Realtid > Ekonomi

Monday, 27 May, 16:02

Realtid - 16 maj 19 kl. 16:45

Rättegången mot Johan Carlström skjuts upp till 2020Nästan ett år efter den planerade huvudförhandlingen möts Ekobrottsmyndigheten och Fingerprint Cards storägare Johan Carlström i rätten. Förhandlingen startar  i slutet av januari 2020..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Johan Carlström, Ekobrottsmyndigheten, Fingerprint Cards

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rättegångenmot , Johan, Carlström, skjutsupp till , 2020
E24 - 28 feb 17 kl. 11:06

Rättegången mot Johan Carlström skjuts upp

Rättegången mot Fingerprints huvudägare Johan Carlström skjuts upp. Anledningen är den pågående förundersökningen om misstänkt insiderbrott. .

Affärsvärlden - 20 feb 19 kl. 12:36

Insiderrättegången mot Johan Carlström skjuts fram

Insiderrättegången mot Fingerprint Cards storägare och styrelseordförande Johan Carlström skjuts än en gång framåt i tiden..

Realtid - 09 feb 18 kl. 07:00

Rättegång mot Johan Carlström skjuts upp

Rättegången mot Johan Carlström skjuts upp till november 2018..

DI - 20 feb 19 kl. 11:53

Rättegången mot Johan Carlströms skjuts upp igen

Trots att de misstänkta brotten begicks för sju år sedan och tre år sedan åtal väcktes verkar det närmast omöjligt att genomföra insiderrättegången mot Fingerprint Cards storägare Johan Carlström. Nu ställs ännu en gång förhandlingarna in..

DalaDemokraten - 27 aug 15 kl. 11:44

TV: Rättegången mot nazisten Öberg skjuts upp

Rättegången mot nazisten Per Öberg avbröts innan den ens hann komma igång. Sedan Öbergs försvarare Sargon De Basso redovisat Öbergs inställning förklarade åklagaren Johan Knies att ny utredning måste göras och att det förelåg hinder för förhandling, vilket rätten biföll..

Expressen - 13 mar 13 kl. 09:16

Rättegången mot hiv-man skjuts upp

Kvinnan föll för den trevlige och snygge 41-årige göteborgaren och hade sex med honom. Vad hon inte visste då var att han var hiv-smittad. Rättegången skulle ha börjat på onsdagen, men med kort varsel kom beskedet att den skjuts upp på grund av sjukdom..

SVT - 22 aug 17 kl. 17:55

Rättegången mot Bill Cosby skjuts upp till mars nästa år

Rättegången gällande anklagelserna mot Bill Cosby för sexuella övergrepp skjuts upp till mars 2018, det enligt nyhetsbyrån Reuters..

SR - 12 jan 18 kl. 13:57

Rättegången mot Fikru Maru skjuts upp ytterligare

Rättegången mot den svensk-etiopiska läkaren Fikru Maru skjuts upp till den 25 januari. Domstolen räknar då med att kunna höra ytterligare två vittnen och att man därefter kan förkunna sin dom..

GöteborgsPosten - 09 okt 18 kl. 17:32

Förtalsrättegången mot David Karlsson skjuts upp

Idéhistorikern David Karlsson skulle på onsdagen ha stått inför en jurydomstol i Göteborg åtalad för förtal. Detta efter att ha granskat tidskriften Nya tider i antologin Ska man tala med nazister? Men nu skjuts rättegången upp med med kort varsel..

Kristianstadsbladet - 25 jul 14 kl. 08:30

Rättegången mot Shia LaBeouf skjuts upp


Rättegången mot skådespelaren Shia LaBeouf sköts på torsdagen upp till september, efter att hans advokater bett om mer tid för att förbereda sitt försvar. Den 28-årige "Transformers"-stjärnan är åtalad för två fall av störande av allmän ordning, ett fall av olaga intrång och för att ha trakasserat en polis.LaBeouf greps inne i New Yorks Studio 54 under en föreställning av Broadway-musikalen "Cabaret" den 27 juni.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

”Det kom överraskande att han väcker åtal”

Johan Ulander förnekar brott. Det uppger hans försvarare Hans Strandberg. ”Han har under många många förhör berättat hur detta gått till”, säger Hans Strandberg som menar att Ekobrottsmyndighetens åklagare inte godtar Ulanders förklaringar.

Realtid - 3 timmar sedan

Professor: EQT- affär i Australien ser dyr ut

EQT:s intresse för den australiensiska fiberoperatören Vocus ser dyrt ut. Samtidigt visar storleken på affären att EQT tillhör toppskiktet av de globala riskkapitalbolagen, säger professor Per Strömberg till Realtid. .

Realtid - 4 timmar sedan

Nu är finansfokus på EU:s topposter

Nationalistiska partier gick inte fram lika starkt i helgens EU-val som en del befarat. Analytiker beskriver det som lugnande och finansmarknadernas lägger nu fokus på vem som blir ordförande för EU-kommissionen och ny ECB-chef..

Realtid - 7 timmar sedan

EQT vill köpa telekom i Australien för 22 miljarder

UPPDATERAD EQT har lagt ett bud på den australiensiska telekomoperatören Vocus, som värderar bolaget till 22 miljarder kronor. I EU-valet tappar Miljöpartiet stort i Sverige, medan motsvarande parti i Tyskland går kraftigt framåt. Dessutom ser bostadspriserna ut att gå upp, det är något av innehållet i måndagens morgonsvep..

Realtid - 5 timmar sedan

Fastighetsbolaget K2A ska in på Stockholmsbörsen

Ett erbjudande ligger idag ute i K2A om en större nyemission av B-aktier och notering av dessa på Nasdaq Stockholm med handelsstart den 20 juni..

Realtid - 5 timmar sedan

Anders Engdahl ny CFO på Intrum

Anders Engdahl blir ny finanschef för Intrum. Han ersätter Danko Maras som lämnar bolaget..

Realtid - 7 timmar sedan

Volati utser ny CFO

Andreas Stenbäck värvas från  corporate finance-firman  MCF Corporate Finance och blir ny Chief Financial Officer och Chief Investment Officer hos industrigruppen..

Realtid - 7 timmar sedan

Nasdaq drar tillbaka bud på Oslobörsen

Nasdaq drar tillbaka sitt intresse för Oslobörsen. Bolaget menar att de minsta acceptvillkoren för erbjudandet inte längre kan uppfyllas..

Realtid - 7 timmar sedan

EQT vill köpa telekom i Australien för 15 miljarder

EQT har lagt ett bud på den australiensiska telekomoperatören Vocus, som värderar bolaget till 15 miljarder kronor. I EU-valet tappar Miljöpartiet stort i Sverige, medan motsvarande parti i Tyskland går kraftigt framåt. Dessutom ser bostadspriserna ut att gå upp, det är något av innehållet i måndagens morgonsvep..

Realtid - 9 timmar sedan

HD fastställer fängelsedom för tidigare advokat

Högsta domstolen väljer att inte meddela prövningstillstånd i bedrägerimålet där bland annat advokaten Thomas Lindwall dömts till fyra år och fyra månaders fängelse..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.