Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 23 May, 05:08

Dagensanalys.se - 16 maj 19 kl. 16:26

Adobe blir bästis med Software AGAdobe har nytt partnerskap med tyska Software AG. Syftet är att ge företagskunder möjlighet att samla kunddata från sina samtliga affärssystem, för att på så sätt kunna tillhandahålla bättre kundupplevelser. Under Adobe Summit i London, presenterade Adobe ett partnerskap med det globala it-företaget Software AG, som har kontor i Norden. Tillsammans ska Adobe och Software AG hjälpa företag att förbättra sina kundresor genom att sammanföra kunddata från flera olika affärssystem till en och samma plattform. Detta gör det bland annat [. ] Inlägget Adobe blir bästis med Software AG dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Software AG, Adobe Summit, London, Adobe, Norden, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Adobeblir , bästismed , SoftwareAG
The Local - 09 nov 13 kl. 12:30

Reinfeldt among Swedes hacked in Adobe attack

As many as 400,000 Swedes, including Prime Minister Fredrik Reinfeldt, had their online passwords leaked online following an attack on software giant Adobe..

Dagensanalys.se - 19 apr 17 kl. 17:15

Därför lönar sig övergången till SaaS

Genom att titta på digital marknadsföring kan vi förstå vad det är som driver tillämpningen av en infrastruktur som är baserad på både SaaS-teknik och artificiell intelligens. Dessutom är tekniken en grogrund för tjänster baserade på artificiell intelligens, skriver Magnus Johansson, Nordenchef Rocket Fuel. Det senaste decenniet har företag som Salesforce, Dropbox och Slack uppstått och växt snabbt med affärsmodellen SaaS-first.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Google förklarar hur du kopplar samman Analytics med Ads

Google har tagit fram en steg-för-steg guide som visar hur du kan få ut det bästa och mesta från Google Analytics och Google Ads. Sökjätten vill att du ska skapa smartare annonser som får högre konvertering. För om du får högre konvertering kommer du också att köpa fler Google Ads.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Branschledande experter diskuterar Growth Hacking på The Park Södra

Swedish Growth hackers och Stockholm Entreprenuers arrangerar meetup där du får lära dig mer om Growth Hacking 2019 och kan ställa frågor till en panel med experter. Gå om du kan för det här blir kanonbra! Growth Hacking myntades av den digitala marknadsföraren Sean Ellis som: Experimentdriven Marknadsföring.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Aller media rekryterar analyschef från ICA

Aller media rekryterar analyschefen Sofie Perslow från ICA. Sofie Perslow kommer senast från ICA där hon i rollen som bland annat Head of Market Insights lett ett team av 35 analytiker och varit ansvarig för dataanalys samt arbetet med konsument och marknadsinsikter. Sofie tillträder sin tjänst i augusti.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

ToLuna tokökar i Kina med hjälp av WeChat

ToLuna har med sitt kinesiska dotterbolag KuRunData fått till en jättedeal med populära appen WeChat i Kina. Med samarbetet ökar ToLuna sin räckvidd med hela 60 procent. Vilket betyder att man nu kan skryta om att ha den största panelen i Kina med fem miljoner registrerade panelister.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Jan Prokopec blir digitalchef på Ica

Prokopec har utsetts till digitalchef för ICA och Peter Muld, som tidigare hade rollen, blir chef för Strategier, nya affärer och digital transformation. Prokopec som tidigare varit vd för Blocket kommer nu att ansvara för ICA Gruppens digitala utveckling. Rollen innefattar även ansvar för innovationssystem ICAx, koncernens funktion för Artificiell Intelligens, samt utvalda utvecklingsprojekt som berör flera av koncernens dotterbolag.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Vänj dig vid att Swish:a när du köper på nätet

Swish tänker roffa åt sig större andelar av företagssidan i en satsning. Bankerna som äger Swish ser redan en stor uppsida i att tillhandahålla betaltjänsten. Men det är främst privatpersoner som swishar till varandra.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Guideline för när du ska genomföra undersökningar med barn och ungdomar

ESOMAR och GRBN har tagit fram en ny guideline för när du ska genomföra undersökningar barn och ungdomar. ESOMAR är en global organisation som verkar för att skapa en världsstandard inom research. Guiden förklarar följande: Hur du får på ett korrekt sätt tillstånd för onlineundersökningar.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Sparks och Solita går ihop för att skapa datadriven framtid

Solita förvärvar svenska datakonsultföretaget Sparks med ambitionen att bli Nordens ledande konsultföretag inom tjänster kopplade till data och digital transformation. Sparks är ett konsultföretag med inriktning mot data och analys. Tillsammans vill nu Solita och Sparks skapa Nordens ledande datakonsultföretag för att hjälpa företag att skapa datadrivna affärer, automatisera sina verksamheter med hjälp av data samt använda data för att förutspå kunders behov.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

The Power of Journalism till Sverige

Torsdagen den 23 maj går den första svenska versionen av The Power of Journalism av stapeln i Stockholm. Konferensen arrangeras av Schibsted med syftet att skapa en plattform för ett öppet och transparent samtal om journalistiken roll. Damian Collins, konservativ parlamentariker som kallat Facebook för “digitala gangsters”, kommer att berätta om sina förslag till reglering av stora techbolag.

Dagensanalys.se - Igår: 00:30

Missade du också Google Marketing Live?

Om du, som många andra, var busy med annat när Google rev av sin årliga Marketing Live kan du nu se hela klippet här. Men du måste bänka dig i över två och en halv timme. Fram med popcorn, läsk och annat snask för nu blir det Google Marketing Live.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.