Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 20 May, 02:24

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 19 kl. 16:13

Håkan Hellström prisas av Göteborgs StadHåkan Hellström är en av mottagarna av Göteborgs stads förtjänsttecken, som delas ut till den som gjort "betydande insatser" för staden. Det är kommunfullmäktige som varje år utser ett antal personer som får motta förtjänsttecknet, som består av ett mär.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Hellström, Göteborgs Stad, Göteborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Håkan, Hellström, prisasav , GöteborgsStad
GT - 16 maj 19 kl. 15:28

Håkan Hellström prisas av Göteborg

Håkan Hellström har blivit en levande ikon från och för Göteborg.Som tack för detta prisas han nu i form av Göteborgs Stads förtjänsttecken..

Sydsvenskan - 16 maj 19 kl. 16:13

Håkan Hellström prisas av Göteborgs Stad

Håkan Hellström är en av mottagarna av Göteborgs stads förtjänsttecken, som delas ut till den som gjort "betydande insatser" för staden. Det är kommunfullmäktige som varje år utser ett antal personer som får motta förtjänsttecknet, som består av ett mär.

GöteborgsPosten - 16 maj 19 kl. 16:52

Håkan Hellström prisas av Göteborgs Stad

Håkan Hellström är en av mottagarna av Göteborgs stads förtjänsttecken, som delas ut till den som gjort "betydande insatser" för staden..

Sydöstran - 16 maj 19 kl. 16:13

Håkan Hellström prisas av Göteborgs Stad

Kristianstadsbladet - 16 maj 19 kl. 16:13

Håkan Hellström prisas av Göteborgs Stad

SmålandsPosten - 16 maj 19 kl. 16:13

Håkan Hellström prisas av Göteborgs Stad

Blekinge Läns tidning - 16 maj 19 kl. 16:13

Håkan Hellström prisas av Göteborgs Stad

Barometern - 16 maj 19 kl. 16:13

Håkan Hellström prisas av Göteborgs Stad

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Bolagen bjöd på rekordutdelningar

Världens bolag lät miljarderna flöda till aktieägarna under årets första kvartal. Utdelningarna ökade 7,8 procent till 263,3 miljarder dollar under första kvartalet, en rekordsiffra. Bolagens optimism gör att aktier fortsätter att vara attraktiva, trots.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Stridsflyg kan placeras på Grönland

Danmark kan komma att placera jaktflygplan på Grönland, uppger försvarsminister Claus Hjort Frederiksen. Orsaken är att Ryssland planerar att placera ut lufttankningsflygplan och stridsflyg på flygbasen Nagurskoje öster om Svalbard, som då obehindrat ka.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Sudansamtalen återupptas

Förhandlingarna med demonstranter om en återgång till civilt styre har återupptagits, meddelar Sudans juntaledare. Samtalen pausades under tre dygn sedan det uppstått våld vid två protestplatser i huvudstaden Khartoum. Förra veckan kom parterna överens.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Många döda i barskjutning

Minst elva personer har skjutits till döds i en bar i staden Belem i norra Brasilien. Det är oklart vad som är motivet till skjutningen..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Trump: Ett krig blir slutet för Iran

USA:s president Donald Trump vässar tonen rejält mot Iran. I ett inlägg på Twitter hotar han med att förgöra landet om ett krig skulle bli aktuellt. "Om Iran vill kriga, kommer det att bli det officiella slutet för Iran.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Sjätte raka för defensivt skickligt Ryssland

3–0-segern mot Schweiz innebär att laget bara släppt in tre mål på sex VM-matcher..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Ekonomi första steg i Trumps stora fredsplan

USA kallar till konferens för att uppmuntra till investeringar i de palestinska områdena..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Man överfallen på toalett i Örebro

En man överfölls av en annan man på en offentlig toalett på Järntorget i Örebro och fick föras till Universitetssjukhuset med allvarliga skador vid 20-tiden på söndagen. – Han attackerades med något tillhygge men ska inte ha fått livshotande skador, säg.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

May lovar ”nytt, djärvt” brexitförsök

Premiärminister Theresa May utlovar ett "nytt, djärvt erbjudande" i det brexitavtal som läggs fram i början av juni. Men Labourledaren Jeremy Corbyn låter sig inte entusiasmeras. Theresa May ska göra ett sista försök att få sitt brexitavtal godkänt av p.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Miljardär betalar skulder åt hel avgångsklass

Avgångselever på Morehouse College i staden Atlanta, i den amerikanska delstaten Georgia, fick en oväntad present vid sin examensceremoni. Miljardären Robert F Smith berättade att han kommer att se till att alla deras studieskulder betalas helt och håll.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.