DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 06:50

DI - 16 maj 19 kl. 22:04

Tungviktare varnar: Risk för nya prisfall på bostadsrätterBostadsrätterna kan stå inför ett nytt prisfall och raset i bostadsbyggandet sänker Sveriges tillväxt. Men för kommersiella fastigheter ser utvecklingen och utsikterna bättre ut.  Den bilden ger flera tunga ekonomer och branschaktörer som Di talat med..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sveriges, Di

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tungviktare, varnar, Riskför nya , prisfall, bostadsrätter
Expressen - 18 sep 18 kl. 08:58

Experter varnar: Nytt prisfall på bostäder i höst

Bostadsmarknaden har utvecklats stabilt under den tidiga hösten. Men andas inte ut. Senare i höst väntar ytterligare prisfall.

Expressen - 19 jun 17 kl. 13:38

SMHI varnar: "Risk för skogsbränder"

Det är stor risk för brand i skog och mark i stora delar av landet, enligt SMHI.– Risk för skogsbrand har vi i östra Götaland, Svealand och lokalt upp över södra och mellersta Norrland har vi risk för gräsbränder, säger Sandra Andersson vid SMHI..

GöteborgsPosten - 30 aug 17 kl. 18:49

SMHI varnar – risk för översvämningar

Under torsdagsnatten finns det risk för översvämningar i stora delar av landet. Över Västra Götaland och Halland kan det komma att falla 35 millimeter regn under natten. – Det finns risk för översvämningar, maken kan inte suga upp så mycket vatten, säger Kristoffer Molarin, meteorolog på Foreca..

Expressen - 07 mar 19 kl. 11:08

SMHI klass 2-varnar – risk för stormbyar

SMHI har på torsdagen utfärdat en klass 2-varning i Skåne.Mot slutet av arbetsveckan väntas kraftiga vindar dra in över landet.”Skador på byggnader med risk för kringflygande föremål.

Expressen - 19 nov 13 kl. 22:41

SMHI varnar: Risk för ishalka i natt

I natt slår vinterkylan till på riktigt, enligt SMHI. SMHI varnar för att den regniga natten kan rendera i ishalka på vägarna i natt - och noterar temperaturer på under 10 minus på många håll. – Bara för att det inte ser halt ut så betyder det inte att det inte ligger en isskorpa ovanpå vägen, säger Katarina Wolffram vid Trafikverkets pressjour..

Expressen - 19 nov 13 kl. 22:41

SMHI varnar: Risk för ishalka

I natt slog vinterkylan till på riktigt, enligt SMHI. SMHI varnar för att den regniga natten kan rendera i ishalka på vägarna i natt - och noterar temperaturer på under 10 minus på många håll. – Bara för att det inte ser halt ut så betyder det inte att det inte ligger en isskorpa ovanpå vägen, säger Katarina Wolffram vid Trafikverkets pressjour..

GT - 24 okt 14 kl. 12:05

SMHI varnar: Risk för översvämningar i väst

Det blir en blöt helg i Västsverige. SMHI har utfärdat en klass 2-varning för stora regnmängder och höga vattenflöden i Västra Götaland, Bohuslän och Göteborg. Då varnar meteorologerna för översvämningar.

SR - 27 dec 14 kl. 17:39

Trafikverket varnar: Risk för halka

Det fortsätter att vara mycket halt på vägarna i västra Sverige. Hög luftfuktighet i kombination med minusgrader gör att Trafikverket bedömer att det är mycket stor risk för halt väglag..

E24 - 06 okt 15 kl. 07:39

KI varnar: Risk för svensk bostadskrasch

Efter tio år av kraftiga prisökningar kan Sverige vara på väg in i en bostadsbubbla. Nu varnar Konjunkturinstitutet för första gången att bostadsmarknaden riskerar att krascha, skriver SVT..

Affärsvärlden - 06 okt 15 kl. 07:47

KI varnar: Risk för bostadsbubbla

Konjunkturinstitutet, KI, varnar för första gången för att Sverige kan vara på väg in i en bostadsbubbla, efter att bostadspriserna i landet fördubblats på tio år. Det framgår av SVT..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Dollarn tappar efter svag data

New Yorkbörserna sjönk på torsdagen och Asienbörserna är överlag svagt ned på fredagen, även om det skett en viss stabilisering efter en vecka av nedgångar. .

DI - 15 minuter sedan

Investmentbolaget återköper egna aktier

Investmentbolaget Naxs återköpte ett stort block av egna aktier på Stockholmsbörsen i går..

DI - 30 minuter sedan

Morgonkoll: Blandad utveckling på Asienbörserna

Asienbörserna utvecklas blandat i fredagshandeln efter gårdagens breda nedgångar. Rädsla för en utdragen handelskonflikt fortsätter tynga humöret..

DI - 1 timme sedan

Kärn-KPI stiger i Japan

Kärn-KPI (KPI exklusive färska livsmedel) för hela Japan steg 0,9 procent i april jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Trump: Huawei-lösning ryms inom ramen för handelsavtal

USA:s president Donald Trump sade på torsdagen att klagomålen riktade mot kinesiska Huawei skulle kunna lösas inom ramen för handelssamtalen mellan USA och Kina..

DI - 1 timme sedan

Inget grönt ljus för 737 Max-plan

USA:s luftfartsmyndighet FAA kan komma att godkänna Boeings olycksdrabbade modell 737 Max för trafik igen redan om ungefär en månad, uppger källor för Reuters efter ett möte med flygmyndigheter från över 30 länder i Texas. Utåt lämnar dock FAA inget besked..

DI - 1 timme sedan

Bytte H&M mot eget märke – deras barnkläder ger eko i världen

GÖTEBORG H&M:s tidigare designchef Margareta van den Bosch var den som först stakade ut Christin Kers karriär som barnklädesdesigner. Tillsammans med maken Andreas Claeson driver hon i dag det egna barnklädesmärket Duns Sweden med fokus på ekologiskt och färgstarka mönster..

DI - 1 timme sedan

Svajiga börser i Asien

Tokyobörsen öppnade nedåt efter gårdagens nedgångar i New York, och svajade sedan både upp och ned under förmiddagshandeln. Efter några timmar stod Nikkei-index på minus 0,5 procent..

DI - 1 timme sedan

Detta händer fredagen 24 maj

RAPPORTER.

DI - 7 timmar sedan

Kontantuttag kan avgiftsbeläggas i framtiden

Bankomat AB som hanterar merparten av Sveriges uttagsautomater varnar för att uttagen kan komma att avgiftsbeläggas om inte staten tar över ansvaret för kontanthanteringen, skriver Dagens Nyheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.