BT > Nyheter

Thursday, 23 May, 05:25

BT - 16 maj 19 kl. 17:04

Ridklubben får nytt nej till extrapengar–kan tvingas höja avgifternaMarks ridklubb ansökte om 150 000 kronor för att täcka merkostnader och inkomstbortfall i samband med bygget av det nya stallet, men fick nej av nämnden. – Detta innebär ju att vår ekonomi blir väldigt mycket tuffare, säger Åsa Linder, ordförande i Marks Ridklubb..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Åsa Linder, Marks Ridklubb

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ridklubbenfår , nytt, nejtill , extrapengar–kan, tvingas, höja, avgifterna
YLE - 22 dec 16 kl. 07:26

Nytt köpcentrum kan byggas mitt i Karis centrum

Ett nytt stort köpcentrum kan i framtiden resas i centrum av Karis. En ny plan kan tillåta ett köpcentrum på 10 000 kvadratmeter i hörnet av Bangatan och Köpmansgatan. Markägarna är privata och det är deras sak att bestämma vad de vill ha på området, säger Simon Store som är stadsplaneringsarkitekt i Raseborg.

Supermiljöbloggen - 28 jul 15 kl. 11:16

Nytt GMO-ris kan minska metan-utsläppen

Tre års försöksodlingar i Kina visar att ett nytt GMO-ris kan minska utsläppen av växthusgasen metan betydligt och samtidigt ge ökade skördar, enligt forskningsrapporten i Nature. Men liknande ris kan även tas fram utan GMO-tekniken. Genförändringen har skett genom att forskarna tagit in en gen från sädesslaget korn i riset, men det skulle även kunna gå att skapa ett liknande ris utan genmodifiering.

YLE - 23 jan 17 kl. 17:26

Nytt nordiskt varuhus kan komma till Läpp i Karis

En nytt nordiskt varuhus kan etablera sig vid riksväg 25 i Läpp i Karis. Dessutom vill företaget bakom projektet också få en tomt för en kallmack på området. Bolaget Sjaelsö har i flera år haft en så kallad planeringsreservation för området som ligger nära AD-center vid avtaget till Västra omfartsvägen.

SVT - 23 jan 18 kl. 10:22

Nytt luftvärn kan bli dubbelt så dyrt

Notan för att köpa nytt luftvärn kan bli mer än dubbelt så dyr. Priset för det amerikanska luftvärnssystemet Patriot kan bli 25 miljarder, uppger SR Ekot..

DN - 19 jan 15 kl. 00:40

”Nytt asylskäl kan fylla behovet av arbetskraft och ta vara på de nyanländas kompetens”

Ett femte asylskäl. SKL beräknar att 225.000 medarbetare måste anställas de närmaste tio åren för att behålla kvaliteten i omsorgen.

IDG - 26 jun 17 kl. 10:29

Nytt lagförslag kan sätta stopp för Iphone i Italien


Ett nytt lagförslag kan sätta stopp för Iphone i Italien. Orsaken: Det slutna App Store..

UNT - 18 jan 18 kl. 10:17

Nytt bostadsområde kan bli verklighet

Ett nytt bostadsområde kan bli verklighet i de östra delarna av Tierps tätort..

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 09:30

Nytt nej till vindkraftspark

Även miljö- och hälsoskyddsnämnden säger nu nej till planerna på en vindkraftspark öster om Huaröd. Förutom att etableringen anses strida mot kommunala planer ställer nämnden höga krav på ljudnivån.
Vindkraftsparken omfattar sex verk som HS Kraft AB vill bygga kring Tolseröd och Borrestad.

Skånskan - 19 maj 16 kl. 14:00

Nytt nej till att häva LVU

Eslöv Sonen placerades i familjehem år 2011 då han verkade fara illa tillsammans med sina föräldrar.
Nu vill mamman och hennes nya sambo ha tillbaka pojken – men både förvaltningsrätten och kammarrätten säger nej.Sedan i somras har mamman och hennes nya sambo krävt att tvångsvården enligt LVU av hennes son ska upphöra.

BT - 03 nov 14 kl. 06:55

Nytt nej till vindkraft i Mårdaklev

Kommunen ser Ätrans dalgång och området kring Klevs gästgiveri som områden med höga naturvärden. Med den bakgrunden ställs krav på att Varbergs Energimarknad gör en tillståndsprövning för sex planerade vindkraftverk. Kommunen har tidigare sagt nej till att bygga vindkraftverk norr om Mårdaklev.

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Efter regn kommer... regn

Regn, blixtar och dunder. På flera ställen i södra Sverige har det mullrat. Och det ostadiga vädret fortsätter de närmaste dagarna, över hela landet..

BT - 15 minuter sedan

Rösterna börjar räknas i Indien

BT - 30 minuter sedan

Dystert på börserna i Asien

BT - 30 minuter sedan

Myndighet väntar fortfarande på Boeing

Det kan komma att dröja innan flygtillverkaren Boeings 737 Max 8 tillåts lyfta igen..

BT - 1 timme sedan

Ikea bygger nytt i Mexiko

BT - 1 timme sedan

Gräsrotsfinansierad sidscrollare släpps snart

Drygt två år försenat verkar nu det sidscrollande action-plattformsspelet "Bloodstained: Ritual of the night" snart dyka upp på butikshyllorna..

BT - 1 timme sedan

Braw: Ibizakris med gott slut?

En så omfattande politisk skandal i ett EU-land som den så kallade Ibiza-affären som nu skakar Österrike är svår att dra sig till minnes..

BT - 1 timme sedan

Vi behöver en global Marshallplan för klimatet

Vi måste sluta använda all typ av fossil energi. Vi behöver anpassa samhället till ett nytt klimat. Och vi måste aktivt pumpa ner koldioxid i marken igen, skriver Jacob Risberg..

BT - 1 timme sedan

Bensinupproret har inte klimatet i tanken

Svar till Anders Bergqvist, BT 19/5..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.