Expressen > Nyheter

Thursday, 23 May, 14:53

Expressen - 16 maj 19 kl. 14:17

Trafikstörningar efter olyckaDet råder trafikstörningar i Malmö efter en krock mellan två personbilar.Det är fortfarande oklart om någon kommit till skada..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikstörningarefter , olycka
Skånskan - 11 maj 17 kl. 08:54

Trafikstörningar på E22:an

Staffanstorp En olycka rörande två personbilar strax norr om trafikplats Lund södra har gett upphov till trafikstörningar. ERWP.fif(0)En personbil har kört in i en annan bakifrån på E22:an strac norr om trafikplats Lund södra i södergående riktning.

Expressen - 11 maj 17 kl. 10:14

Trafikstörningar på E4 efter olycka

Det råder trafikstörningar på E4 efter en olycka.En bil ska ha kört in i mitträcket, enligt polisen.– En bärningsbil är beställd till platsen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral..

Expressen - 10 okt 17 kl. 15:04

Trafikstörningar på E4 efter olycka

En personbil och en lastbil är inblandade i en olycka på E4 vilket orsakar trafikstörningar.Polisen är på plats och rapporterat att läget är under kontroll.– Det har blivit köbildning, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral..

Expressen - 24 jun 18 kl. 16:55

Olycka på motorväg – risk för trafikstörningar

En lastbil och personbil har krockat på E18 i höjd med Köping.Enligt polisen rör det sig om en köolycka som inte är allvarlig – men det kan leda till trafikstörningar. – Det kommer nog vara begränsad framkomlighet under räddningsarbetet, säger Andreas Örth vid polisen i region Mitt.

Expressen - 07 jul 18 kl. 12:37

JUST NU: Linjebuss i olycka – trafikstörningar

Runt 20 passagerare har befunnit sig på en linjebuss på väg 117, Vanikva.Någon form av olycka ska ha skett med bussen och skadeläget är oklart.Vissa trafikstörningar ska ha orsakats av olyckan..

Trelleborgs Allehanda - 11 jul 12 kl. 11:37

Trafikstörningar efter olycka

Två personbilar kolliderade på onsdagsförmiddagen på bron över Falsterbokanalen.
Larmet om olyckan kom klockan 10.26.

Expressen - 04 dec 14 kl. 17:08

Trafikstörningar efter flerbilskrock i Malmö

Flera bilar har varit inblandade i en olycka på Inre Ringvägen i Malmö. Olyckan orsakar just nu stora trafikstörningar in mot Malmö. – Vi kommer att leda om trafiken, säger Maya Forstenius vid Skånepolisen..

Expressen - 23 dec 14 kl. 18:25

Sex personer i olycka – stora trafikstörningar

Två bilar har varit inblandade i en trafikolycka på riksväg 23. Enligt Trafikverket är det just nu stora trafikstörningar på platsen. – Vi är på väg till platsen, säger Stephan Söderholm, informatör vid Skånepolisen..

Expressen - 10 jul 15 kl. 17:11

Trafikstörningar efter olycka med lastbil

En lastbil har kört in i ett mitträcke vid Kallebäcksbacken på E6:an. Det har lett till kraftiga trafikstörningar på platsen. – Det är bilar som har vänt om och kör i motsatt riktning, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i Region Väst..

GT - 04 nov 15 kl. 07:19

Trafikstörningar efter olycka på Hisingen

En trafikolycka har inträffat på Hisingensleden i höjd med Björlandavägen på Hisingen. Två personbilar var vara inblandade i olyckan och det är stora trafikstörningar på platsen. Det är inte känt om någon skadades vid olyckan..

Nerikes Allehanda - 16 mar 16 kl. 09:25

Trafikstörningar på E18 efter olycka

Stora trafikstörningar råder på E18 väster om Karlskoga efter att en personbil kört in i en buss..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Hotell utrymt efter brandlarm

Elite Plaza i centrala Göteborg har utrymts efter ett brandlarm.– Vi tar det säkra före det osäkra, säger hotellchefen Camilla Nyman..

Expressen - 45 minuter sedan

Elever uppmanades ”sätta på” tjej under skattjakt

Avgångseleverna på Växjö Fria Gymnasium uppmanades ”sätta på” en namngiven tjej under en skattjakt. Händelsen inträffade tidigare i veckan och har blivit polisanmäld.– De har varit väldigt ångerfulla och vi beklagar händelsen, säger rektorn Maria Blom till Vxonews.

Expressen - 1 timme sedan

Mamman dog efter födseln – sen kom nästa mardrömsbesked

Lauren Accurso, 37, födde sonen Matthew Jr – trots de allvarliga komplikationerna under förlossningen.Kort därpå dog mamman, rapporterar Daily Mail.Några veckor senare kom nästa mardrömsbesked för familjen.

Expressen - 1 timme sedan

Så stort blir Preems klimatfarliga utsläpp

En sjättedel av den klimatpåverkande koldioxiden kan komma att släppas ut från Preems anläggning i Lysekil.Siffror från Naturvårdsverket visar att raffinaderiet på kort tid kan gå från att vara trea på utsläppslistan till solklar etta.– Något är fundamentalt fel, säger Johanna Sandahl på Naturskyddsföreningen..

Expressen - 1 timme sedan

Husbrand i Stockholm – brandkåren rökdyker

En fullt utvecklad lägenhetsbrand rasar i ett sexvåningshus i Tensta i Stockholm.Räddningstjänsten har påbörjat rökdykning.– Det är oklart om någon är kvar inne i lägenheten, säger Kurt Jonsson, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar..

Expressen - 1 timme sedan

Preems utbyggnad möter hårt motstånd: ”Katastrof för klimatet”

Preem kan komma att fördubbla sina utsläpp om företaget får tillstånd att bygga ut sitt raffinaderi i Lysekil.Den nya, utökade industrin hade då släppt ut motsvarande sex gånger så mycket koldioxid som allt inrikesflyg i Sverige per år, enligt en granskning genomförd av SVT Nyheter – och nu möter planerna motstånd från flera håll.– Utbyggnaden är en katastrof för klimatet, säger Lysekilsbon och Naturskyddsföreningsmedlemmen Inge Löfgren, 70.

Expressen - 1 timme sedan

Lastbil och personbil i krock – flera fastklämda

Polis och räddningstjänst är på utryckning efter en trafikolycka utanför Gävle.Enligt SOS-larmet rör det sig om en krock mellan en personbil och en lastbil.Tre personer uppges sitta fastklämda, enligt de första uppgifterna..

Expressen - 2 timmar sedan

Blocket-annonsörer lurades på miljoner av bedragare

Den 53-årige bedragaren låtsades vara en stormrik norrman med smak för det goda livet. Men det han gjorde var att lura av förmögna på platser som Ingelsta Kalkon och Savoy Hotell efter att ha hittat dem på Blocket.53-åringen gav sina offer papperslappar och lade beslag på sammanlagt cirka 3 miljoner kronor.

Expressen - 3 timmar sedan

Prada slutar använda päls i sina kläder

Nu kan man inte ge Prada på pälsen längre.För modeföretaget ska sluta med den..

Expressen - 3 timmar sedan

Tanjas sista inlägg – innan hon dog med dottern i famnen

33-åriga Tanja Ludwig, 33, skrev ett meddelande om psykisk ohälsa på Facebook. Sedan tros hon ha hoppat från en klippa – med sin tvååriga dotter i famnen. – Det är bortom fruktansvärt, säger en medlem av familjen till Daily Mail Australien.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.