Expressen > Nyheter

Thursday, 23 May, 14:47

Expressen - 16 maj 19 kl. 14:19

Meghans och Harrys säkerhet i hemmet hotadEn nyhetsbyrå fotograferade prins Harry och Meghans hem i Cotswold med hjälp av en helikopter.Något som enligt prins Harry hotar parets säkerhet i hemmet och bryter mot hans integritet och dataskydd.Nu ska händelsen tas upp i Högsta domstolen, skriver The Telegraph..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Harrys, Harry, Meghans, Cotswold, Högsta, The Telegraph

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Meghansoch , Harrys, säkerheti , hemmet, hotad
Expressen - 10 nov 16 kl. 19:34

Prins Harrys oro för nya kärleken Meghan

"Suits"-stjärnan Meghan Markle har fått utstå hatiska meddelanden efter att det blev känt att hon dejtar prins Harry. Prinsen har själv sagt att han oroar sig för hennes säkerhet och har bett pressen att backa. Nu uppges skådespelaren ha bett om att få ta ett uppehåll från inspelningen av "Suits".

Dagens PS - 07 jun 17 kl. 14:09

Estrid Ericsson – Mistress of Modern

De flesta förknippar Svenskt Tenn med Josef Franks banbrytande design, men 2014 slog portarna upp för en utställning till minne av kvinnan som följde sin dröm, grundade och drev Svenskt Tenn i 56 år – Estrid Ericsson.    – Hon var entreprenör, hon var kreatör, hon var estet och hon var företagsledare, säger Svenskt Tenns marknadschef Thommy Bindefeld till Sveriges Radio.   Här kan du se en kortfilm inspirerad av Estrid Ericssons liv: http://rohsska.

Dagens PS - 07 jun 17 kl. 14:09

Estrid Ericson – Mistress of Modern

”Hon var entreprenör, hon var kreatör, hon var estet och hon var företagsledare”, säger Svenskt Tenns marknadschef Thommy Bindefeld till Sveriges Radio. Sedan 1925 har företaget legat på fashionabla Strandvägen i Stockholm. Stilen som har satt Skandinavien på den internationella designkartan tog sin början redan innan Estrid Ericson och Josef Frank inledde sin legendariska kollaboration, och det hedrades och förevigades på Sven Harrys Konstmuseum i Stockholm för tre år sedan.

Expressen - 23 sep 18 kl. 18:10

Meghan och prinsessan Beatrice är lika som bär

Meghans stilsäkerhet är vida känt.
  Nu visar det sig att prinsessan Beatrice också delar smaken för mode, skriver Harpersbazaar.
  Prinsessan klädde sig i en likadan lyxkreation som Meghan haft på sig dagen innan..

Kristianstadsbladet - 16 sep 14 kl. 13:59

Estrid Ericsons känsla för stil

I dag förkroppsligar Svenskt Tenn det borgerliga hemmet, men i utställningen om Estrid Ericson vill konstnären Cilla Ramnek lyfta fram en estetisk radikal. - Hon tog för tiden stora steg och var verkligen inte konventionell.
I tider då varje inredningsblogg fylls av moodboards, stilleben och solitärer i matchande mässing kan det ligga nära till hands att raljera över vår vurm för perfekta hem, och över Svenskt Tenn, den främsta markören för god smak.

Trelleborgs Allehanda - 16 sep 14 kl. 13:59

Estrid Ericsons känsla för stil

I dag förkroppsligar Svenskt Tenn det borgerliga hemmet, men i utställningen om Estrid Ericson vill konstnären Cilla Ramnek lyfta fram en estetisk radikal. - Hon tog för tiden stora steg och var verkligen inte konventionell.
I tider då varje inredningsblogg fylls av moodboards, stilleben och solitärer i matchande mässing kan det ligga nära till hands att raljera över vår vurm för perfekta hem, och över Svenskt Tenn, den främsta markören för god smak.

