YLE > Finland

Thursday, 23 May, 05:26

YLE - 16 maj 19 kl. 17:13

Borgå Trafik svarar på kritiken: "Om vi överhuvudtaget ska kunna fortsätta trafikera så måste vi få in så mycket intäkter att vi kan betala chaufförslönerna"På Borgå Trafik förstår man studerandekårernas missnöje över priset på månadsbiljetten mellan Helsingfors och Borgå, men säger att det inte går att sänka priset ytterligare..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Trafik, Borgå Trafik, Helsingfors, Borgå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Borgå, Trafik, svarar, kritikenOm vi , överhuvudtagetska , kunna fortsätta trafikera så måste vi få in så mycket intäkter att vi kan betala chaufförslönerna
E24 - 07 apr 12 kl. 11:18

?Borg vill inte förstå kritiken?

Finansminister Anders Borg har inte förstått kritiken i det brev som 27 näringslivsprofiler skickade till honom i onsdags. Det menar industrimannen Rune Andersson..

Dagen - 25 mar 11 kl. 03:00

Sofia församling backar - men kritiken kvarstår

Sofia församling i Stockholm backar och kommer inte att anställa någon imam, enligt vad Dagen kunde avslöja i går. - Det är bra att man har tagit till sig av kritiken, men det ändrar ingenting i sak, säger prästen Annika Borg som var en av dem som var först ut med att rikta kritik mot församlingens agerande.

Annika Borg är fortsatt kritisk:
- Man låter Fryshuset stå för anställningen på pappret.

HBL - 01 sep 12 kl. 08:00

Hangö och Ekenäs taxi anlitar central i Borgå

Från och med månadsskiftet oktober-november anlitar taxiföretagarna i Hangö och Ekenäs samma förmedlingscentral ? Taxi Borgå. Karis taxi har tre år kvar på sitt avtal med Taksi Vaasa och ser det som oskäligt att byta förmedlingscentral just som den börjat fungera till belåtenhet.

YLE - 17 aug 17 kl. 06:39

Drägsbybron i Borgå ska eventuellt förnyas

Drägsbybron som går över Svartsån i Borgå ska eventuellt förnyas. I närheten av bron finns uttrar och eventuellt också populationer av den fridlysta arten tjockskalig målarmussla. Närings-, trafik-, och miljöcentralen i Nyland har ansökt om lov att riva den gamla bron i Drägsby och att bygga en ny på samma plats.

Alliansfritt Sverige - 24 mar 14 kl. 12:52

Grattis Anders Borg, du har fått en inbjudan att hålla i en mattelektion

Finansminister Anders Borg spiller ingen tid såhär i valår, utan har gett sig in i det gedigna arbetet med skolpolitik. Tidigare har Borg fått lärare och rektorer att gå i taket efter hans påhopp. Nu är det Lärarförbundet som stämmer in i kritiken med lärarna.

Expressen - 15 apr 12 kl. 21:50

Borg svarar på kritiken om 'försiktiga' Sverige

Sverige har en av världens lägsta statsskulder - men Anders Borg vill inte låna till satsningar. I SVT:s "Agenda" försvarar han regeringens försiktighetspolitik. - Vi behöver ha säkerhetsmarginaler för att hålla Sverige tryggt, säger han..

Expressen - 14 feb 14 kl. 12:23

Borg svarar på kritiken om arbetsgivaravgifter

Anders Borg slåss för sänkta arbetsgivaravgifter för unga. Trots att Arbetsförmedlingen menar att få nya jobb skapats vill regeringen inte backa reformen. – Man kan göra lite olika bedömningar av kostnaderna, säger finansministern..

Expressen - 21 dec 14 kl. 06:34

Löfvens ilska efter påhoppet från Borg

Stefan Löfven är rasande på tidigare finansministern Anders Borg. - En man som smet ut bakvägen när det började blåsa lite motvind. Statsministern svarar samtidigt på kritiken: - Det där är trams.

