Nyan > Svenskfinland

Thursday, 23 May, 04:44

Nyan - 16 maj 19 kl. 17:00

Stort intresse för Hero Homerun170 deltagare har anmält sig till loppet Hero Homerun på lördag, i deltagaravgiften ingår medalj och picknick. Initiativtagare Marika Österlund Jansson säger att det går bra att anmäla sig på plats på lördag, men då får man ingen picknick. Det finns dock annan försäljning. I familjeloppet är man fyrapersonerslag, varav minst två barn, som ska ta sig runt en hinderbana med hjälp av en fotbollsspelare i IFK Mariehamn. Sedan finns vuxenstafetten och ett fem- eller tiokilometerslopp.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Hero Homerun, Marika Österlund Jansson, IFK Mariehamn, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, intresseför , Hero, Homerun
YLE - 15 jan 15 kl. 05:46

Stort intresse för tornhus i Böle

Byggandet av Mellersta Böle i Helsingfors inleds under våren. Detaljplanen för området godkändes på onsdag i Helsingforsfullmäktige. Samtidigt görs ett program för en arkitekttävling för tornhusen söder om Böle tågstation och intresset uppges vara stort.

Trelleborgs Allehanda - 29 mar 11 kl. 17:15

Stort intresse för tur längs vägbygge

Nyfikenheten när det gäller vägbygget längs E 6 tycks vara stor.
För Andreas Simonsson, informatör på Trafikverket, var det ett oväntat stort intresse. ?

YLE - 17 mar 17 kl. 09:35

Skärgårdsstiftelsen: ”Överraskande stort intresse för Björkholm”

Det har varit ett överraskande stort intresse att ta över Björkholm efter paret Kronehag. Det säger Bengt Backman som är ordförande för Åbolands skärgårdsstiftelse som söker ny företagare till ön. - Några har ringt och vi har diskuterat med dem alla men ännu har vi inte fört några närmare förhandlingar, säger Backman.

Skånskan - 10 feb 16 kl. 14:00

Stort intresse för att bo på Åkerbruket

SVEDALA Mer än 400 personer har visat intresse för BoKlok lägenheterna som ska byggas på Åkerbruket i Svedala.
– Det är över förväntan och jätteskojigt för oss, konstaterar Martin Dahlberg som är projektledare på BoKlok Housing AB.Inflyttningen i de 32 lägenheterna i den första etappen är planerad till våren 2017.

Kristianstadsbladet - 14 okt 13 kl. 08:30

Stort intresse för tingsrättens arbete

Foto: Peter Åklundh
Vad händer om man ljuger när man vittnar? Blir man hårdare dömd ifall man är med i ett motorcykelgäng? Om gärningsmännen skyller på varandra, blir båda frikända då?

Cornucopia - 17 mar 17 kl. 11:44

Oscar Properties: "Stort intresse" - tappade nästan 10%

Tydligen var det ett sk stort intresse för aktierna i bostadsbubbleföretaget Oscar Properties (OMX:OP) när storägaren dumpade aktier för ca 300 MSEK. Aktierna ska ha övertecknats, men ändå skedde affären till ca 10% rabatt mot aktiekursen dagen innan.
Dagschart Oscar Properties.

BT - 26 okt 16 kl. 22:34

Stjärnans agent träffade tysk klubb: "Stort intresse"

Bäst på planen igen – och redan efter tre månader i Elfsborg bekräftar Issam Jebalis agent utländskt intresse för succéspelaren. – Det vore konstigt om en av allsvenskans bästa spelare inte skapade stort intresse kring sig, säger Kian Karam till BT..

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 13:50

Stort intresse för resten av Onoff

Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert. ?

BT - 20 jul 11 kl. 13:49

Stort intresse för resten av Onoff

Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert.
- Det är ett stort intresse från väldigt många olika kedjor.

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 16:15

Stort intresse för Onoffs butiker

Foto: Leif R Jansson
Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert, bland annat den på Kungsgatan i centrala Stockholm.
?

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 9 timmar sedan

Lyxkryssare till Mariehamn

Lyxkryssaren m/s Star Breeze från Windstar Cruises kommer till Mariehamn på torsdag och ligger vid kaj mellan klockan 11 och 19. Fartyget har cirka 200 passagerare, som erbjuds åka på bussutflykt på landsbygden, cykla i grupp, promenera eller åka shuttle buss till centrum och till Sjökvarteret. – Som vanligt hälsas kryssningsgästerna med musik, och i terminalen får de chansen att köpa eller få tips om åländska souvenirer som även kan köpas nere i centrum, berättar Gunilla Karlsson, som ansvarar för kryssningsbesöken.

Nyan - 10 timmar sedan

Nyan nekas handling från fastighetsverket

Landskapsregeringen har beslutat hemligstämpla en handling som Nya Åland begärt att få. Handlingen är det svar som landskapets fastighetsverk gett till landskapsregeringen i den utredning som gjorts om misstankar om jäv och andra missförhållanden inom fastighetsverket i samband med upphandlingar. Landskapsregeringen har beslutat att hemligstämpla handlingarna och motiverar detta med att de innehåller känsliga uppgifter om enskilda personer och uppgifter som är att betrakta som företagshemligheter.

Nyan - 11 timmar sedan

Slutspurt i logotävling

På självstyrelsedagen presenteras tre utvalda förslag i logotävlingen Åland 100, därefter får allmänheten rösta på hemsidan regeringen.ax till och med 16 juni, och vinnaren offentliggörs den 18 juni. Inkommande fredag klockan 15.

Nyan - 13 timmar sedan

”Musik, glad stämning och vackert väder”

Åland Pride går av stapeln mellan den 27 och 31:a augusti och redan i går kunde arrangörerna presentera ett digert schema. .

Nyan - 15 timmar sedan

Brändö-missnöje med turlistor

Brändö kommun är inte nöjd med de föreslagna turlistorna för Åva-Osnäs från och med första september. Därför har man nu lämnat in en skrivelse till landskapet. .

Nyan - 15 timmar sedan

Personbil körde på traktor bakifrån i Hammarland

En personbil med fem personer i körde in i en traktorharv på Hammarlandsvägen, i höjd med Långträsk på onsdagseftermiddagen. – Det var i samband med sväng, säger räddningsinspektör Thomas Mattsson vid landskapets alarmcentral. Traktorn, som drog en harv, hade saktat ner för att svänga av när personbilen körde in i ekipaget bakifrån.

Nyan - 17 timmar sedan

Hundra år av rekord och jubel

I sommar fylls specialsalen i Ålands kulturhistoriska museum av idrottshistoria i form av bilder, texter, idrottsredskap och sportdräkter. .

Nyan - 18 timmar sedan

Gudingens hiss anpassas

Hissen ombord på skärgårdsfärjan Gudingen anpassas nu för rörelsehindrade. Därför kan hissen för tillfället enbart användas i undantagsfall. ”Vänligen meddela besättningen om du är rörelsehindrad så ordnar de att hissen kan köras.

Nyan - 19 timmar sedan

Nilsson och Finland vann

Anton Nilsson ser ut att bli ålänningarnas favorit i söndagens EU-val. .

Nyan - 20 timmar sedan

Bygglov för Dennis i Sittkoff

Dennis Jansson bekräftar att de har fått bygglov för sin planerade ombyggnad av Sittkoffgallerian. – Vi håller på att skära upp ett antal hål i väggarna mot söder, och planerar innergården, säger Dennis Jansson. – Vi berättar mer i sinom tid, men vi jobbar på att bli klara till sommaren.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.