BT - 02 okt 14 kl. 16:08

"Kan fortsätta hålla låga priser"

Glada miner bland både kroggäster och krögare i går. Den halverade krogmomsen blir kvar.
– Det betyder att vi kan fortsätta hålla låga priser, säger Nigel Dramin, krögare på Harrys i Borås.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Hotell utrymt efter brandlarm

Elite Plaza i centrala Göteborg har utrymts efter ett brandlarm.– Vi tar det säkra före det osäkra, säger hotellchefen Camilla Nyman..

Expressen - 45 minuter sedan

Elever uppmanades ”sätta på” tjej under skattjakt

Avgångseleverna på Växjö Fria Gymnasium uppmanades ”sätta på” en namngiven tjej under en skattjakt. Händelsen inträffade tidigare i veckan och har blivit polisanmäld.– De har varit väldigt ångerfulla och vi beklagar händelsen, säger rektorn Maria Blom till Vxonews.

Expressen - 1 timme sedan

Mamman dog efter födseln – sen kom nästa mardrömsbesked

Lauren Accurso, 37, födde sonen Matthew Jr – trots de allvarliga komplikationerna under förlossningen.Kort därpå dog mamman, rapporterar Daily Mail.Några veckor senare kom nästa mardrömsbesked för familjen.

Expressen - 1 timme sedan

Så stort blir Preems klimatfarliga utsläpp

En sjättedel av den klimatpåverkande koldioxiden kan komma att släppas ut från Preems anläggning i Lysekil.Siffror från Naturvårdsverket visar att raffinaderiet på kort tid kan gå från att vara trea på utsläppslistan till solklar etta.– Något är fundamentalt fel, säger Johanna Sandahl på Naturskyddsföreningen..

Expressen - 1 timme sedan

Husbrand i Stockholm – brandkåren rökdyker

En fullt utvecklad lägenhetsbrand rasar i ett sexvåningshus i Tensta i Stockholm.Räddningstjänsten har påbörjat rökdykning.– Det är oklart om någon är kvar inne i lägenheten, säger Kurt Jonsson, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar..

Expressen - 1 timme sedan

Preems utbyggnad möter hårt motstånd: ”Katastrof för klimatet”

Preem kan komma att fördubbla sina utsläpp om företaget får tillstånd att bygga ut sitt raffinaderi i Lysekil.Den nya, utökade industrin hade då släppt ut motsvarande sex gånger så mycket koldioxid som allt inrikesflyg i Sverige per år, enligt en granskning genomförd av SVT Nyheter – och nu möter planerna motstånd från flera håll.– Utbyggnaden är en katastrof för klimatet, säger Lysekilsbon och Naturskyddsföreningsmedlemmen Inge Löfgren, 70.

Expressen - 1 timme sedan

Lastbil och personbil i krock – flera fastklämda

Polis och räddningstjänst är på utryckning efter en trafikolycka utanför Gävle.Enligt SOS-larmet rör det sig om en krock mellan en personbil och en lastbil.Tre personer uppges sitta fastklämda, enligt de första uppgifterna..

Expressen - 1 timme sedan

Blocket-annonsörer lurades på miljoner av bedragare

Den 53-årige bedragaren låtsades vara en stormrik norrman med smak för det goda livet. Men det han gjorde var att lura av förmögna på platser som Ingelsta Kalkon och Savoy Hotell efter att ha hittat dem på Blocket.53-åringen gav sina offer papperslappar och lade beslag på sammanlagt cirka 3 miljoner kronor.

Expressen - 2 timmar sedan

Prada slutar använda päls i sina kläder

Nu kan man inte ge Prada på pälsen längre.För modeföretaget ska sluta med den..

Expressen - 2 timmar sedan

Tanjas sista inlägg – innan hon dog med dottern i famnen

33-åriga Tanja Ludwig, 33, skrev ett meddelande om psykisk ohälsa på Facebook. Sedan tros hon ha hoppat från en klippa – med sin tvååriga dotter i famnen. – Det är bortom fruktansvärt, säger en medlem av familjen till Daily Mail Australien.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.