YLE - 16 aug 16 kl. 06:35

Tuff kamp om busspassagerarna i Borgå

De röda dubbeldäckade Onnibussarna kör nu allt oftare mellan Borgå och Helsingfors. För passagerarna betyder den nya etableringen en fortsatt press på biljettpriset. På måndagen invigdes lågprisbolaget Onnibus nya rutt: Vårberga – Borgå – Helsingfors.

Nyheter 24 - 25 jan 12 kl. 09:50

Regeringen svarar om Reinfeldts felaktigheter


Efter Nyheter24:s lista med statsministerns osanningar svarar hans stab. Till viss del med erkännanden, men också med tillbakavisanden. STOCKHOLM.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Yles partimätning: SFP:s plats i EU-parlamentet är hotad om valdeltagandet ökar

Yles färska partimätning visar att kampen om Finlands 13:e plats i EU-parlamentet kan bli en rysare. Kampen går mellan De gröna, Sannfinländarna och SFP. Många väljare är fortfarande osäkra..

YLE - 8 timmar sedan

Matti Rämö fick årets Snöspade för artikel som handlar om placering av spelautomater

De grävande journalisternas förening har tilldelat Matti Rämö årets Snöspade. Rämö fick priset för sin artikel som handlade om utplaceringen av spelautomater. Artikeln publicerades i tidningen Seura..

YLE - 10 timmar sedan

Vi frågade hur ni upplever trafiken i huvudstadsregionen - så här svarade ni

Bilister som gör farliga omkörningar, kör för långsamt och inte använder blinken och cyklister som inte beaktar trafikreglerna. Det är några av situationerna som irriterar medtrafikanterna i huvudstadsregionen..

YLE - 11 timmar sedan

Djupsund: Inte ett tilltalande alternativ för Rinne att ringa Orpo

Göran Djupsund som är professor emeritus i statslära säger att Centern för tillfället har en otroligt bra förhandlingsposition i regeringsförhandlingarna..

YLE - 11 timmar sedan

Synskadade Sibbobon Kenneth Ekholm om förändringarna inom färdtjänsten: ”Vi är mycket oroliga för att vår rörelsefrihet ska begränsas radikalt”

Borgå, Sibbo, Lovisa och Askola funderar på hur färdtjänsten för personer med funktionsnedsättning ska ordnas framöver. Antingen fortsätter kommunerna köpa färdtjänsten själva, eller så blir det en gemensam upphandling..

YLE - 12 timmar sedan

Rinne säger att det gjorts framsteg i förhandlingarna - avfärdar uppgifterna om kritik

Regeringsbildaren Antti Rinne säger att förhandlingarna har gått bra och att framsteg har gjorts i de frågor som handlar om ekonomin..

YLE - 13 timmar sedan

I höst kan Ingåborna ta en riktigt tidig morgonbuss till Kyrkslätt

Ingåborna kan så småningom lämna bilen hemma och åka kollektivt på jobb. För de som ska vara tidigt på jobb i huvudstadsregionen eller Åbo ordnas från och med i höst bussturer med start klockan 5.25 från Ingå till Kyrkslätt..

YLE - 14 timmar sedan

Assistor-Uuttera samarbetsförhandlar - 25 årsverken hotade

Fordonslogistikbolaget Assistor-Uuttera inleder samarbetsförhandlingar på måndag (27.5). De beräknas ta sex veckor och berör 25 årsverken..

YLE - 21 timmar sedan

Regeringsförhandlingarna drar troligen ut på tiden – utanför Ständerhuset demonstrerar samer och studerande

Medan regeringsförhandlingarna går framåt i Ständerhuset i Helsingfors demonstrerar samer och studerande utanför. Samerna säger nej till ishavsbanan och studentkåren vid Aaltouniversitetet vill förbättra internationella studerandes sits..

YLE - 15 timmar sedan

Huhtamäki hoppar på nya trenden med sugrör av papper

Huhtamäki-koncernen öppnar en fabrik i Nordirland för tillverkning av papperssugrör. Enheten öppnades på onsdagen och är belägen i Antrim nära Belfast..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.