Expressen > Nyheter

Thursday, 23 May, 15:02

Expressen - 16 maj 19 kl. 14:48

Nyheter 24 köps upp av kvinnoinriktat mediehusNyheter 24-gruppen har köpts upp av mediehuset Life of Svea.I köpet ingår nyhetssajten Nyheter 24, Modette, blogg.se, kwiss.me och Tyda. Dert uppger breakit.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Life, Svea, Nyheter, Tyda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyheter24 , köpsupp av , kvinnoinriktat, mediehus
Dagensanalys.se - 28 nov 17 kl. 12:32

Svenska mediehus tycks vara helt desperata

Alla svenska mediehus tycks vilja bli e-handlare, vad hände med deras kärnaffär att producera bra nyheter Micke vår chefsredaktör på Dagensanalys.se skrev nyss att Egmont köpte upp resterande aktier i e-handelsbolaget Bagaren och Kocken, kul för dem. De är inte ensamma om detta, många av Sveriges publicister vill idag bli e-handlare.

YLE - 16 okt 13 kl. 14:17

Kivinen:Yle-skatten ska inte rädda andra mediehus

Yles verkställande direktör Lauri Kivinen säger att Yle-skatten inte är avsedd för att rädda andra mediehus. Kivinen utesluter inte ett samarbete med de kommersiella tidningshusen, men samarbetet får inte tunna ut medieutbudet, säger han. Helsingin Sanomats tidigare chefredaktör Mikael Pentikainen föreslog häromdagen att Yle kunde köpa nyheter av landsortstidningarna.

YLE - 17 okt 13 kl. 06:26

Kivinen: Yle-skatten ska inte rädda andra mediehus

Yles verkställande direktör Lauri Kivinen säger att Yle-skatten inte är avsedd för att rädda andra mediehus. Kivinen utesluter inte ett samarbete med de kommersiella tidningshusen, men samarbetet får inte tunna ut medieutbudet, säger han. Helsingin Sanomats tidigare chefredaktör Mikael Pentikainen föreslog häromdagen att Yle kunde köpa nyheter av landsortstidningarna.

YLE - 01 feb 17 kl. 00:00

Yles valkompass kommer - nu i unikt samarbete med andra mediehus

Inför kommunalvalet i april lanserar Yle för första gången en valkompass i samarbete med kommersiella mediehus. KSF Media, Uusi Suomi, Suomen Kuvalehti och Maaseudun Tulevaisuus har egna frågor i Yles valkompass. Dessutom kommer bolagen att kunna använda all data som samlas in via kompassen.

YLE - 31 mar 17 kl. 15:47

Aprilskämten uteblir på många håll i år - ställningstagande mot falska nyheter en orsak

Flera stora mediehus i Norge och Sverige har valt att skippa aprilskämten. Samma trend finns på olika håll i Svenskfinland. En orsak som nämns är att man vill ta ställning mot falska nyheter.

Sydsvenskan - 30 okt 14 kl. 13:58

Lokal satsning på nyheter i Burlöv

På lördag startar nättidningen Burlövs nyheter. Journalisten Malin Lindgren vill satsa på hemmaplan när flera stora mediehus lämnar lokaljournalistiken..

YLE - 17 okt 18 kl. 06:55

Svenska Yle tar de första stegen mot röststyrda nyheter i Finland – såhär kan du tala med oss

Som första mediehus i landet erbjuder Svenska Yle nu möjligheten att med bara röstkommandon få dagens nyheter på ett smidigt sätt, då Google Assistent fått svenskt språkstöd..

Nyheter 24 - 28 apr 11 kl. 13:52

Misstänkt bomb i Stockholm - mediehus utrymt


Ett misstänkt föremål har hittats vid en papperskorg utanför en bank i centrala Stockholm. Polisen misstänkter att det kan vara en bomb och bombtekniker är på plats. STOCKHOLM.

