DN > Nyheter

Monday, 27 May, 09:49

DN - 16 maj 19 kl. 14:33

Camilla Läckberg hämnas på Ulf Lundell – skänker pengar till tornUlf Lundell kallade Camilla Läckberg ”en litterär komposthög” – nu hämnas hon på sin författarkollega. Det gör hon genom att skänka 20 000 kronor till bevarandet av det utsiktstorn på Österlen som Lundell länge kämpat för att få bort..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Läckberg, Ulf Lundell, Lundell, Camilla Läckberg, Österlen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Camilla, Läckberg, hämnas, Ulf, Lundell, skänker, pengartill , torn
Länstidningen i Jämtland - 16 maj 19 kl. 16:00

Camilla Läckberg hämnas på Ulf Lundell

Ulf Lundell kallade Camilla Läckberg "en litterär komposthög" - nu hämnas hon på sin....

Sydsvenskan - 16 maj 19 kl. 14:22

Läckberg hämnas på Ulf Lundell

Ulf Lundell kallade Camilla Läckberg "en litterär komposthög" – nu hämnas hon på sin författarkollega. Det gör hon genom att skänka 20 000 kronor till bevarandet av det utsiktstorn på Österlen som Lundell länge kämpat för att få bort. Det är i sin nya b.

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 19 kl. 14:22

Läckberg hämnas på Ulf Lundell

Ulf Lundell kallade Camilla Läckberg "en litterär komposthög" – nu hämnas hon på sin författarkollega. Det gör hon genom att skänka 20 000 kronor till bevarandet av det utsiktstorn på Österlen som Lundell länge kämpat för att få bort. Det är i sin nya b.

GöteborgsPosten - 16 maj 19 kl. 14:22

Läckberg hämnas på Ulf Lundell

Ulf Lundell kallade Camilla Läckberg "en litterär komposthög" – nu hämnas hon på sin författarkollega..

Expressen - 20 maj 19 kl. 12:14

Ulf Lundells drag mot Camilla Läckberg – efter hämnden

Under förra veckan donerade författaren Camilla Läckberg 20 000 kronor för att bevara ett torn som Ulf Lundell kämpat för att få bort.Nu donerar även Ulf Lundell 20 000 kronor, till en helt annan organisation, men menar att det inte finns ett samband.”Summan verkar vara densamma.

Expressen - 25 maj 18 kl. 05:00

Camilla Läckberg i öppen konflikt – med Ulf Lundell

Ulf Lundell kallar i sin nya bok Camilla Läckberg för en "dålig writer" och hennes make Simon Sköld för en "toyboy". Nu svarar deckardrottningen på artistens angrepp. "Roligast är dock den totala bristen på självinsikt man måste ha när man kallar min man ”toyboy” - när Uffes senaste fru är 26 år yngre", skriver Läckberg på Instagram..

DI - 14 nov 14 kl. 13:06

Camilla Läckberg hästhämnas på Leif GW Persson

Leif GW Persson jämförde hennes böcker med tidningen Min häst. Då hämnades Camilla Läckberg med att skicka en prenumeration, enligt Expressen..

YA - 16 maj 19 kl. 14:14

Kivik art tackar Läckberg för pengarna – men vill inte vara slagträ

Kivik art centre bekräftar att man tagit emot 20 000 kronor från deckarförfattaren Camilla Läckberg, som hon donerade för att hämnas på Ulf Lundell efter att han kallat henne en ”litterär komposthög”..

Expressen - 25 apr 19 kl. 17:31

Ulf Lundell skriver om sitt drickande i ny bok

Ulf Lundell ger inom kort ut uppföljaren till sin självbiografiska ”Vardagar”.I boken sågar han en rad kända personer som Avicii, Glenn Strömberg, Hanna Marklund, Camilla Läckberg och ”På spåret”-vinnarna.Han skriver också om sitt skapande och sin relation till alkoholen:”Okynnigt drickande igen.

Aftonbladet - 25 maj 18 kl. 08:04

Camilla Läckberg till attack mot Ulf Lundell

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Bokrecension: ”Konsulterna” avtäcker det svindlande båget på Karolinska

”Konsulterna” är en på alla vis chockerande läsupplevelse. Visst vet vi att det finns ruffel och båg, men i den här omfattningen, och bland forskare och politiker? Författaren Åsa Moberg läser en tung granskning av skandalen på Karolinska.

DN - 1 timme sedan

Almapristagaren Bart Moeyaert: ”Bra konst fungerar över åldersgränserna”

Årets Almapristagare kämpar för böckerna som beskriver det svåra och det som är så långt från mittfåran som möjligt. – Om vi bara skriver om det positiva kommer litteraturen att förlora sin lyskraft, säger flamländske Bart Moeyaert..

DN - 1 timme sedan

Fem stora utmaningar för ett splittrat EU

Efter valet står Europeiska unionen inför stora utmaningar. Flera av dem splittrar medlemsstaterna. DN:s korrespondent i Bryssel, Pia Gripenberg, listar de viktiga områdena framöver..

DN - 2 timmar sedan

Bolsonaro står inför regeringskris – stor stödmanifestation

RIO DE JANEIRO. Hundratusentals nationalister samlades i söndags i Brasilien för att visa sitt stöd för president Jair Bolsonaro. Han står inför en regeringskris eftersom kongressen inte godkänner hans reformer.

DN - 8 timmar sedan

Pdf-tidningen: Högerpopulisternas ökning mindre än väntat

Nej, högerpopulisterna kommer inte att ta över makten i Europa, även om Marine Le Pen i Frankrike och Brexitpartiet i Storbritannien tog spektakulära segrar. Trots svidande förluster är de största europeiska partigrupperna desamma som förut: konservativa EPP och socialdemokratiska S&D..

DN - 8 timmar sedan

Trippelt nej i lokala folkomröstningar

Nej till fängelse i Svedala och kommunsammanslagning på Öland – men ett kraftigt ökat valdeltagande till följd av de tre lokala folkomröstningarna som genomfördes i samband med EU-valet..

DN - 9 timmar sedan

S backar svagt – gör sitt sämsta val

Det blev tyst på Socialdemokraternas valvaka när prognosens resultat presenterades. I stället för att ha brutit trenden och ökat, som SVT:s vallokalundersökning pekade på, backade partiet till 23,6 procent – det sämsta resultatet hittills..

DN - 9 timmar sedan

Atalanta klart för historiskt Champions League-spel

Säsongens sista omgång i italienska Serie A spelades under söndagen. En omgång som innehöll ett historiskt Champions League-avancemang, en legendars farväl och en mästartränares sista match..

DN - 9 timmar sedan

Jimmie Åkesson: Jag har varit ganska orolig

Sverigedemokraterna går kraftigt framåt i valet till Europaparlamentet och blir tredje största parti. Framgången kommer efter en vecka av kris och turbulens.  På valvakan utbröt jublet när det stod klart att väljarna av allt att döma inte påverkats..

DN - 11 timmar sedan

De ser ut att bli valets vinnare

Utifrån SVT:s vallokalsundersökningen som presenterades 21.00 ser Moderaterna, Centerpartiet och Sverigedemokraterna ut att bli det svenska EU-parlamentsvalets stora vinnare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.