DI > Ekonomi

Monday, 27 May, 15:35

DI - 16 maj 19 kl. 16:11

Konsumenternas förhandlingskraft blir allt starkareAllabolan.com har lanserat en jämförelsetjänst för att underlätta för konsumenter som vill jämföra bolån. På sajten kan man jämföra kostnader för ränta och amortering samt villkor på bolån. Räntorna och bolånemarginalen är i dagsläget relativt rörlig och det kommer allt fler uppmaningar till konsumenterna att de bör förhandla om sina bolån..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konsumenternas, förhandlingskraftblir allt , starkare
DI - 04 sep 14 kl. 15:54

USA: Konsumenternas förtroende starkare

USA:s totala konsumentförtroende uppgick till 37,7 under förra veckan, vilket kan jämföras med en nivå om 37,3 under närmast föregående vecka..

Dagensanalys.se - 17 maj 16 kl. 12:35

Konsumenternas beteende har ändrats – Fem trender att ha koll på!

En del i Salesforce Essentials var en föreläsning av Rachel Botsman. Hon är forskare och författare inom ämnet kollaborativ ekonomi och menar att vi måste inse att konsumenternas beteende har ändrats radikalt de senaste 3-7 åren. Men med nya beteenden måste även du som leverantörer hänga med, annars riskerar du snart att dina kunder vänder sig till konkurrenterna.

Dagensanalys.se - 10 jun 16 kl. 09:35

Konsumenternas beteende har ändrats – Fem trender att ha koll på!

En del i Salesforce Essentials var en föreläsning av Rachel Botsman. Hon är forskare och författare inom ämnet kollaborativ ekonomi och menar att vi måste inse att konsumenternas beteende har ändrats radikalt de senaste 3-7 åren. Men med nya beteenden måste även du som leverantörer hänga med, annars riskerar du snart att dina kunder vänder sig till konkurrenterna.

YLE - 27 jan 17 kl. 09:49

Konsumenternas tilltro till ekonomin ökade ytterligare i januari

Konsumenternas förtroende för ekonomin har ökat i januari och är nu starkare än på över sex år. Det visar Statistikcentralens konsumentbarometer. Senast konsumenternas förtroende för ekonomin var lika starkt var under hösten 2010.

YLE - 27 maj 15 kl. 09:51

Finländarnas tro på ekonomin starkare än på fyra år

Finländarnas tro på ekonomin är starkare än på fyra år, enligt Statistikcentralens förtroendeindikator. Förtroendet stärktes avsevärt i maj. Indikatorn visar nu på 15,5, jämfört med 11,4 i april.

DI - 28 jan 14 kl. 16:08

Konsumentförtroendet starkare än väntat i USA

De amerikanska konsumenternas förtroende för privatekonomin steg till 80,7 i januari. Analytiker väntade sig ett utfall om 78,1..

HBL - 29 jul 13 kl. 09:17

Konsumenterna ser dystert på ekonomin

Konsumenternas och industrins förtroende för ekonomin har försvagats.Enligt Statistikcentralen är konsumenternas förväntningar på ekonomin och speciellt sysselsättningen nu dystrare än i juni.

Förtroendeindikatorn låg i juli på 5,0 medan den i juni var 8,1.

YA - 25 jul 11 kl. 06:30

Skånes framtid - var finns den?

Behöver Kristianstad nya köpcentra? Påverkas handeln i stadskärnan? Behövs fler hotell?

Supermiljöbloggen - 24 maj 14 kl. 15:59

SMB utreder partiernas ekolöften

Coop har inför valet frågat partierna om deras ekolöften. Det finns en del skillnader mellan partierna. Vilka vill ha ett "matens FBI" i Europa?

HBL - 03 jun 14 kl. 17:21

Rysslands ekonomi hostar redan utan sanktioner

Finska företag kan inte under kommande år lita speciellt mycket på tillväxt i den ryska ekonomin. Det gäller även om krisen i Ukraina kan lösas utan att de värsta farhågorna besannas.Hittills går det främst endast att gissa vilka följder krisen kommer att få eftersom mycket beror på kommande händelser och hur marknaden reagerar på möjliga ekonomiska sanktioner.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Energijätten ger sig in i debatten: ”Tydligt att kärnkraften ska fasas ut”

Kärnkraften ska avvecklas och ingen ny byggas. Det anser Marc Hoffmann, Sverigechef på Eon, som nu ger sig in i debatten: ”Det är tydligt att kärnkraften ska fasas ut. Så är energiöverenskommelsen och den bejakar vi.

DI - 3 minuter sedan

Holmgren: Avfallet är bara ett av problemen med kärnkraft

Kärnkraftsfrågan har åter blivit en valfråga, ett antal partier vill se en utökning av kärnkraften med andra vill avveckla den helt och ersätta den med andra alternativ. ”Som fysiker är jag förvånad men inte som politiker”, säger Miljöpartiets Pär Holmgren, fysiker och nyvald EU-parlamentariker..

DI - 3 minuter sedan

S&P höjer kreditbetyget för SSAB

S&P höjer sitt kreditbetyg för stålkoncernen SSAB till BB+ från tidigare BB. Utsikterna ändras till stabila från tidigare positiva, rapporterar Bloomberg..

DI - 5 minuter sedan

Uppgifter: EU överväger att döma Italien till 40 miljarder kronor i böter

EU-kommissionen överväger att döma ut miljardböter till Italien för landets misslyckande med att tygla sina skulder, skriver Bloomberg. Enligt nyhetsbyråns uppgifter kan boten bli så stor som 3,5 miljarder euro, motsvarande cirka 38 miljarder kronor..

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen på tvärs med europeiska uppgångar

Medan Stockholmsbörsen tappar mark i handelsveckans inledning klättrar de stora europeiska börserna på under måndagseftermiddagen. .

DI - 15 minuter sedan

Financial Times: Rekordhögt statligt stöd till kinesiska företag förra året

Kina ökade under förra året statliga stöd åt inhemska bolag till en ny rekordnivå. Under året utbetalades 154 miljarder yuan, cirka 214 miljarder kronor, i stödpengar enligt den finansiella databasen Wind, skriver Financial Times..

DI - 15 minuter sedan

Chromogenics har utett ny styrelseordförande

Chromogenics, som säljer glas med kontrollerbart värme- och ljusinsläpp, har utsett styrelseledamoten Johan Hedin till ny styrelseordförande. Han tar över uppdraget från Christer Simrén..

DI - 30 minuter sedan

Johan Hedin utses till ny styrelseordförande i ChromoGenics

Johan Hedin utsedd till ny styrelseordförande i ChromoGenics AB (publ)..

DI - 30 minuter sedan

Dagens kapning: Carnegie sänker riktkursen med 88 procent

Dagens stora riktkurskapning kommer från Carnegie och drabbar det norska oljeborrningsbolaget Seadrill. Banken ser risk för att bolagets likviditet snart torkar upp igen. .

DI - 45 minuter sedan

Löfvens ilska mot M:s agerande: ”Ett oansvarigt spel”

Statsminister Stefan Löfven angriper Moderaterna för att forcera fram en misstroendeomröstning mot socialförsäkringsminister Annika Strandhäll..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.