Nyheter 24 - 05 feb 12 kl. 13:08

Breivik planerade att spränga mediehus


Massmördaren Anders Behring Breivik har i förhör berättat att han hade planer på att spränga flera norska medier. Han säger även att han är säker på att polisen har gripit ytterligare en person för terrordåden i somras. Inför terrordåden i somras hade Anders Behring Breivik även planer på att bomba norska medier som NRK, Aftenposten och VG.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Hotell utrymt efter brandlarm

Elite Plaza i centrala Göteborg har utrymts efter ett brandlarm.– Vi tar det säkra före det osäkra, säger hotellchefen Camilla Nyman..

Expressen - 1 timme sedan

Elever uppmanades ”sätta på” tjej under skattjakt

Avgångseleverna på Växjö Fria Gymnasium uppmanades ”sätta på” en namngiven tjej under en skattjakt. Händelsen inträffade tidigare i veckan och har blivit polisanmäld.– De har varit väldigt ångerfulla och vi beklagar händelsen, säger rektorn Maria Blom till Vxonews.

Expressen - 1 timme sedan

Mamman dog efter födseln – sen kom nästa mardrömsbesked

Lauren Accurso, 37, födde sonen Matthew Jr – trots de allvarliga komplikationerna under förlossningen.Kort därpå dog mamman, rapporterar Daily Mail.Några veckor senare kom nästa mardrömsbesked för familjen.

Expressen - 1 timme sedan

Så stort blir Preems klimatfarliga utsläpp

En sjättedel av den klimatpåverkande koldioxiden kan komma att släppas ut från Preems anläggning i Lysekil.Siffror från Naturvårdsverket visar att raffinaderiet på kort tid kan gå från att vara trea på utsläppslistan till solklar etta.– Något är fundamentalt fel, säger Johanna Sandahl på Naturskyddsföreningen..

Expressen - 1 timme sedan

Husbrand i Stockholm – brandkåren rökdyker

En fullt utvecklad lägenhetsbrand rasar i ett sexvåningshus i Tensta i Stockholm.Räddningstjänsten har påbörjat rökdykning.– Det är oklart om någon är kvar inne i lägenheten, säger Kurt Jonsson, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar..

Expressen - 1 timme sedan

Preems utbyggnad möter hårt motstånd: ”Katastrof för klimatet”

Preem kan komma att fördubbla sina utsläpp om företaget får tillstånd att bygga ut sitt raffinaderi i Lysekil.Den nya, utökade industrin hade då släppt ut motsvarande sex gånger så mycket koldioxid som allt inrikesflyg i Sverige per år, enligt en granskning genomförd av SVT Nyheter – och nu möter planerna motstånd från flera håll.– Utbyggnaden är en katastrof för klimatet, säger Lysekilsbon och Naturskyddsföreningsmedlemmen Inge Löfgren, 70.

Expressen - 1 timme sedan

Lastbil och personbil i krock – flera fastklämda

Polis och räddningstjänst är på utryckning efter en trafikolycka utanför Gävle.Enligt SOS-larmet rör det sig om en krock mellan en personbil och en lastbil.Tre personer uppges sitta fastklämda, enligt de första uppgifterna..

Expressen - 2 timmar sedan

Blocket-annonsörer lurades på miljoner av bedragare

Den 53-årige bedragaren låtsades vara en stormrik norrman med smak för det goda livet. Men det han gjorde var att lura av förmögna på platser som Ingelsta Kalkon och Savoy Hotell efter att ha hittat dem på Blocket.53-åringen gav sina offer papperslappar och lade beslag på sammanlagt cirka 3 miljoner kronor.

Expressen - 3 timmar sedan

Prada slutar använda päls i sina kläder

Nu kan man inte ge Prada på pälsen längre.För modeföretaget ska sluta med den..

Expressen - 3 timmar sedan

Tanjas sista inlägg – innan hon dog med dottern i famnen

33-åriga Tanja Ludwig, 33, skrev ett meddelande om psykisk ohälsa på Facebook. Sedan tros hon ha hoppat från en klippa – med sin tvååriga dotter i famnen. – Det är bortom fruktansvärt, säger en medlem av familjen till Daily Mail Australien.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.