BT > Nyheter

Monday, 27 May, 09:08

BT - 16 maj 19 kl. 14:22

Läckberg hämnas på Ulf Lundell
Läs mer på BT
Läs mer om:
Ulf Lundell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läckberg, hämnas, Ulf, Lundell
Sydsvenskan - 16 maj 19 kl. 14:22

Läckberg hämnas på Ulf Lundell

Ulf Lundell kallade Camilla Läckberg "en litterär komposthög" – nu hämnas hon på sin författarkollega. Det gör hon genom att skänka 20 000 kronor till bevarandet av det utsiktstorn på Österlen som Lundell länge kämpat för att få bort. Det är i sin nya b.

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 19 kl. 14:22

Läckberg hämnas på Ulf Lundell

Ulf Lundell kallade Camilla Läckberg "en litterär komposthög" – nu hämnas hon på sin författarkollega. Det gör hon genom att skänka 20 000 kronor till bevarandet av det utsiktstorn på Österlen som Lundell länge kämpat för att få bort. Det är i sin nya b.

DN - 16 maj 19 kl. 14:33

Camilla Läckberg hämnas på Ulf Lundell – skänker pengar till torn

Ulf Lundell kallade Camilla Läckberg ”en litterär komposthög” – nu hämnas hon på sin författarkollega. Det gör hon genom att skänka 20 000 kronor till bevarandet av det utsiktstorn på Österlen som Lundell länge kämpat för att få bort..

Länstidningen i Jämtland - 16 maj 19 kl. 16:00

Camilla Läckberg hämnas på Ulf Lundell

Ulf Lundell kallade Camilla Läckberg "en litterär komposthög" - nu hämnas hon på sin....

GöteborgsPosten - 16 maj 19 kl. 14:22

Läckberg hämnas på Ulf Lundell

Ulf Lundell kallade Camilla Läckberg "en litterär komposthög" – nu hämnas hon på sin författarkollega..

Expressen - 25 maj 18 kl. 05:00

Camilla Läckberg i öppen konflikt – med Ulf Lundell

Ulf Lundell kallar i sin nya bok Camilla Läckberg för en "dålig writer" och hennes make Simon Sköld för en "toyboy". Nu svarar deckardrottningen på artistens angrepp. "Roligast är dock den totala bristen på självinsikt man måste ha när man kallar min man ”toyboy” - när Uffes senaste fru är 26 år yngre", skriver Läckberg på Instagram..

Expressen - 25 apr 19 kl. 17:31

Ulf Lundell skriver om sitt drickande i ny bok

Ulf Lundell ger inom kort ut uppföljaren till sin självbiografiska ”Vardagar”.I boken sågar han en rad kända personer som Avicii, Glenn Strömberg, Hanna Marklund, Camilla Läckberg och ”På spåret”-vinnarna.Han skriver också om sitt skapande och sin relation till alkoholen:”Okynnigt drickande igen.

Expressen - 20 maj 19 kl. 12:14

Ulf Lundells drag mot Camilla Läckberg – efter hämnden

Under förra veckan donerade författaren Camilla Läckberg 20 000 kronor för att bevara ett torn som Ulf Lundell kämpat för att få bort.Nu donerar även Ulf Lundell 20 000 kronor, till en helt annan organisation, men menar att det inte finns ett samband.”Summan verkar vara densamma.

YA - 16 maj 19 kl. 14:14

Kivik art tackar Läckberg för pengarna – men vill inte vara slagträ

Kivik art centre bekräftar att man tagit emot 20 000 kronor från deckarförfattaren Camilla Läckberg, som hon donerade för att hämnas på Ulf Lundell efter att han kallat henne en ”litterär komposthög”..

YA - 16 maj 19 kl. 13:43

Läckbergs hämnd på Lundell: Skänker pengar till Kivik art

Camilla Läckberg ger Ulf Lundell svar på tal efter att han kallat henne ”Litterär komposthög”. Nu hämnas hon genom att stötta några som inte heller hör till Lundells favoriter: Kivik art. .

Kristianstadsbladet - 16 maj 19 kl. 14:22

Läckberg hämnas på Ulf Lundell

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Studentbal i Herrljunga

Röda mattan, ett uppbåd av släkt och vänner. Det mötte de blivande studenterna i Herrljunga när de gav sig av mot slottet och studentbalen..

BT - 30 minuter sedan

Viktigast att veta om resultatet i EU-valet

Sverigedemokraterna gick framåt och Liberalerna behåller sin plats i parlamentet efter nattens rysare. Här är det viktigaste du behöver veta om det svenska resultatet i EU-valet.

BT - 30 minuter sedan

Förseningar i tågtrafiken

BT - 45 minuter sedan

Fiat friar till Renault

BT - 1 timme sedan

Få krav på mensskydd när standard saknas

För mensskydd finns ingen överenskommen internationell standard – än så länge är det upp till varje tillverkare att bedöma vad som är godtagbar säkerhet och kvalitet. Det gör det lättare för oseriösa aktörer att ta sig in på marknaden, varnar doktoranden Louise Klintner..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.