Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 16 June, 10:55

Affärsvärlden - 17 maj 19 kl. 15:00

USA skjuter upp införande av biltullarVita Huset meddelade på fredagen att införandet av tull på import av bilar och bildelar skjuts upp i minst 180 dagar, enligt Reuters och Bloomberg News..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
USA, Huset, Reuters, Bloomberg News

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, skjuterupp , införandeav , biltullar
SR - 24 maj 18 kl. 12:41

USA hotar införa biltullar – vill sätta press på EU

USA:s president Donald Trump hotar att införa 25-procentiga tullar på import av bilar och lastbilar. Ett sätt att få EU-till förhandlingsbordet, enligt flera bedömmare.  – Jag vägrar acceptera att vi ska förhandla under hot, säger Christofer Fjellner, EU-parlamentariker för Moderaterna och ledamot av EU-parlamentets handelsutskott.

DI - 02 jul 18 kl. 14:00

Så mycket kan EU sätta emot om EU inför biltullar

EU:s andel av eventuella motåtgärder om USA inför biltullar skulle kunna bli upp till 50 miljarder euro. Det framgick vid en pressbriefing på måndagen..

DI - 27 nov 18 kl. 16:02

Tysk tidning: Trump redo införa biltullar nästa vecka

Den amerikanske presidenten Donald Trump överväger att införa biltullar på importerade fordon redan nästa vecka efter G20-mötet i Argentina..

VA - 27 nov 18 kl. 16:23

Uppgifter: Trump överväger införa biltullar nästa vecka

Uppgifter i tysk media gör gällande att Donald Trump överväger att införa biltullar på importerade fordon redan nästa vecka. .

DI - 31 maj 19 kl. 15:36

USA-experterna om Trumps införande av Mexiko-tullar

Di:s USA-korrespondent Frida Wallnor och statsvetaren Merrick Tabor i Ekonomistudion om Donald Trumps införande av Mexiko-tullar..

Dagens Medicin - 07 jan 16 kl. 14:54

Samtal om apoteksbidrag till ordnat införande

Sveriges Apoteksförening och arbetsgruppen för införande och uppföljningsprotokoll håller på att diskutera apotekens bidrag till ordnat införande..

Regeringen - 11 mar 16 kl. 09:31

Uppdrag att följa och utvärdera nyttan med arbetet som syftar till ett ordnat nationellt införande av nya läkemedel

Regeringen uppdrar åt Myndigheten för vård- och omsorgsanalys (Vårdanalys) att följa upp och utvärdera nyttan med det arbete som pågår för att åstadkomma ett nationellt ordnat införande av nya läkemedel..

Regeringen - 29 maj 17 kl. 10:29

Remiss Förslag om införande av tre fjärdedels nivå för närståendepenning

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat promemorian Förslag om införande av tre fjärdedels nivå för närståendepenning..

Dagens Medicin - 30 jun 17 kl. 17:30

Kritik mot ordnat införande

Processen är inte tillräckligt transparent och det finns fortfarande ojämlikhet i läkemedelsbehandlingen. Det konstaterar Vårdanalys i en utvärdering av ordnat införande. .

NSD - 19 nov 18 kl. 19:47

Sagt på fullmäktige: "Införande av kohandel..."

Införande av oppositionsråd och val av ordförandeposter till styrelser och nämnder avhandlades på kommunfullmäktige på måndagen..

Blekinge Läns tidning - 17 apr 19 kl. 18:20

Stort intresse för införande av p-skiva

Engagemanget kring införande av p-skiva i centrum är stort. I alla fall enligt den undersökning som oppositionen har gjort på sociala medier. .

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 14:25

Ministrarna får påökt

Stefan Löfven (S) får påfyllning i kassan. Från och med den 1 juli höjs statsministerarvodet med 4 000 kronor till 176 000 kronor per månad..

Affärsvärlden - Igår: 14:28

Norwegian lyfter efter Boeing-uppgifter

Flygbolaget Norwegians vd, Bjørn Kjos tror att Boeings problemmodell 737 Max 8 kommer att återtas i trafik redan i sommar, sade han i en intervju i Paris på fredagen enligt Bloomberg..

Affärsvärlden - Igår: 12:59

Guldpriset nära femårshögsta

Guldpriset steg på nytt på fredagsmorgonen och närmade sig därmed de senaste topparna från början av 2018 och sommaren 2016..

Affärsvärlden - Igår: 14:08

EU granskar Postnords statsstöd

EU-kommissionen startade på fredagen en fördjupad granskning av svenskt och danskt statligt stöd till Postnord 2017-2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Millicoms vd köper aktier för drygt 23 miljoner

Millicoms vd Mauricio Ramos har på fredagen köpt 45.000 aktier i bolaget till en kurs om i snitt 54:28 dollar, totalt motsvarande drygt 23 miljoner kronor..

Affärsvärlden - Igår: 13:54

Balder köper fastighetsbestånd för 800 miljoner

Balder har förvärvat ett fastighetsbestånd i Göteborg bestående av hotell, kontor, logistik och bostäder för cirka 800 miljoner kronor..

Affärsvärlden - Igår: 13:57

Börsplus: Sälj affiliatebolaget

Trots att Future Gamings aktie har fallit kraftigt så finns det ju i teorin fortfarande 100 procent nedsida, skriver SvD Börsplus..

Affärsvärlden - Igår: 13:35

Andersson: Oklart om EU:s Tobinskatt berör svensk aktiehandel

Det är ännu oklart om den nya utformningen av den finansiella transaktionsskatten som tio euroländer vill införa kommer att beröra svensk aktiehandel. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister under ekofinmötet på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 13:01

Detta blir Tobin Properties sista handelsdag

 Sista dag för handel på First North för bostadsutvecklaren Tobin Properties blir den 28 juni, framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - Igår: 13:03

Verkstadsaktier i botten på börsen

Stockholmsbörsen sjönk under fredagsförmiddagen efter de senaste åtta dagarnas uppgångar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.