bensinstation

En kvinna i 40-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter att hon hittats skadad vid en bensinstation i Osby i norra Skåne..

DN - 10 timmar sedan

Fotbollslagets kamp i grottan blev en turistattraktion

MAE SAI. Den 10 juli har ett år passerat sedan miljontals människor i världen drog en suck av lättnad. Det thailändska fotbollslaget Vildsvinen hade som ett mirakel räddats efter att ha suttit instängda i en grotta i 17 dagar.

DN - 12 timmar sedan

USA tänker inte slå av på takten mot Sverige

Le Havre. Att USA har kommit till VM för att försvara titeln var närmast övertydligt i premiären mot Thailand, då de aldrig slog av på takten, utan bara malde på och vann med 13–0. På torsdag väntar Sverige, och USA vill ha revansch för nederlaget i kvartsfinalen i OS för tre år sedan..

DN - 12 timmar sedan

Asllani: Alltid sugen på att göra den albanska örnen

DEAUVILLE. Hon har gjort två mål i VM men avstått från en laddad målgest. I VM-kvalet i fjol firade Kosovare Asllani med den ”albanska örnen”.

DN - 13 timmar sedan

”Partiet hade missat opinionen för Sabuni”

USA:s primärval inspirerade L till idén med direktdemokrati för partiledarvalet..

DN - 15 timmar sedan

”Låt medlemmarna välja ny partiledare”

Ombuden på Liberalernas landsmötet borde redovisa sina röster..

DN - 14 timmar sedan

Riksdagen beslutar om den tillfälliga migrationslagen

I eftermiddag väntas riksdagen klubba igenom en förlängning av den tillfälliga migrationslagen från 2016. Beslutet föregicks av en intensiv debatt och tydliggjorde skillnaderna mellan partierna – framför allt gällande familjeåterförening och den omdiskuterade gymnasielagen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.