Expressen > Nyheter

Thursday, 23 May, 14:47

Expressen - 16 maj 19 kl. 15:10

Boris Johnson utmanar partiledarposten i ToryBoris Johnson kommer att utmana om partiledarposten inom Tory – efter att Theresa May lämnat, skriver Sky News.Boris Johnson avgick förra året från sin utrikesministerpost. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Johnson, Tory, Theresa May, Sky News

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boris, Johnson, utmanar, partiledarposteni , Tory
DI - 18 sep 17 kl. 06:48

Boris Johnson utmanar Theresa May kring Brexit-hållning

Den brittiske utrikesministern Boris Johnson upprepar sin hårdföra brexithållning och utmanar samtidigt premiärminister Theresa May om ledarskapet inom Tories..

Sydsvenskan - 11 maj 15 kl. 13:35

Boris Johnson utanför regeringen

Boris Johnson hör till premiärminister David Camerons kronprinsar, men han får inte en plats i den nya brittiska regeringen. Londons färgstarke borgmästare valdes in i underhuset i förra veckan, men får fortsätta att fokusera på skötseln av huvudstaden. I stället för en ministerpost får Johnson plats i Camerons politiska kabinett, en grupp framträdande konservativa politiker som ska agera rådgivare till premiärministern.

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 15 kl. 13:35

Boris Johnson utanför regeringen

Boris Johnson hör till premiärminister David Camerons kronprinsar, men han får inte en plats i den nya brittiska regeringen. Londons färgstarke borgmästare valdes in i underhuset i förra veckan, men får fortsätta att fokusera på skötseln av huvudstaden. I stället för en ministerpost får Johnson plats i Camerons politiska kabinett, en grupp framträdande konservativa politiker som ska agera rådgivare till premiärministern.

Skånskan - 09 jul 18 kl. 16:08

Boris Johnson avgår

Storbrittanniens utrikesminister Boris Johnson avgår. Han är den tredje minsistern som avgår inom loppet av 24 timmar på grund av premiärminister Theresa Mays Brexit-politik.Flera brittiska medier uppger på måndagseftermiddagen att Boris Johnson avgår.

Helsingborgs Dagblad - 05 maj 12 kl. 01:32

Boris Johnson vann borgmästarval

Konservative Boris Johnson återvaldes som borgmästare i London. Även om de konservativa fick stryk i lokalvalen i övriga Storbritannien slog Johnson utmanaren Labourveteranen Ken Livingstone i valet. Den färgstarke och frispråkige Johnson har setts som en möjlig framtida ledare för Konservativa.

DN - 26 jun 16 kl. 15:33

Britterna söker Brexit-vinnaren Boris Johnson


LONDON. Var är Boris? Kampanjledaren som vann EU-omröstningen och förmodligen blir ny premiärminister har hållit sig borta i flera dygn.

SvD - 11 maj 15 kl. 13:33

Boris Johnson utanför regeringen

Boris Johnson hör till premiärminister David Camerons kronprinsar, men han får inte en plats i den nya brittiska regeringen. Londons färgstarke borgmästare valdes in i underhuset i förra veckan, men får fortsätta att fokusera på skötseln av huvudstaden. I stället för en ministerpost får Johnson plats i Camerons politiska kabinett, en grupp framträdande konservativa politiker som ska agera rådgivare till premiärministern..

Västerbottens Folkblad - 27 jul 15 kl. 13:20

Boris Johnson skriver Shakespearebok

Londons borgmästare Boris Johnson ska skriva en biografi över William Shakespeare. För besväret får han drygt sju miljoner kronor av det brittiska förlaget Hodder & Stoughton, skriver The Telegraph. Boken är tänkt att ges ut i samband med 400-årsjubileumet av den kände dramatikerns död i oktober nästa år.

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 15 kl. 04:00

Boris Johnson skriver bok om Shakespeare

Londons borgmästare Boris Johnson ska skriva en biografi över William Shakespeare. För besväret får han drygt sju miljoner kronor av det brittiska förlaget Hodder & Stoughton, skriver The Telegraph.Boken är tänkt att ges ut i samband med 400-årsjubileumet av den kände dramatikerns död i oktober nästa år.

