Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 23 May, 05:00

Dagensanalys.se - 16 maj 19 kl. 14:48

Kantar lanserar panelnätverk i 70 länderKantar har samlat alla sina paneler och målgruppsdatabaser i ett gigantiskt nätverk som man döpt till Kantar Profiles Network. Nätverket lanseras med koppling till panelen LifePoints som också hanteras av Kantar Lightspeed och har datasamarbeten i 28 länder inklusive med Cint och Rakuten Insights. Alla respondenter nås numera genom OnePlatform vilken gör det möjligt för annonsörer med globala målgrupper att få tillgång till konsumentprofiler med ytterligare data,  tillsammans med egna förstapartsdata. Vi pratar här om ett riktigt smörgåsbord av olika [. ] Inlägget Kantar lanserar panelnätverk i 70 länder dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Kantar Profiles Network, LifePoints, Kantar Lightspeed, Cint, Rakuten Insights, OnePlatform, Kantar, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kantar, lanserar, panelnätverki 70 länder
SvD - 10 dec 15 kl. 14:14

Facebook lanserar jobbnätverk

Facebook kommer att lansera en ny version av sitt sociala nätverk med arbetsnamnet Facebook på jobbet. Det är utvecklat för att fungera som verktyg för företag och anställda, rapporterar Reuters..

Dagensanalys.se - 29 jan 19 kl. 18:50

Kantar Sifo satsar på Media Audit

Kantar Sifo bygger ut medieerbjudandet med traditionell print och nya digitala tjäsnster till affärsområdet Media Audit. Samtidigt läggs TS Mediefakta i Kantar Sifo. ”Tillväxten inom Media Audit ligger främst inom det digitala området med tjänster inom Influencer Marketing, validering av viewability och brand safety mätverktyg, Digital Ad trust – kampanjvalidering, Traffic audit – webbtrafikrevision.

Computer Sweden - 11 jun 14 kl. 05:55

HP lanserar molnnätverk med Helion-stacken

HP och företagets partner börjar i höst leverera infrastrukturtjänster ovanpå systemjättens mjukvarustack Helion.

.

IDG - 11 jun 14 kl. 05:55

HP lanserar molnnätverk med Helion-stacken

HP och företagets partner börjar i höst leverera infrastrukturtjänster ovanpå systemjättens mjukvarustack Helion..

Dagensanalys.se - 19 jan 18 kl. 14:30

Roku lanserar en helt egen mätning för sin TV-tjänst

Tv-tjänsten Roku tänker göra som Facebook med sin förstapartsdata och lanserar därför en egen mättjänst. Mättjänsten kallas Ad Insights och ska ge annonsörer insikter i hur det går för deras reklam både i det strömmande och linjära innehållet. Annonsörer får demografi för linjär-tv, OTT, tv-nätverk och innehållsägare kan även mäta effektiviteten för sin marknadsföring, targeting och kampanjmätningar.

Dagensanalys.se - 10 okt 17 kl. 13:58

Kantar Sifo söker seniorkonsult för kommunikationoch varumärkesmätningar

Kantar Sifos avdelning för kommunikations- och varumärkesmätningar söker nu en seniorkonsult till sitt
team. Avdelningen arbetar med mätningar inom kommunikation med fokus på reklam, varumärkes- och
affärsutveckling. Rollen som seniorkonsult innebär att du hjälper våra kunder med beslutsunderlag, insikter och
rådgivning kopplat till de undersökningar avdelningen genomför.

DI - 25 feb 19 kl. 17:45

Saudi Telecom lanserar 5G-nätverk med Ericsson

Saudi Telecom (STC) lanserar ett 5G-nätverk med hårdvara och lösningar från telekomföretaget Ericsson. Det handlar om ett nätverk på det så kallade 3,5-Gigahertzbandet..

HBL - 11 jul 13 kl. 17:21

Nokia lanserar ny telefonmodell med superkamera

Nokia hoppas att marknadens bästa kamera ska öppna dörrarna till USA. Analytiker är försiktigt positiva inför lanseringen av nya Lumia 1020.Nokias vd Stephen Elop presenterade i går i New York en 41 megapixels kamera.

Fria Tidningen - 29 nov 13 kl. 08:04

Nytt nätverk för omställningsrörelsen

Inrikes Omställning Den 30 november lanserar omställare från hela landet ett nytt nationellt omställningsnätverk..

