SR > Nyheter

Thursday, 23 May, 05:26

SR - 16 maj 19 kl. 22:41

Mays löfte: Partiet får välja ersättare i sommarI Storbritannien har premiärminister Theresa May lovat att hon kommer låta partiet välja en ny ledare under sommaren, det säger Toryledamoten Graham Brady till BBC..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Storbritannien, Theresa May, Toryledamoten Graham Brady, BBC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mays, löfte, Partietfår , välja, ersättarei , sommar

Fler nyheter från SR

SR - 2 minuter sedan

Klimatet viktig fråga för många EU-kandidater

Klimatet är en av de viktigaste frågorna att jobba med i Europaparlamentet, tycker majoriteten av partiernas toppkandidater – men inte KD:s och SD:s..

SR - 1 timme sedan

Han såg rebeller ta matleveranser för svältande

FN:s livsmedelsprogram WFP hotar att stoppa alla matleveranser till Houthikontrollerade områden eftersom rebellerna förhindrat hjälpen att komma fram..

SR - 3 timmar sedan

EU-valet – nu officiellt igång

Valet till Europaparlamentet har nu börjat. Först ut var Nederländerna där några vallokaler öppnade redan vid midnatt..

SR - 6 timmar sedan

May tappar tung minister

I Storbritannien avgick i kväll Andrea Leadsom, en av de tyngre ministrarna i regeringen. Hon skriver i sitt avskedsbrev att hon inte längre kan stötta det brexit-förslag som premiärminister Theresa May vill lägga fram i parlamentet..

SR - 7 timmar sedan

Lundgren välkomnar rättslig prövning

Peter Lundgren, Sverigedemokraternas toppkandidat till EU-parlamentet, är tillbaka i debatten igen..

SR - 8 timmar sedan

Brinnande aspludd – farlig trend bland unga

Aspludd har lagt sig över stora delar av Sverige och brinnande ludd har lett till ett stort antal småbränder i landet. De flesta av bränderna är anlagda, enligt Brandförsvaret..

SR - 9 timmar sedan

Polska biskopar uttrycker skam över skandaler

Den katolska kyrkan i Polen har inte gjort tillräckligt för att förhindra övergrepp på barn och unga, slår polska biskopar fast..

SR - 10 timmar sedan

Vapenhärva uppnystad i Norge

Över 1 800 illegala vapen beslagtagna efter en omfattande polisutredning i Norge. Flera av de åtalade i vapenhärvan har koppling till polisen och försvaret..

SR - 10 timmar sedan

Nu hårdnar maktkampen inom ANC

Idag valdes Cyril Ramaphosa formellt till Sydafrikas president, när landets parlament samlades för första gången efter valet för två veckor sedan. Men bara timmar innan parlamentet öppnade kom tecken på att maktkampen inom regeringspartiet ANC nu accelererat..

SR - 10 timmar sedan

Fokus på biologisk mångfald

I dag är det Biologiska mångfaldens dag – en dag instiftad av FN för att påminna om hur viktig artrikedomen är för allt liv på jorden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.