DI > Ekonomi

Monday, 27 May, 09:04

DI - 16 maj 19 kl. 19:44

Salvini utreds för missbruk av statliga flygplanItaliens vice premiärminister och inrikesminister Matteo Salvini utreds för ett möjligt missbruk av statliga flygplan under sitt kampanjade för det främlingsfientliga partiet Lega Nord..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Matteo Salvini, Lega Nord

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Salviniutreds för , missbrukav , statliga, flygplan
Sydsvenskan - 16 maj 19 kl. 19:23

Salvini utreds för flygmissbruk

Italiens vice premiärminister och inrikesminister Matteo Salvini utreds för ett möjligt missbruk av statliga flygplan under sitt kampanjade för det främlingsfientliga partiet Lega Nord. Enligt tidningen La Repubblica har Salvini använt sig av statligt f.

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 19 kl. 19:23

Salvini utreds för flygmissbruk

Italiens vice premiärminister och inrikesminister Matteo Salvini utreds för ett möjligt missbruk av statliga flygplan under sitt kampanjade för det främlingsfientliga partiet Lega Nord. Enligt tidningen La Repubblica har Salvini använt sig av statligt f.

UNT - 16 maj 19 kl. 19:23

Salvini utreds för flygmissbruk

Italiens vice premiärminister och inrikesminister Matteo Salvini utreds för ett möjligt missbruk av statliga flygplan under sitt kampanjade för det främlingsfientliga partiet Lega Nord..

GöteborgsPosten - 16 maj 19 kl. 19:23

Salvini utreds för flygmissbruk

Italiens vice premiärminister och inrikesminister Matteo Salvini utreds för ett möjligt missbruk av statliga flygplan under sitt kampanjade för det främlingsfientliga partiet Lega Nord..

SR - 30 minuter sedan

Salvini triumferade i Italien

Sent i natt tackade Matteo Salvini det italienska folket för att Lega nu är landets största parti. Han sa att vänstern är och förblir hans främsta fiende och att regeringsarbetet går vidare..

DI - 10 aug 16 kl. 20:06

Bombhot mot två flygplan i Bryssel

Belgiska myndigheter har vidtagit åtgärder efter att man mottagit bombhot mot två flygplan som var på väg till flygplatsen Zaventem i Bryssel. Det skriver Reuters med hänvisning till den statliga belgiska tv-kanalen VRT.SAS bekräftar att två av bolagets flygplan har utsatts för hot.

Dagen - 23 dec 11 kl. 03:00

Överraskande många tar sig ur missbruk

Två tredjedelar av de som fått vård för tungt missbruk är fortfarande rena efter fem år. Det visar en uppföljningsstudie som en forskargrupp i Stockholm gjort om missbruksvården i huvudstaden.

Fler än väntat tar sig ur missbruket via Stockholms missbruksvård.

YLE - 08 aug 17 kl. 16:51

Missbrukarvården i Raseborg: Vi måste sluta stigmatisera missbruk

Att ha ett beroende är fortfarande något som sopas under mattan och som många känner skam över. Den stereotypa missbrukaren som skränar på en bänk överensstämmer däremot inte med verkligheten. Missbrukarvården berättar hur det är att försöka hjälpa dem som inte vill ha hjälp.

DI - 05 mar 18 kl. 11:54

Salvini utropar sig till segrare i Italien

Matteo Salvini, partiledare för främlingsfientliga Lega säger att mitten-höger-koalitionen har vunnit valet i Italien och därmed kan styra landet, skriver nyhetsbyrån Reuters. Enligt Salvini är det hans eget parti som kommer att leda en sådan regering.  .

Sydsvenskan - 20 jul 18 kl. 02:29

"Gomorra"-författaren stäms av Salvini

Efter hätska meningsutbyten på Twitter stämmer Italiens högerpopulistiske inrikesminister Matteo Salvini författaren Roberto Saviano för förtal. "Som utlovat har jag lämnat in en stämning mot Saviano", skriver Salvini på mikrobloggtjänsten. "Jag accepte.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Kändisskapet hjälper Biden mer än hans politik

PHILADELPHIA, PA. Joe Bidens presidentkampanj handlar primärt om två saker: behovet av enighet och behovet av att avsätta Donald Trump. Men trots bristen på konkreta politikförslag fortsätter den 76-årige tidigare vice presidenten att dominera Demokraternas primärvalsrace.

DI - 4 minuter sedan

Trump: USA inte redo för handelsavtal med Kina – tror på avtal framöver

USA är inte redo att teckna ett handelsavtal med Kina, men Donald Trump hoppas på en konstruktiv lösning i frågan. Det sade presidenten vid en gemensam presskonferens med japanske premiärministern Shinzo Abe på måndagen. .

DI - 4 minuter sedan

”Sömniga Joe” måste ha blivit besviken

Joe Biden äntrar scenen till tonerna av ”Philadelphia Freedom”, Elton Johns klassiker. Iklädd mörka pilotglasögon slänger han ledigt av sig kavajen när han möter folkets jubel, likt en rockstjärna. .

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen ser ut att öppna på plus

Stockholmsbörsen väntas inleda måndagen något högre i spåren av helgens Europaparlamentsval i flera länder. Finansmarknaderna är helgstängda i London och New York, vilket väntas dämpa marknadsaktiviteten..

DI - 30 minuter sedan

Bio-Works tar in 70 Mkr nyemissioner

First North-listade bioteknikbolaget Bio-Works genomför en riktad nyemission och fullt garanterad företrädesemission om totalt cirka 69,8 Mkr. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande. Syftet är att utöka direktförsäljningen i Europa och USA..

DI - 30 minuter sedan

Följ måndagens börsöppning

Programledare Emelie Lundgren lotsar Di TV:s tittare genom måndagens börsöppning när marknaderna reagerar på resultatet från EU-valet. På plats i Börsmorgons studio finns bland andra Di:s analytiker Agnetha Jönsson och omvärldsstrategen Henrik von Sydow..

DI - 30 minuter sedan

Anders Engdahl ny finanschef för Intrum

Anders Engdahl har utsetts till ny finanschef för kredithanteringsbolaget Intrum. Han ersätter Danko Maras som lämnar bolaget efter ett gemensamt beslut. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 30 minuter sedan

Green Landscaping köper bolag med omsättning på 48 miljoner

Green Landscaping har tecknat avtal om att förvärva Mark & Trädgård Skottorp, som har huvudsaklig verksamhet inom skötsel av utemiljöer i Halland och Skåne. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Fastighetsbolaget K2A till börsen

K2A, Knaust & Andersson Fastigheter, uppfyller kraven för en börsnotering. Nu erbjuds allmänheten att notera sig i fastighetsbolaget.  Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

DI - 1 timme sedan

Nu börjar det viktigaste valet för marknaderna

EU-parlamentet kommer att blir mer svårnavigerat efter EU-valet. Men den största dramatiken lär äga rum på nationsnivå. Och för marknaderna blir dragkampen om ECB-posten minst lika viktig..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.