DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 07:07

DI - 16 maj 19 kl. 22:00

Wall Street stänger på plus – Boeing lyfte på positiva signalerNew York-börserna höll sig stadigt på plus under torsdagens handel med stöd av bland annat starka rapporter från Walmart och Cisco. Den pressade flygplanstillverkaren Boeing stängde på plus x,x procent efter att bolaget kommunicerat positiva nyheter kring den olycksdrabbade flygplansmodellen Max 737..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Street, York, Walmart, Cisco, Boeing, Max

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Street, stänger, plus, Boeinglyfte på , positiva, signaler
E24 - 04 jan 11 kl. 06:42

Wall Street stängde på plus

Det nya börsåret på Wall Street började på plus. Dow Jones industriindex steg 0,8 procent medan Nasdaqs kompositindex steg 1,5 procent..

DI - 22 okt 15 kl. 18:08

New York: Wall Street tydligt på plus

Några timmar in i torsdagshandeln hade köparna kopplat greppet om Wall Street, som stod tydligt på plus..

DI - 17 feb 12 kl. 16:30

USA-börser: Wall Street öppnar uppåt

Veckans sista handelsdag på Wall Street började på plus efter torsdagens starka börsutveckling. Optimismen om att Grekland ska få sitt räddningspaket på måndag håller i sig..

DI - 28 jan 16 kl. 18:07

New York: Wall Street pendlar mellan grönt och rött

Wall Street pendlade mellan plus och minus och noterades några timmar in i torsdagshandeln kring nollan..

Affärsvärlden - 29 nov 11 kl. 14:47

Wall Street tror på plus i dag

Terminerna för de ledande amerikanska aktieindexen låg svagt på plus inför börsöppningen i New York på tisdagen, med vacklande Europabörser i bakgrunden..

DI - 04 jan 19 kl. 15:32

Optimismen återvänder till Wall Street – öppnar på plus

Efter en tung handelsdag på torsdagen öppnade de ledande indexen på New York-börsen på plus. En stark jobbrapport och hopp om nya handelssamtal med Kina spred optimism bland investerarna. S&P 500 öppnar upp 1,3 procent, medan Nasdaqs kompositindex stiger 1,5 procent..

Dagens PS - 07 sep 17 kl. 21:09

Wall Street Journal: Fiasko hotar Iphone 8

Problemen hopar sig för Apple inför nästa veckas stora släpp, avslöjar källor. Lanseringen av Apples nya iPhone närmar sig men det kan bli problem att få tag i den nya telefonen direkt vid försäljningsstarten som väntas bli den 22 september. Teknikjätten ska ha haft flera problem med produktionen under sommaren, enligt källor till Wall Street Journal.

Dagens PS - 24 okt 17 kl. 13:20

Anställda miljonärer: ”Utklassar Wall Street”

De astronomiska summorna i bolagen får Wall Street att ”framstå som det nya låglöneträsket”, skriver Di:s Andreas Cervenka i en stor granskning. Medan de stora tech-giganternas grundare och toppchefer gjort sig kända för årslöner på symboliska 1 dollar tjänar de offantliga summor på olika aktie- och obligationsprogram. Det visar en granskning i Di där tidningens utsände i Silicon Valley, Andreas Cervenka, gått loss med miniräknaren i de största bolagens senaste årsredovisningar.

Dagens PS - 07 feb 18 kl. 06:55

Rekyl på Wall Street efter veckans blodiga ras

New York-börsen rekylerade uppåt på tisdagen efter en dag med mycket kraftfulla svängningar. Marknadsräntorna steg åter igen rejält. Dow Jones Industrial Average, som på måndagen sjönk 1.

Dagens PS - 17 aug 18 kl. 07:55

Robust uppgång på Wall Street

Wall Street stängde högre på torsdagen med stöd från uppgifterna om att Kina är redo att återuppta handelssamtalen med USA. Indexet DJIA:s uppgång var den högsta sedan april. Indexet fick även stöd av Walmart, som steg 9,3 procent efter att bolaget rapporterat den starkaste intäktsökningen för USA på ett decennium.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

USA vill kunna rikta tullar mot länder med undervärderad valuta

Trump-administrationen förbereder ett lagförslag om att kunna införa tullar på varor från länder som manipulerar sina valutor. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 10 minuter sedan

Lundin Mining säljer innehav i koboltverksamhet

Lundin Mining har sålt sitt innehav i det finska koboltraffinaderiet i Kokkola. Försäljningen genomförs via det samriskbolag som gruvföretaget har tillsammans med Freeport-McMoRan..

DI - 15 minuter sedan

Succéchefens styckning kastar om spelplanen

De nordiska teleoperatörernas strategiska vägval spretar åt alla håll. Mest omvälvande är kursändringen i danska TDC. Efter det avbrutna förvärvet av MTG:s tv-verksamhet och utköpet från börsen, klyvs nu bolaget under ledning av Tele2:s tidigare succé-vd Allison Kirkby.

DI - 15 minuter sedan

Dollarn tappar efter svag data

New Yorkbörserna sjönk på torsdagen och Asienbörserna är överlag svagt ned på fredagen, även om det skett en viss stabilisering efter en vecka av nedgångar. .

DI - 30 minuter sedan

Investmentbolaget återköper egna aktier

Investmentbolaget Naxs återköpte ett stort block av egna aktier på Stockholmsbörsen i går..

DI - 45 minuter sedan

Morgonkoll: Blandad utveckling på Asienbörserna

Asienbörserna utvecklas blandat i fredagshandeln efter gårdagens breda nedgångar. Rädsla för en utdragen handelskonflikt fortsätter tynga humöret..

DI - 1 timme sedan

Kärn-KPI stiger i Japan

Kärn-KPI (KPI exklusive färska livsmedel) för hela Japan steg 0,9 procent i april jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Trump: Huawei-lösning ryms inom ramen för handelsavtal

USA:s president Donald Trump sade på torsdagen att klagomålen riktade mot kinesiska Huawei skulle kunna lösas inom ramen för handelssamtalen mellan USA och Kina..

DI - 1 timme sedan

Inget grönt ljus för 737 Max-plan

USA:s luftfartsmyndighet FAA kan komma att godkänna Boeings olycksdrabbade modell 737 Max för trafik igen redan om ungefär en månad, uppger källor för Reuters efter ett möte med flygmyndigheter från över 30 länder i Texas. Utåt lämnar dock FAA inget besked..

DI - 2 timmar sedan

Bytte H&M mot eget märke – deras barnkläder ger eko i världen

GÖTEBORG H&M:s tidigare designchef Margareta van den Bosch var den som först stakade ut Christin Kers karriär som barnklädesdesigner. Tillsammans med maken Andreas Claeson driver hon i dag det egna barnklädesmärket Duns Sweden med fokus på ekologiskt och färgstarka mönster..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.