Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 24 May, 20:54

Dagensanalys.se - 16 maj 19 kl. 15:55

Life of Svea köper Nyheter24-GruppenMediehuset Life of Svea köper sajterna Nyheter24, Modette, Blogg.se, Kwiss.me och Tyda. I köpet ingår också poddarna “Studio Allsvenskan” och “I sanningens namn med Gabriella Bark”, samt bolagets Creative Studio. Kvar i koncernen är esportsbolaget Fragbite, och ad tech-bolaget Netric.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Svea, Nyheter24-Gruppen, Life, Nyheter24, Tyda, Allsvenskan, Gabriella Bark, Creative Studio, Fragbite, Netric, Scheffer, Sveriges, Patriks, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lifeof , Svea, köper, Nyheter24-Gruppen
Dagensanalys.se - 05 mar 18 kl. 12:14

Årets bästa strateger

Handelshögskolan har tagit fram nomineringslista för årets Strategy Awards, Den 21/3 är det seminarie och prisutdelning på Handels! Under en heldag på Handelshögskolan har Strategy Awards jury diskuterat sig fram till vilka bidrag som kommer att belönas den 21 mars. I ledning av juryordförande Jerker Winther tittade de 43 jurymedlemmarna på årets inskickade bidrag, först genom egen bedömning och sedan genom diskussioner i grupper i varje kategori.

BT - 04 mar 13 kl. 17:23

SD-politiker: "Gruppvåldtäkter är ett fenomen som följt invandringen"

Ännu en sverigedemokratisk lokalpolitiker hotas av uteslutning, uppger Nyheter24. Det är ordförande för SD i Flen, Bengt Nilsson, som på Facebook bland annat skrivit att "gruppvåldtäkter är ett fenomen som följt invandringen". ?

VA - 21 feb 11 kl. 07:00

Han satsar allt på Afrika

21 februari Förstora Siktet var inställt på bytet, fingret låg på avtryckaren och så smällde skottet av. I ett hängande eko över buskstäppen segnade ett blödande buffeldjur ned till den rödguldammiga marken. Jägaren, it-entreprenören och miljardären Dan Olofsson, var i Sydafrika och jagade antilop och buffel.

Sydsvenskan - 17 jun 11 kl. 06:30

Många har drömt om hjälp från öst

Malmö och Skåne håller sig framme i dragkampen om kinesiska pengar och jobb. Gårdagens besök är det ?
Malmö och Skåne håller sig framme i dragkampen om kinesiska pengar och jobb.

Alingsås tidning - 07 aug 16 kl. 22:36

Stor variation på Savannens scen

Publiken sitter inrullade i ponchos när Diggiloo 2016 tar fart på Savannen under söndagskvällen. Förutom moderna pop-låtar och schlagerhits bjuder det brokiga artistkollektivet på hip-hop, göteborgshumor och ett hyllningsmedley till artisten Robert Broberg som gick bort förra året.  Gruppen beskriver sig själva lite som en familj.

YLE - 16 jun 17 kl. 06:50

Avhandling: Motion hjälper vid klimakteriebesvär

Motion - särskilt uthållighetsträning - hjälper mot klimakteriebesvär, slås det fast i en färsk avhandling inom idrottsvetenskap som synar arbetsförmågan hos personer i 50-årsåldern och uppåt. Hos kvinnor påverkas arbetsförmågan i medelåldern ofta av besvär som hänger samman med övergångsåldern. - Saken har undersökts rätt lite i Finland, trots att symptomen kan vara häftiga och dra ner på arbetskapaciteten, säger disputanden Reetta Rutanen.

Dagen - 11 nov 11 kl. 03:00

Hur många kristna dör för sin tro?

"Var femte minut dödas en kristen för sin tro". Siffran på antalet martyrerna har bekräftat många kristnas uppfattning om att den globala kyrkan lever under förföljelse. Men du kanske blir förvånad av hur antalet martyrer har räknats fram.

