Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 16 June, 10:33

Affärsvärlden - 17 maj 19 kl. 13:29

Verkstad i botten på sur börsStockholmsbörsen handlades nedåt på fredagen och gick något svagare än de stora börserna på kontinenten..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Verkstadi , botten, sur, börs
Affärsvärlden - 01 aug 12 kl. 13:50

Verkstad i botten

 Med verkstad i botten tappade Stockholmsbörsen något mer än DAX på onsdagen i avvaktan på räntebesked från Fed i kväll och sedermera ECB i morgon..

DI - 02 mar 12 kl. 13:13

Stockholmsbörsen: Verkstad tynger

Stockholmsbörsen handlades vid lunchtid fortsatt på minussidan under måttlig omsättning. Liksom på torsdagen utvecklades Stockholm därmed sämre än de ledande börserna på kontinenten. Banksektorn såg ut att avsluta en stark vecka med uppgångar, medan tungviktare som Teliasonera, Hennes & Mauritz och verkstad återfanns i botten av storbolagsindex..

DI - 08 jun 16 kl. 12:10

SSAB i botten på sur Stockholmsbörs

Det sega humöret på Stockholmsbörsen fortsätter. Både ståljätten SSAB och Fingerprint Cards har vänt från plus till botten av OMXS30..

DI - 20 jun 13 kl. 09:50

Sur börsöppning

Börsens sista handelsdag före midsommar tyngs av nedgångar i USA på onsdagskvällen och i Asien natten till torsdag. Verkstad backar mest..

Affärsvärlden - 11 aug 17 kl. 13:18

Lundin Gold lyfter på sur börs

Stockholmsbörsen handlades efter lunchtid nedåt. Spänningarna mellan USA och Nordkorea, som har präglat veckan, fortsätter att ligga i fokus på marknaderna. Nedgången som är bred leddes av råvarurelaterade bolag samt verkstad..

DI - 04 jun 18 kl. 17:57

Stockholmsbörsen: Folkaktien gick mot strömmen under sur börsdag

Stockholmsbörsen inledde den nya handelsveckan med sjunkande kurser och gick därmed mot den allmänna utvecklingen i Norden. Verkstad tyngde medan H&M och Telia gick mot strömmen. Enligt SvD ser näringsdepartementet hellre att Telia delar ut pengar än genomför förvärvet från Bonniers..

BT - 09 okt 12 kl. 16:23

Ljungsarps Verkstad i konkurs - 40 anställda får gå

Efter 115 år har Ljungsarps Verkstad gått i konkurs. 40 anställda har sagts upp ? men konkursförvaltaren hoppas kunna hålla i gång verksamheten.

SvD - 05 jan 15 kl. 22:22

New york: sur start pÅ veckan nÄr oljepriset fÖll, djia -1,8%

De ledande amerikanska aktieindexen tog ett ordentligt kliv tillbaka på måndagen. En rejäl sättning på oljemarknaden ledde till att energisektorn placerade sig i botten av S&P 500, även om samtliga sektorer noterade nedgångar..

DI - 16 jun 16 kl. 10:10

Börsen: Sur start på handeln

Torsdagens handel började med blodröda siffror och få storbolag gick mot strömmen. På botten finns bland andra telekombolaget Tele2..

DI - 04 jan 18 kl. 13:37

Stockholmsbörsen: H&M i botten på positiv börs

Stockholmsbörsen steg på torsdagen för tredje dagen i rad, med H&M som främsta broms. Sektorvis gick både bank och verkstad bra, och fortsatt höga oljepriser eldade på uppgångar för vissa bolag i den sektorn. På makrofronten bekräftade euroområdets PMI den positiva konjunkturella trenden..

Affärsvärlden - 02 okt 18 kl. 12:55

Fortsatt trögt för verkstad

Stockholmsbörsen handlades tydligt lägre fram till lunchtid på tisdagen. De ledande Europabörserna följde samma mönster. Verkstadspapper återfanns generellt i botten..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 14:25

Ministrarna får påökt

Stefan Löfven (S) får påfyllning i kassan. Från och med den 1 juli höjs statsministerarvodet med 4 000 kronor till 176 000 kronor per månad..

Affärsvärlden - Igår: 14:28

Norwegian lyfter efter Boeing-uppgifter

Flygbolaget Norwegians vd, Bjørn Kjos tror att Boeings problemmodell 737 Max 8 kommer att återtas i trafik redan i sommar, sade han i en intervju i Paris på fredagen enligt Bloomberg..

Affärsvärlden - Igår: 12:59

Guldpriset nära femårshögsta

Guldpriset steg på nytt på fredagsmorgonen och närmade sig därmed de senaste topparna från början av 2018 och sommaren 2016..

Affärsvärlden - Igår: 14:08

EU granskar Postnords statsstöd

EU-kommissionen startade på fredagen en fördjupad granskning av svenskt och danskt statligt stöd till Postnord 2017-2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Millicoms vd köper aktier för drygt 23 miljoner

Millicoms vd Mauricio Ramos har på fredagen köpt 45.000 aktier i bolaget till en kurs om i snitt 54:28 dollar, totalt motsvarande drygt 23 miljoner kronor..

Affärsvärlden - Igår: 13:54

Balder köper fastighetsbestånd för 800 miljoner

Balder har förvärvat ett fastighetsbestånd i Göteborg bestående av hotell, kontor, logistik och bostäder för cirka 800 miljoner kronor..

Affärsvärlden - Igår: 13:57

Börsplus: Sälj affiliatebolaget

Trots att Future Gamings aktie har fallit kraftigt så finns det ju i teorin fortfarande 100 procent nedsida, skriver SvD Börsplus..

Affärsvärlden - Igår: 13:35

Andersson: Oklart om EU:s Tobinskatt berör svensk aktiehandel

Det är ännu oklart om den nya utformningen av den finansiella transaktionsskatten som tio euroländer vill införa kommer att beröra svensk aktiehandel. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister under ekofinmötet på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 13:01

Detta blir Tobin Properties sista handelsdag

 Sista dag för handel på First North för bostadsutvecklaren Tobin Properties blir den 28 juni, framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - Igår: 13:03

Verkstadsaktier i botten på börsen

Stockholmsbörsen sjönk under fredagsförmiddagen efter de senaste åtta dagarnas uppgångar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.