IDG - 01 maj 14 kl. 08:08

Facebook lanserar mobilt annonsnätverk

Facebook väntade annonsnätverk för mobilappar är här. Det innebär fler möjligheter för annonsörer att göra mobilreklam, mer pengar i app-utvecklarnas fickor och klirr i Facebooks kassa..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Google förklarar hur du kopplar samman Analytics med Ads

Google har tagit fram en steg-för-steg guide som visar hur du kan få ut det bästa och mesta från Google Analytics och Google Ads. Sökjätten vill att du ska skapa smartare annonser som får högre konvertering. För om du får högre konvertering kommer du också att köpa fler Google Ads.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Branschledande experter diskuterar Growth Hacking på The Park Södra

Swedish Growth hackers och Stockholm Entreprenuers arrangerar meetup där du får lära dig mer om Growth Hacking 2019 och kan ställa frågor till en panel med experter. Gå om du kan för det här blir kanonbra! Growth Hacking myntades av den digitala marknadsföraren Sean Ellis som: Experimentdriven Marknadsföring.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Aller media rekryterar analyschef från ICA

Aller media rekryterar analyschefen Sofie Perslow från ICA. Sofie Perslow kommer senast från ICA där hon i rollen som bland annat Head of Market Insights lett ett team av 35 analytiker och varit ansvarig för dataanalys samt arbetet med konsument och marknadsinsikter. Sofie tillträder sin tjänst i augusti.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

ToLuna tokökar i Kina med hjälp av WeChat

ToLuna har med sitt kinesiska dotterbolag KuRunData fått till en jättedeal med populära appen WeChat i Kina. Med samarbetet ökar ToLuna sin räckvidd med hela 60 procent. Vilket betyder att man nu kan skryta om att ha den största panelen i Kina med fem miljoner registrerade panelister.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Jan Prokopec blir digitalchef på Ica

Prokopec har utsetts till digitalchef för ICA och Peter Muld, som tidigare hade rollen, blir chef för Strategier, nya affärer och digital transformation. Prokopec som tidigare varit vd för Blocket kommer nu att ansvara för ICA Gruppens digitala utveckling. Rollen innefattar även ansvar för innovationssystem ICAx, koncernens funktion för Artificiell Intelligens, samt utvalda utvecklingsprojekt som berör flera av koncernens dotterbolag.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Vänj dig vid att Swish:a när du köper på nätet

Swish tänker roffa åt sig större andelar av företagssidan i en satsning. Bankerna som äger Swish ser redan en stor uppsida i att tillhandahålla betaltjänsten. Men det är främst privatpersoner som swishar till varandra.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Guideline för när du ska genomföra undersökningar med barn och ungdomar

ESOMAR och GRBN har tagit fram en ny guideline för när du ska genomföra undersökningar barn och ungdomar. ESOMAR är en global organisation som verkar för att skapa en världsstandard inom research. Guiden förklarar följande: Hur du får på ett korrekt sätt tillstånd för onlineundersökningar.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Sparks och Solita går ihop för att skapa datadriven framtid

Solita förvärvar svenska datakonsultföretaget Sparks med ambitionen att bli Nordens ledande konsultföretag inom tjänster kopplade till data och digital transformation. Sparks är ett konsultföretag med inriktning mot data och analys. Tillsammans vill nu Solita och Sparks skapa Nordens ledande datakonsultföretag för att hjälpa företag att skapa datadrivna affärer, automatisera sina verksamheter med hjälp av data samt använda data för att förutspå kunders behov.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

The Power of Journalism till Sverige

Torsdagen den 23 maj går den första svenska versionen av The Power of Journalism av stapeln i Stockholm. Konferensen arrangeras av Schibsted med syftet att skapa en plattform för ett öppet och transparent samtal om journalistiken roll. Damian Collins, konservativ parlamentariker som kallat Facebook för “digitala gangsters”, kommer att berätta om sina förslag till reglering av stora techbolag.

Dagensanalys.se - Igår: 00:30

Missade du också Google Marketing Live?

Om du, som många andra, var busy med annat när Google rev av sin årliga Marketing Live kan du nu se hela klippet här. Men du måste bänka dig i över två och en halv timme. Fram med popcorn, läsk och annat snask för nu blir det Google Marketing Live.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.