Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 24 May, 07:50

Dagensanalys.se - 16 maj 19 kl. 20:20

Globalt samarbete för att mäta rörlig bilderFyra JICar har gått samman för ett globalt samarbete att mäta rörliga bilder, och tillsammans skapa en internationell standard. JICarna är Barc (Indien), Médiamétrie (Frankrike), Numeris (Kanada) and Video Research (Japan) som tillsammans bildat Global Alliance for the Measurement of Media Audiences (Gamma). Gamma ska säkra ’video audience measurement’ och ta fram internationella mätregler. Managing Director för samarbetet är Brad Bedford som tidigare arbetat på Simmons Research och Arbitron (numera Nielsen Audio). Audience measurement across the world needs to constantly [. ] Inlägget Globalt samarbete för att mäta rörlig bilder dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
JICar, Jicarna, Barc, Video Research, Global Alliance, Measurement, Media Audiences, Director, Brad Bedford, Simmons Research, Arbitron, Nielsen Audio, Globalt, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Globalt, samarbeteför att , mäta, rörlig, bilder
Kristianstadsbladet - 28 aug 14 kl. 06:40

Öppnar för samarbete med SD lokalt

På riksnivå säger alla politiska partier bestämt nej till samarbeten med Sverigedemokraterna (SD).Men lokalt är inställningen en annan.I exempelvis Ljusdal är Folkpartiet öppet för att jobba tillsammans med SD.

BT - 28 aug 14 kl. 06:40

Öppnar för samarbete med SD lokalt

På riksnivå säger alla politiska partier bestämt nej till samarbeten med Sverigedemokraterna (SD). Men lokalt är inställningen en annan.I exempelvis Ljusdal är Folkpartiet öppet för att jobba tillsammans med SD.

Supermiljöbloggen - 20 mar 19 kl. 16:35

H&M underviker fråga om årlig plastförbrukning

I en ny rapport skriver 150 företag under åtaganden om att drastiskt minska på plasten. Men bara 35 av företagen redovisar hur mycket plast de faktiskt använder och producerar. H&M är ett av storföretagen som väljer att hemlighålla informationen.

YLE - 27 jan 15 kl. 14:36

Ofrivillig paus i Raseborgs samarbete med Makana

Raseborgs stads samarbete med den sydafrikanska kommunen Makana kommer att ta minst ett års paus. Samarbetet omorganiseras och pengar som har beviljats tidigare år får inte längre användas år 2015. Det var år 2011 Makana och Raseborg inledde ett samarbete med fokus på bland annat utbildning och miljöfrågor.

Dagensanalys.se - 05 jun 17 kl. 13:51

Dagensanalys lanserar samarbete med F Nation

Vi kan nu stolt annonsera att vi startar ett samarbete med F Nation där vi kommer kunna erbjuda deras utbildningar till ett extra bra pris för er kära läsare! F Nation är Fotografiskas satsning på moderna och effektiva utbildningar inom den digitala världen. Med kurser inom bland annat Digital Strategi, Social Media Strategi, Rörlig bild i Sociala Media och Annonsering på Facebook & via AdWords är vi övertygade om att det här är ett bra samarbete.

Dagensanalys.se - 24 jan 18 kl. 10:03

Mediavision lanserar ny tjänst i samarbete med Playpilot

Konsultbolaget Mediavision har ingått ett samarbete med bolaget bakom videotjänsten Playpilot och lanserar under februari The Inventory Insight i hela Norden. Bakgrunden är en starkt ökande konkurrens på den nordiska streamingmarknaden. Mediavision presenterar i dag under sitt årliga TV-seminarium ett nytt strategiskt samarbete med Playpilot.

Dagensanalys.se - 13 nov 18 kl. 16:25

Bonnier News utökar sitt samarbete med Google

Bonnier News avslutar sitt tv-samarbete med TV4 och förstärker istället sitt samarbete med Google, det skriver Dagens Media. Satsningen innebär att en helt ny tv-avdelning kommer att byggas, med Christian Rissel som Head of Agency & TV. Målet är att Bonnier News ska bli bäst i Sverige på rörlig bild.

Kristianstadsbladet - 07 aug 12 kl. 10:13

Helena af Sandeberg är gärna besvärlig

Helena af Sandeberg trivs med att skildra besvärliga kvinnor och det är först de senaste åren hon känner att hon fått filmroller som passar henne. Tack vare regissören Jesper Ganslandt har hennes inre ?galning?

Dagensanalys.se - 23 aug 16 kl. 15:36

Keybroker inleder samarbete med startupen Videoburst

Keybroker och Videoburst har tecknat ett samarbetsavtal för att bättre kunna erbjuda onlinevideo till sina kunder. Samarbetsavtalet ger Keybroker möjlighet att erbjuda Videobursts plattform till sina kunder. ”Keybroker är en idealisk partner till VideoBurst” säger John Goliats, VD på VideoBurst.

