UNT > Inrikes

Friday, 24 May, 21:28

UNT - 16 maj 19 kl. 18:02

Minister krävs på svar om cancerstrategiSocialminister Lena Hallengren (S) kallas till riksdagens socialutskott..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Lena Hallengren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minister, krävs, svarom , cancerstrategi
DI - 10 sep 14 kl. 12:08

Minister kräver svar från Sidas generaldirektör

Biståndsminister Hillevi Engström (M) kommer att kontakta Sidas generaldirektör Charlotte Petri Gornitzka för att reda ut frågan om hon tagit emot ersättning från sin tidigare arbetsgivare, Rädda Barnen, samtidigt som hon jobbade för statliga Sida..

SR - 29 sep 16 kl. 18:00

Minister kräver svar från Ericsson

Spekulationerna är många kring telekomföretaget Ericsson, efter uppgifter om att det finns planer på att lägga ned tillverkningen i Sverige. Näringsminister Mikael Damberg anser att det svenska telekomföretaget nu måste berätta hur framtidsplanerna ser ut..

Hela Gotland - 12 dec 17 kl. 11:00

Minister kräver svar om helikopterflytt

Infrastrukturministern möter Sjöfartsverkets ledning om den flyttade räddningshelikoptern..

Blekinge Läns tidning - 15 maj 18 kl. 14:29

Minister gav luddigt svar om Sydostlänken

Vallöftet om ett beslut om Sydostlänken är inte ett sviket löfte riktigt än. – Om någon vecka lämnar regeringen besked om infrastrukturplanen. Och mer kan jag inte säga om Sydostlänken i dag, säger infrastrukturminister Tomas Eneroth (S)..

Nya Wermlands Tidningen - 24 aug 18 kl. 15:17

Minister duckar i svar

Nyligen skickade värmlandspolitikern Christian Holm Barenfeld (M) en fråga till migrationsminister Helene Fritzon (S) angående kompetensutvisning med anledning av fallet Robert Yako i Karlstad. Nu har hon svarat..

Supermiljöbloggen - 08 okt 13 kl. 15:03

Miljöministerns sena svar skapar irritation

Av 56 interpellationer i riksdagen har bara 21 besvarats i tid. Svenska Dagbladet skrev i fredags om att ministrarna i regeringen är dåliga på att besvara frågor från riksdagens ledamöter i tid. Mer än hälften av alla interpellationer under riksdagsåret 2012/13 har besvarats för sent visar en sammanställning från riksdagsförvaltningen som SvD tagit del av.

YLE - 09 feb 17 kl. 16:26

Henriksson missnöjd med Tiilikainens svar på skarvspörsmål

SFP:s partiordförande Anna-Maja Henriksson är inte nöjd med minister Kimmo Tiilikainens (C) svar på Henrikssons skriftliga spörsmål gällande skarven. Henriksson skriver i ett pressmeddelande att hon hade förväntat sig mer konkreta svar av minister Tiilikainen. - Det förblir oklart hur regeringen tänkt agera i fortsättningen gällande skarven, anser Henriksson.

YLE - 09 okt 13 kl. 12:58

Många kräver svar av Hautala

Minister Heidi Hautala (Gröna) stoppade det statliga rederiet Arctia Shippings planer på att göra polisanmälan mot miljöorganisationen Greenpeace, rapporterade Iltalehti på onsdagen. Nu vill många riksdagsmän ställa Hautala till svars. Det var i våras som en grupp Greenpeaceaktivister bordade isbrytarna Nordica och Fennica.

Cornucopia - 18 maj 16 kl. 09:15

Svar från folkhälsoministern angående profylax mot prostatacancer

Efter en och en halv månad har jag nu fått svar på min fråga till folkhälsominister Gabriel Wikström, angående profylaktisk behandling mot prostatacancer. Jag är inte helt säker på att de uppfattade frågan korrekt, men förutsatt det finns det några intressanta citat, som dock lämnar fler frågetecken öppna.
Folkhälsominister Gabriel Wikström.

YLE - 09 nov 16 kl. 13:01

Motsägelsfulla svar på Peter Östmans spörsmål

Peter Östman (KD) är missnöjd med det svar han fått på sitt spörsmål om valfrihet i vården och rätt till vård på svenska. Östman fick svar på sitt i riksdagen av familj-och omsorgsminister Juha Rehula. Ministerns svar innehåller enligt Peter Östman motsägelsefulla argument och svaret ger möjligheter att också i fortsättningen skicka svenskspråkiga åldringar för vård till rent finska orter.

Nyhetsverket - 13 jul 12 kl. 15:20

Öppet brev till Miljöminister Lena Ek

Mail till Miljöminister Lena Ek Från: Febe Nilsson 2012 07 09 Till: Miljöminister Lena Ek Föreningen Ren Luft vill med detta mail ta upp den mycket viktiga frågan geoengeneering, som pågår över Sverige, Europa och stora delar av övriga världen. Ni har säkerligen fått mail om detta från många olika håll redan, men i och med att vi inte ser att detta projekt varken kommer ut i massmedia eller avbryts, så kräver vi svar på varför besprutningen av metallsaltsaerosoler i atmosfären via fl....

Fler nyheter från UNT

UNT - 45 minuter sedan

Fi-topp: SD kan ha ordnat smällarangrepp

Soraya Post, Feministiskt initiativs toppkandidat till EU-parlamentet, menar att Sverigedemokraterna kan ligga bakom de två smällarattacker som SD-ledaren Jimmie Åkesson utsatts för de två senaste dagarna enligt Dagens Nyheter..

UNT - 1 timme sedan

Dragkamp USA–Sverige om Assange

Å ena sidan USA som vill ställa Julian Assange inför rätta för spioneri och dataintrång..

UNT - 2 timmar sedan

Man häktad misstänkt för överfallsvåldtäkt

En man i 30-årsåldern i Marks kommun har häktats misstänkt för en våldtäkt utomhus..

UNT - 2 timmar sedan

Ekovin med bekämpningsmedel stoppas

Systembolaget säljstoppar vinerna Terra Organic och Terra Organic Reserve..

UNT - 3 timmar sedan

Tapp för KD i senaste Sifomätningen

Centerpartiet stiger kraftigt i den senaste och sista Sifoundersökningen om partiernas väljarstöd inför söndagens EU-val..

UNT - 3 timmar sedan

Häktning hävd för terrordömd

Svea hovrätt häver häktningen för en 46-årig man som i tingsrätten fälldes för att ha planerat ett terrorbrott i Sverige, rapporterar Sveriges Radios Ekot..

UNT - 4 timmar sedan

Moms på hyrd vårdpersonal slås fast

Företag som hyr ut vårdpersonal ska betala moms..

UNT - 4 timmar sedan

100 år av kvinnlig rösträtt – "en envis kamp"

Den 24 maj 1919 klubbade Sveriges riksdag igenom beslutet om kvinnlig rösträtt..

UNT - 5 timmar sedan

Fyraåring hittade narkotika i sandlådan

Personalen på en förskola i Eskilstuna upptäckte under fredagen att en fyraåring stod och tuggade på någonting i sandlådan..

UNT - 6 timmar sedan

Otålig Kristersson pressar C om Strandhäll

I nästa vecka kan Centerpartiets röster fälla socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.