Sydsvenskan - 29 dec 11 kl. 06:30

Foton från Skåne under krigsåren har blivit film En teatervärld på jakt efter nya normer Andra ­viktiga händelser under teateråret 2011

Förvandling, undergång och en luddig gräns mellan verklighet och fiktion. Malena Forsare ser tillbaka på teateråret 2011.En film skapad med hjälp av foton från Sydsvenskans bildarkiv har släppts på dvd.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

SurveyMonkey tänker på allvar erövra Europa

SurveyMonkey ska öppna ett datacenter i Dublin för att komma närmare den europeiska marknaden. Tanken är att med sin nya bas vara närmare europeiska företag och bättre kunna serva deras behov. Investering i Dublin är en del av en större plan att öka intäkterna utanför hemlandet USA.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Box introducerar förbättrad molntjänst för samarbete och delning av innehåll

Box utvecklar nu sin molntjänst för att hantera, dela och samarbeta kring innehåll. Box gör om flera tjänster, bland annat Box Relay, och ger dem flera nya funktioner. Syftet är att förenkla för användarna och effektivisera arbetet med gemensamma dokument.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Facebook har tagit bort 2 miljarder fejkkonton i år

Problemen med fejkkonton blir allt vanligare. Bara i år har Facebook tagit bort fler än 2 miljarder fejkkonton, det framkommer i deras Transparency Report. Under första kvartalet i år har Facebook raderat 2,19 miljarder fejkkonton, jämfört med 1,2 miljarder konton under fjärde kvartalet 2018.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

De 3D-scannar människor för att satsa på klädförsäljning

E-handelsjätten Amazon genomför en studie som innefattar att de 3D-scannar människors kroppar i utbyte mot presentkort på 25 dollar, skriver Mashable. Syftet med studien är att lära sig om mångfalden av människors olika kroppsformer. Enligt Amazon kommer den insamlade datan endast används internt, och inte i marknadsföringssyfte.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Sofia Larsson blir ny programmatic-chef på GroupM

Sofia Larsson har nyligen tillträtt rollen som Head of Programmatic på GroupM. Hon ska nu fortsätta att driva området och ansvara för det specialistteam som hanterar alla programmatiska köp på GroupM. Branschprofilen inledde sin karriär inom gruppen år 2014 och återvänder nu efter en tid hos aktörer såsom Criteo och senast från en roll som Head of Programmatic på PHD.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

WhatsApp drar igång med annonser nästa år

Det var bara en tidsfråga innan Facebook-ägda appen WhatsApp skulle börja med annonser. Nu visar allt på att det blir så redan nästa år. Det var under Facebooks konferens i Holland som suddiga bilder visades upp där annonserna prydde WhatsApp.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

LinkedIn visar alla sponsrade inlägg från företag på sajten

Nu har även LinkedIn öppnat upp sin databas med olika annonsörer på sajten, som Facebook gjorde tidigare. Vad du kan se är alla sponsrade inlägg som rullat de senaste 6 månaderna och vilka företag som köpt dem. Om du går in på företagets sida på LinkedIn ska det synas inom några veckor ett nytt val som heter Ads.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Anmäler insta-stjärnor i syfte att sälja fler prenumerationer

Resumé har enligt utsago granskat hur populära instagramprofiler markerar upp (eller inte) betalda inlägg i sina flöden. Enligt skribenterna bakom handlar det om att rensa upp och förstå vad som egentligen gäller. Men för Resumé verkar det mer om att sälja prenumerationer.

Dagensanalys.se - Igår: 19:32

Rädda både världen och plånboken med en smart termostat

Det blir allt vanligare med smarta enheter i svenska hem för att styra allt från lampor till musik, men något som verkligen kommer ha en inverkan på elförbrukningen och samtidigt förbättra inomhusklimatet är en smart termostat som styr värme- och kylenheter. Nyligen lanserade det tyska ingenjörsföretaget Tado sin nya styrenhet för Air Conditioning, och med tanke på förra årets varma sommar är det sannolikt fler svenskar som överväger en AC i hemmet. Men många som har en AC glömmer bort […] Inlägget Rädda både världen och plånboken med en smart termostat dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 14:55

Salesforce tar investeringsfond till Europe – dags att vässa presentationen

Salesforce lanserar Europe Trailblazer Fund värd 125 miljoner dollar för att fortsätta stötta startups som utvecklar molntjänster åt företag. Salesforce Ventures har redan investerat i företag som verkat inom inom digitala betalningslösningar, machine vision, artificiell intelligens, blockchain-teknologi samt inom API-ekonomin. Med denna nya investeringsfond kommer Salesforce Ventures fortsätta investera i företag i olika tillväxtstadier som kan erbjuda Salesforce företagssupport, produktinriktning och finansiering när man skalar upp.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.