BT - 09 jan 14 kl. 14:57

Samarbete för ett välmående Svenljunga

Under många år har den borgerliga alliansen varit styrande i Svenljunga kommun, och under innevarande mandatperiod har vi bland annat satsat på: * Ett stomnät av fiber i stora delar av kommunen.
* Åtgärdat eftersläpande underhåll av kommunens byggnader.
* Öppnat upp nya markområden för företag och bostäder.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

LinkedIn visar alla sponsrade inlägg från företag på sajten

Nu har även LinkedIn öppnat upp sin databas med olika annonsörer på sajten, som Facebook gjorde tidigare. Vad du kan se är alla sponsrade inlägg som rullat de senaste 6 månaderna och vilka företag som köpt dem. Om du går in på företagets sida på LinkedIn ska det synas inom några veckor ett nytt val som heter Ads.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Anmäler insta-stjärnor i syfte att sälja fler prenumerationer

Resumé har enligt utsago granskat hur populära instagramprofiler markerar upp (eller inte) betalda inlägg i sina flöden. Enligt skribenterna bakom handlar det om att rensa upp och förstå vad som egentligen gäller. Men för Resumé verkar det mer om att sälja prenumerationer.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Rädda både världen och plånboken med en smart termostat

Det blir allt vanligare med smarta enheter i svenska hem för att styra allt från lampor till musik, men något som verkligen kommer ha en inverkan på elförbrukningen och samtidigt förbättra inomhusklimatet är en smart termostat som styr värme- och kylenheter. Nyligen lanserade det tyska ingenjörsföretaget Tado sin nya styrenhet för Air Conditioning, och med tanke på förra årets varma sommar är det sannolikt fler svenskar som överväger en AC i hemmet. Men många som har en AC glömmer bort […] Inlägget Rädda både världen och plånboken med en smart termostat dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Salesforce tar investeringsfond till Europe – dags att vässa presentationen

Salesforce lanserar Europe Trailblazer Fund värd 125 miljoner dollar för att fortsätta stötta startups som utvecklar molntjänster åt företag. Salesforce Ventures har redan investerat i företag som verkat inom inom digitala betalningslösningar, machine vision, artificiell intelligens, blockchain-teknologi samt inom API-ekonomin. Med denna nya investeringsfond kommer Salesforce Ventures fortsätta investera i företag i olika tillväxtstadier som kan erbjuda Salesforce företagssupport, produktinriktning och finansiering när man skalar upp.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Låt en AI hjälpa dig välja i EU-valet

Tycker du det är svårt att veta vilket parti du ska rösta på i EU-valet? Företaget Mavenoid har tagit fram en AI-valkompass som hjälper dig hitta det parti som ligger närmast dina egna åsikter. Den svenska startupen Mavenoid använder vanligtvis sin teknologi för att felsöka tekniska prylar, allt från digitalkameror till lastbilar.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

3 styrkor med att använda analys i marknadsföringen

Marknadsföring har länge varit ett område där intuition och kreativitet har setts som förutsättningar för att bli framgångsrik. Vi träffade Mark Stouse på Proof Analytics för att höra hur dataanalys kan göra marknadsförare ännu mer effektiva. Det är lätt att få intrycket att marknadsförare är emot analys, vad beror det på?

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

I kölvattnet av GDPR dyker det upp spännande startups – som förmedlar personliga data

Hur kan du få data från konsumenter utan att stångas med GDPR eller andra kommande regleringar. Jo, byta data mot pengar såklart. Om jag ska sia så tror jag att vi alla i framtiden valt en eller flera tjänster (personal data traders) som hanterar och säljer vår personliga data.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Apple vill göra annonser mer privata

Internet är fullt av annonser som många helst vill slippa. När de inte tar upp hela skärmen spårar de vad du gör och vilka sajter du besöker. Apple har därför tagit fram en plan för att göra annonser mer privata så att de inte spårar en specifik användare och kanske då mer önskvärda.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Quester banar väg för röststyrda undersökningar med Alexa

Världen omfamnar röststyrda ai-högtalare som Alexa, HomePod och Google Home. Men inte många har ännu försökt använda tekniken för att genomföra undersökningar. Amerikanska Quester är en av de första som tänker testa.

Dagensanalys.se - Igår: 20:50

Google förklarar hur du kopplar samman Analytics med Ads

Google har tagit fram en steg-för-steg guide som visar hur du kan få ut det bästa och mesta från Google Analytics och Google Ads. Sökjätten vill att du ska skapa smartare annonser som får högre konvertering. För om du får högre konvertering kommer du också att köpa fler Google Ads.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.