DN - 21 feb 16 kl. 16:23

Boris Johnson går emot David Cameron

Londons borgmästare Boris Johnson ger sitt stöd till kampanjen för att få Storbritannien att lämna EU. Johnson går därmed emot sin partikamrat David Cameron..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Hotell utrymt efter brandlarm

Elite Plaza i centrala Göteborg har utrymts efter ett brandlarm.– Vi tar det säkra före det osäkra, säger hotellchefen Camilla Nyman..

Expressen - 45 minuter sedan

Elever uppmanades ”sätta på” tjej under skattjakt

Avgångseleverna på Växjö Fria Gymnasium uppmanades ”sätta på” en namngiven tjej under en skattjakt. Händelsen inträffade tidigare i veckan och har blivit polisanmäld.– De har varit väldigt ångerfulla och vi beklagar händelsen, säger rektorn Maria Blom till Vxonews.

Expressen - 1 timme sedan

Mamman dog efter födseln – sen kom nästa mardrömsbesked

Lauren Accurso, 37, födde sonen Matthew Jr – trots de allvarliga komplikationerna under förlossningen.Kort därpå dog mamman, rapporterar Daily Mail.Några veckor senare kom nästa mardrömsbesked för familjen.

Expressen - 1 timme sedan

Så stort blir Preems klimatfarliga utsläpp

En sjättedel av den klimatpåverkande koldioxiden kan komma att släppas ut från Preems anläggning i Lysekil.Siffror från Naturvårdsverket visar att raffinaderiet på kort tid kan gå från att vara trea på utsläppslistan till solklar etta.– Något är fundamentalt fel, säger Johanna Sandahl på Naturskyddsföreningen..

Expressen - 1 timme sedan

Husbrand i Stockholm – brandkåren rökdyker

En fullt utvecklad lägenhetsbrand rasar i ett sexvåningshus i Tensta i Stockholm.Räddningstjänsten har påbörjat rökdykning.– Det är oklart om någon är kvar inne i lägenheten, säger Kurt Jonsson, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar..

Expressen - 1 timme sedan

Preems utbyggnad möter hårt motstånd: ”Katastrof för klimatet”

Preem kan komma att fördubbla sina utsläpp om företaget får tillstånd att bygga ut sitt raffinaderi i Lysekil.Den nya, utökade industrin hade då släppt ut motsvarande sex gånger så mycket koldioxid som allt inrikesflyg i Sverige per år, enligt en granskning genomförd av SVT Nyheter – och nu möter planerna motstånd från flera håll.– Utbyggnaden är en katastrof för klimatet, säger Lysekilsbon och Naturskyddsföreningsmedlemmen Inge Löfgren, 70.

Expressen - 1 timme sedan

Lastbil och personbil i krock – flera fastklämda

Polis och räddningstjänst är på utryckning efter en trafikolycka utanför Gävle.Enligt SOS-larmet rör det sig om en krock mellan en personbil och en lastbil.Tre personer uppges sitta fastklämda, enligt de första uppgifterna..

Expressen - 1 timme sedan

Blocket-annonsörer lurades på miljoner av bedragare

Den 53-årige bedragaren låtsades vara en stormrik norrman med smak för det goda livet. Men det han gjorde var att lura av förmögna på platser som Ingelsta Kalkon och Savoy Hotell efter att ha hittat dem på Blocket.53-åringen gav sina offer papperslappar och lade beslag på sammanlagt cirka 3 miljoner kronor.

Expressen - 2 timmar sedan

Prada slutar använda päls i sina kläder

Nu kan man inte ge Prada på pälsen längre.För modeföretaget ska sluta med den..

Expressen - 2 timmar sedan

Tanjas sista inlägg – innan hon dog med dottern i famnen

33-åriga Tanja Ludwig, 33, skrev ett meddelande om psykisk ohälsa på Facebook. Sedan tros hon ha hoppat från en klippa – med sin tvååriga dotter i famnen. – Det är bortom fruktansvärt, säger en medlem av familjen till Daily Mail Australien.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.