DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 05:10

DI - 16 maj 19 kl. 23:00

Nu finns världens säkraste mobil i Sverige - men du får inte köpa denOron för it-brottslighet öppnar för nya affärer. Entreprenören Per Berglund tar nu en israelisk mobiltelefon, kallad världens säkraste, till den nordiska marknaden. ”Alla pratar om cybersäkerhet, men väldigt få gör någonting”, säger han..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Per Berglund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu finns världens säkraste, mobili , Sverigemen du , får inte köpa den
SVT Debatt - 18 jul 13 kl. 00:23

Sverige behöver inte ett kulturkrig

POLITIK Med ett drygt år kvar till valet 2014 tyder mycket på att Sverigedemokraterna fått det inflytande inom svensk politik som så många för tre år sen svor att partiet inte skulle tillåtas få. Aldrig har det framstått tydligare än under Almedalsveckan, då Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfvén tycktes tävla i vem som bäst kunde distansera sig från allt vad SD heter, skriver Daniel Nord, masterstudent i historia, och menar att en högljudd och polariserande debatt i sekundära frågor kan leda Sverige in i ett kulturkrig. Att de stora partierna tar avstånd från Jimmie Åkessons politik är både förväntat och önskvärt.

Barometern - 04 okt 13 kl. 08:41

Sverige kan ensamt inte stoppa de kriminella

Arbetet mot kriminalitet måste stärkas på Europanivå. Det är tyvärr inte bara den som arbetar, studerar eller turistar som drar nytta av vårt öppna Europa. Även de kriminella ligorna utnyttjar våra medlemsstaters öppna gränser.

Sydsvenskan - 15 jan 16 kl. 17:18

Sverige erkänner inte Västsahara

Sverige erkänner inte Västsahara. Det meddelar utrikesdepartementet på fredagskvällen. Orsaken är bland annat att de folkrättsliga förutsättningarna inte är uppfyllda.

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 16 kl. 17:18

Sverige erkänner inte Västsahara

Sverige erkänner inte Västsahara. Det meddelar utrikesdepartementet på fredagskvällen. Orsaken är bland annat att de folkrättsliga förutsättningarna inte är uppfyllda.

Expressen - 07 sep 15 kl. 23:02

"Sverige stänger inte dörren för någon"

Danmark vägrar släppa igenom flyktingar till Sverige utan svenskt samtycke. Samtidigt är justitie- och migrationsminister Morgan Johansson i kontakt med den danska regeringen i frågan. "Sverige stänger inte dörren för någon som söker asyl", skriver Johansson i en kommentar till Expressen..

Alliansfritt Sverige - 31 jan 14 kl. 11:02

Centerns strategi har inte gett resultat – den har fått konsekvenser

 
"När andra ägnar sig åt triangulering har vi satsat på värderingar. Det har gett resultat. Vi fick över 2000 nya medlemmar förra året.

DalaDemokraten - 25 jan 16 kl. 06:10

Jordbruksdebatt: Sverige behöver inte vara självförsörjande

Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, har börjat använda argumentet att vi ska kunna vara självförsörjande i en krissituation, för att propagera för politiska åtgärder för att öka matproduktionen i Sverige. Jag har inget emot att den svenska matproduktionen ökar, om det sker på marknadsmässiga villkor. Men här verkar det handla om att LRF vill se mer bidrag till lantbruket och fokus ligger på kött och mejeriprodukter.

Expressen - 17 aug 18 kl. 09:31

”Har sett smällen – men kommer inte ihåg den”

Racingföraren Fredrik Blomstedt, 26, var på väg mot sitt livs racingtriumf när han kraschade våldsamt och fördes akut till sjukhus.Blomstedt är nu hemma i Sverige igen och minns ingenting av händelsen i slutet av juli.– Jag har sett smällen.

Expressen - 12 mar 19 kl. 08:43

”Vi är inte vana vid den här uppmärksamheten”

ÖSTERSUND. Sverige är fortfarande utan medalj i VM. Och de blågula skyttarna har haft svårt att hantera situationen på hemmaplan.

Barometern - 12 apr 16 kl. 06:18

Dags att nyttja skogen – inte att utnyttja den

I Sverige har sedan 1960 kalhyggesbruket varit den gällande metoden för att bruka skog. Då kom direktiv från vår skogsmyndighet, Skogsstyrelsen, att det nu var dags att bruka skogen rationellt. Detta på grund av oron att industrin skulle få råvarubrist..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Farage i ledning när britterna får säga sitt om EU

Storbritanniens val till EU-parlamentet på torsdagen blir en inofficiell folkomröstning om medlemskapet. Det blir också startskottet för nya försök att få bort premiärminister Theresa May, som i början av juni ska göra ett fjärde försök att få igenom utträdesavtalet..

DI - 10 minuter sedan

Detta händer torsdag 23 maj

Både Essity och Latour håller kapitalmarknadsdag på torsdagen. På makrofronten bjuds på flera inköpschefsindex, bland annat från USA och euroområdet, medan Tysklands Ifo-index för maj publiceras..

DI - 6 timmar sedan

Domstolsbeslut mot Matra Petroleums dotterbolag i USA

En amerikansk domstol har utfärdat en "temporary restraining order and injunction" mot Matra Petroleums amerikanska dotterbolag..

DI - 7 timmar sedan

Svagt på Wall Street – Tesla och Qualcomm tappar

New York-börserna återhämtade sig under onsdagskvällen men inte tillräckligt för att hämta hem tidigare nedgångar. S&P 500 handlas ned 0,2 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 7 timmar sedan

Byggjätten tror inte på prisfall: ”Kommer stiga 2 procent per år”

Läget på bostadsmarknaden är skört men priserna på både villor och bostadsrätter kommer fortsätta uppåt. Den bedömningen gör byggkoncernen Veidekke som sågar prognosmakare som tror på nya prisfall. .

DI - 8 timmar sedan

På Essity har digitaliseringen nått blöjstadiet

Inför Essitys kapitalmarknadsdag på torsdagen åkte Di till Göteborg för att ta pulsen på hygien- och hälsobolagets hetaste uppfinning, nyaste affär och färskaste affärsområdeschef: Ulrika Kolsrud. ”Tar man all digitalisering har det en väldigt stor potential”, säger hon till Di..

DI - 8 timmar sedan

Nya ministrar utnämnda i Österrike

Österrikes konservativa förbundskansler Sebastian Kurz har utnämnt fyra nya ministrar och en ny vice förbundskansler sedan en politisk skandal lett till att flera högerpopulistiska ministrar lämnat regeringen. Samtidigt står förbundskanslern själv inför en misstroendeomröstning..

DI - 8 timmar sedan

Tories gruppledare i parlamentet avgår i protest mot Mays brexitavtal

Andrea Leadsom, ledare för det brittiska regeringspartiet Tories i parlamentets underhus, hoppar av regeringen i protest mot Theresa Mays brexitplan..

DI - 8 timmar sedan

Theresa May överlever – åtminstone till fredagen

Storbritanniens premiärminister Theresa May ser ut att ha överlevt ytterligare en dag. Enligt uppgifter i brittiska medier väntar dock ytterligare ett ödesdigert möte på fredag..

DI - 8 timmar sedan

Hållbarhet kräver mod – och kanske lite revolution

Det senaste året har Agenda 2030 - till sist - hamnat på agendan. Överallt talas det om hur vi ska bli målmedvetna och bidra till en hållbar värld, i näringslivet, politiken och högskolan. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.