DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 04:46

DI - 16 maj 19 kl. 18:24

Nytt kollektivavtal för 90 000 vårdanställda klartEtt kollektivavtal för uppemot 90 000 vårdanställda är klart, bekräftar en av parterna för Ekot i Sveriges Radio..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ekot, Sveriges Radio

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, kollektivavtalför 90 , 000, vårdanställdaklart
YLE - 15 mar 16 kl. 05:11

2 000 vårdanställda måste bort i Österbotten

Vasa sjukvårdsdistrikt har kommit fram till att det behövs drastiska nedskärningar i vården från Kristinestad till Larsmo. Jakobstadsregionens kommuner utreder i sin tur om vården kan privatiseras. Det verkar vara allmänt tumult inom vården där man söker olika lösningar.

Sydsvenskan - 16 maj 19 kl. 18:19

Nytt kollektivavtal för vårdanställda

Ett kollektivavtal för uppemot 90 000 vårdanställda är klart, bekräftar en av parterna för Ekot i Sveriges Radio. Det innebär nya löner för sjuksköterskor, barnmorskor biomedicinska analytiker och röntgensjuksköterskor inom facket Vårdförbundet. Innehål.

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 19 kl. 18:19

Nytt kollektivavtal för vårdanställda

Ett kollektivavtal för uppemot 90 000 vårdanställda är klart, bekräftar en av parterna för Ekot i Sveriges Radio. Det innebär nya löner för sjuksköterskor, barnmorskor biomedicinska analytiker och röntgensjuksköterskor inom facket Vårdförbundet. Innehål.

NSD - 16 maj 19 kl. 19:31

Nytt sifferlöst avtal för vårdanställda

Ett kollektivavtal för uppemot 90 000 vårdanställda är klart..

GöteborgsPosten - 16 maj 19 kl. 20:19

Nytt sifferlöst avtal för vårdanställda

Ett kollektivavtal för uppemot 90 000 vårdanställda är klart..

DN - 16 maj 19 kl. 19:14

Löner klara för 90.000 vårdanställda

Förhandlingarna är klara mellan Vårdförbundet och arbetsgivarparterna SKL och Sobona, berättade parterna på en presskonferens på torsdagen. Det handlar om färdigförhandlade löner för 90 000 sjuksköterskor, barnmorskor biomedicinska analytiker och röntgensjuksköterskor inom Vårdförbundet..

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 18 kl. 21:04

S lovar 14 000 fler vårdanställda

Socialdemokraterna lovar 14 000 fler vårdanställda till 2022, skriver partiledaren Stefan Löfven på DN Debatt. Han anser att svensk vård behöver stärkas genom att korta väntetiderna, skapa en jämlik vård i hela landet och förbättra arbetsvillkoren i vår.

SmålandsPosten - 25 feb 18 kl. 21:04

S lovar 14 000 fler vårdanställda

Socialdemokraterna lovar 14 000 fler vårdanställda till 2022, skriver partiledaren Stefan Löfven på DN Debatt. Han anser att svensk vård behöver stärkas genom att korta väntetiderna, skapa en jämlik vård i hela landet och förbättra arbetsvillkoren i vården.(TT).

Sydsvenskan - 25 feb 18 kl. 21:04

S lovar 14 000 fler vårdanställda

Stefan Löfven lovar 14 000 fler vårdanställda till 2022..

UNT - 25 feb 18 kl. 21:04

S lovar 14 000 fler vårdanställda

Socialdemokraterna lovar 14 000 fler vårdanställda till 2022, skriver partiledaren Stefan Löfven på DN Debatt..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Domstolsbeslut mot Matra Petroleums dotterbolag i USA

En amerikansk domstol har utfärdat en "temporary restraining order and injunction" mot Matra Petroleums amerikanska dotterbolag..

DI - 6 timmar sedan

Svagt på Wall Street – Tesla och Qualcomm tappar

New York-börserna återhämtade sig under onsdagskvällen men inte tillräckligt för att hämta hem tidigare nedgångar. S&P 500 handlas ned 0,2 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 7 timmar sedan

Byggjätten tror inte på prisfall: ”Kommer stiga 2 procent per år”

Läget på bostadsmarknaden är skört men priserna på både villor och bostadsrätter kommer fortsätta uppåt. Den bedömningen gör byggkoncernen Veidekke som sågar prognosmakare som tror på nya prisfall. .

DI - 7 timmar sedan

På Essity har digitaliseringen nått blöjstadiet

Inför Essitys kapitalmarknadsdag på torsdagen åkte Di till Göteborg för att ta pulsen på hygien- och hälsobolagets hetaste uppfinning, nyaste affär och färskaste affärsområdeschef: Ulrika Kolsrud. ”Tar man all digitalisering har det en väldigt stor potential”, säger hon till Di..

DI - 7 timmar sedan

Nya ministrar utnämnda i Österrike

Österrikes konservativa förbundskansler Sebastian Kurz har utnämnt fyra nya ministrar och en ny vice förbundskansler sedan en politisk skandal lett till att flera högerpopulistiska ministrar lämnat regeringen. Samtidigt står förbundskanslern själv inför en misstroendeomröstning..

DI - 8 timmar sedan

Tories gruppledare i parlamentet avgår i protest mot Mays brexitavtal

Andrea Leadsom, ledare för det brittiska regeringspartiet Tories i parlamentets underhus, hoppar av regeringen i protest mot Theresa Mays brexitplan..

DI - 8 timmar sedan

Theresa May överlever – åtminstone till fredagen

Storbritanniens premiärminister Theresa May ser ut att ha överlevt ytterligare en dag. Enligt uppgifter i brittiska medier väntar dock ytterligare ett ödesdigert möte på fredag..

DI - 8 timmar sedan

Hållbarhet kräver mod – och kanske lite revolution

Det senaste året har Agenda 2030 - till sist - hamnat på agendan. Överallt talas det om hur vi ska bli målmedvetna och bidra till en hållbar värld, i näringslivet, politiken och högskolan. .

DI - 8 timmar sedan

Fed ser behov av fortsatt tålamod i penningpolitiken

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve ser fortsatt behov av tålamod i penningpolitiken – särskilt om ekonomin bromsar in och inflationen förblir dämpad. Det framgår av protokollet för det penningpolitiska mötet i början av maj..

DI - 8 timmar sedan

Topp-vd:n öppnar för sin avgång – pekar ut möjliga efterträdare

Björn Rosengren har gjort succé som vd för Sandvik och på kapitalmarknadsdagen på onsdagen var hans budskap att verkstadsjätten har förändrats i grunden.  Samtidigt säger han till Di att han inte ”blir jättelångvarig” på Sandvik. ”Jag tror inte på att man ska sitta för länge som vd på sådana här bolag”, säger Björn Rosengren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.