DN > Nyheter

Friday, 24 May, 09:57

DN - 16 maj 19 kl. 17:05

Filmrecension: ”The hustle” är beklämmande dålig och tomDet är fascinerande att man kan åstadkomma någon så tomt som ”The hustle” när det finns pengar, filmstjärnor och glamourösa miljöer att leka med, skriver Kerstin Gezelius.  .
Läs mer på DN
Läs mer om:
The, Kerstin Gezelius

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Filmrecension, The, hustleär , beklämmande, dåligoch , tom
YLE - 02 feb 15 kl. 10:03

”Beklämmande att det inte genast togs fram fakta”

Det familjepolitiska paketet har haft problem längs med hela vägen, bedömer Svenska Yles politiska reporter Anne Suominen. När reformen nu fallit säger hon att det är beklämmande att regeringen först nu tagit fram all behövlig fakta - ett och ett halvt år för sent. Enligt Suominen är det Kristdemokraterna som huvudsakligen sett till att reformen inte blir av.

YLE - 02 feb 15 kl. 10:03

Anne Suominen om familjepaketet: ”Beklämmande att fakta inte genast togs fram”

Det familjepolitiska paketet har haft problem längs med hela vägen, bedömer Svenska Yles politiska reporter Anne Suominen. När reformen nu fallit säger hon att det är beklämmande att regeringen först nu tagit fram all behövlig fakta - ett och ett halvt år för sent. Enligt Suominen är det Kristdemokraterna som huvudsakligen sett till att reformen inte blir av.

BT - 18 mar 14 kl. 09:10

Fritidschef: "Beklämmande tendens"

Fritidschefen Tommy Jingfors är oroad över damidrottens problem i Borås. – Det är en beklämmande tendens som vi måste göra något åt, säger han. Jingfors lovar att genast försöka förvandla ord till handling: – Vi har presidiemöte i morgon (läs: i dag).

SvD - 17 apr 14 kl. 13:29

”Beklämmande slutsats av förhören om Nuon”

Svaga ägare, stora pengar och en företagsledning med hybris. Det lätt beklämmande resultatet av KU-förhören kring Nuon visar åter på vilken farlig kombination det är..

SvD - 17 apr 14 kl. 13:29

”Beklämmande slutsats av förhören om Nuon”

Svaga ägare, stora pengar och en företagsledning med hybris. Det lätt beklämmande resultatet av KU-förhören kring Nuon visar åter på vilken farlig kombination det är..

BT - 23 apr 14 kl. 07:55

Nya inköp för miljoner ? utan upphandling: "Är beklämmande"

Borås Stad har köpt juridiska tjänster för 2,8 miljoner utan upphandling i det uppmärksammade konkurrensmålet. Stadsjuristen hänvisar till tidsbrist, men Första revisionsgruppens ordförande tycker att de inblandade borde ha ansträngt sig mer. – Det är beklämmande att höra om ännu en upphandling som inte har hanterats korrekt.

Expressen - 11 feb 15 kl. 07:16

Lidström: "Det är beklämmande"

Nicklas Lidström har sett det mesta på en hockeyrink. Men så även på läktarna när föräldrar tar det ett steg för långt. – Det är beklämmande när de skriker på 13-åriga domare.

Barometern - 30 sep 15 kl. 21:58

Lagkaptenen: "Pinsamt och beklämmande"

Halva matchen var kvar. Då gick stora delar av publiken hem. – Pinsamt och beklämmande att folk som betalat pengar får se oss uppträda så här, säger Marcus Mellström..

UT - 28 nov 15 kl. 01:00

Beklämmande reaktioner

Stänga en fritidsgård några månader ska man inte göra ostraffat. Trots att det görs för att klara mottagandet av barn som flytt undan krig och död. Det är beklämmande..

UNT - 18 mar 16 kl. 10:00

Beklämmande besparingar

Det är beklämmande att kommunen väljer att göra besparingar i gymnasieskolornas själva verksamhet..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Misstänkt våldtäkt på Djurgården

En kvinna har anmält att hon blivit våldtagen på Djurgården i centrala Stockholm på torsdagskvällen. Ingen är gripen i nuläget..

DN - 2 timmar sedan

Weinstein ska betala 385 miljoner kronor till kvinnor

Den amerikanske filmproducenten Harvey Weinstein har gått med på att betala ut 44 miljoner dollar till de kvinnor i hans tidigare filmstudio som har anklagat honom för sexuella trakasserier. .

DN - 4 timmar sedan

Misstänkt mordförsök i Stockholm

Polisen fick larm om en knivskärning under en lägenhetsfest i centrala Stockholm vid tretiden på natten. Två skadade har förts till sjukhus..

DN - 10 timmar sedan

Kritisk professor avgår från KI:s styrelse

Den danska professor, som kritiserat KI:s styrelseordförande för bristande information i efterspelet av Macchiariniskandalen, avgår som ledamot i KI:s  styrelse. Professorn vädjade tidigare i år i ett brev till Matilda Ernkrans, minister för högre utbildning och forskning, om att tillsätta en oberoende internationell utredning av skandalen, något som ministern avvisade..

DN - 10 timmar sedan

Kinas ambassadör: Handelskriget är USA:s fel

Att handelskriget har trappats upp är ensidigt USA:s fel. Den bilden ger den kinesiske ambassadören i Sverige, Gui Congyou. Det går på tvärs med de amerikanska anklagelserna om att Kina i sista sekund backade på flera viktiga punkter..

DN - 11 timmar sedan

Brand på avfallsanläggning i Asarum – VMA utfärdat

Det brinner i en avfallsanläggning med plast i samhället Asarum i Karlshamns kommun, rapporterar Sveriges Radio P4 Blekinge..

DN - 12 timmar sedan

Första siffrorna för EU-valet i Nederländerna klara

Vallokalerna har stängt i Nederländerna och vallokalsundersökningen är klar. De nederländska socialdemokraterna skräller och blir största parti i dagens EU-val, enligt nederländska tv-bolaget NOS. .

DN - 13 timmar sedan

Banksy sålde tavlor på gatan i Venedig

Den mytomspunne gatukonstnären Banksy verkar ha ställt upp ett eget stånd på gatan i Venedig och tycks även ha målat en av sina berömda väggmålningar på en stenmur i staden. Målningen föreställer ett migrantbarn som ropar på hjälp, rapporterar AFP..

DN - 16 timmar sedan

Guide om EU-valet: Vilka partier vill öka och vilka vill minska EU:s makt?

Att minska EU:s inflytande och sänka avgiften är en av svenskarnas viktigaste frågor i EU-valet. Men vad betyder egentligen en röst på de olika partierna? DN går igenom vad partierna vill, vad parlamentariker kan påverka – och hur de faktiskt har agerat i parlamentet.

DN - 17 timmar sedan

Så kan du som förälder hantera skolstrejkande barn

Hur ska man agera om ens barn känner oro för klimatet? Och ska ens barn få delta i klimatstrejken? DN har frågat Malin Bergström, barnpsykolog och docent vid Karolinska institutet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.