SR > Nyheter

Thursday, 23 May, 04:44

SR - 16 maj 19 kl. 14:15

M riktar misstroendeförklaring mot StrandhällModeraterna väcker en misstroendeomröstning mot socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S), säger M-ledaren Ulf Kristersson i riksdagen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Strandhäll, Annika Strandhäll, Ulf Kristersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M riktar, misstroendeförklaringmot , Strandhäll
DN - 16 maj 19 kl. 14:17

Moderaterna riktar misstroendeförklaring mot Strandhäll (S)

Moderaterna riktar en misstroendeförklaring mot Annika Strandhäll (S). Det kom fram under statsminister Stefan Löfvens frågestund i riksdagen, rapporterar Expressen. .

DI - 16 maj 19 kl. 14:15

M riktar misstroendeförklaring mot Strandhäll – får stöd av KD

Moderaterna kommer att rikta en misstroendeförklaring mot socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S), skriver Expressen..

Affärsvärlden - 16 maj 19 kl. 14:22

Moderaterna riktar misstroendeförklaring mot Strandhäll

Moderaterna kommer att rikta en misstroendeförklaring mot socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S), skriver Expressen..

Västerbottens Folkblad - 17 maj 19 kl. 15:46

”Moderaternas misstroendeförklaring är riktigt fulspel”

Veckan innan valet till Europaparlamentsvalet riktar Moderaterna en misstroendeförklaring mot Annika Strandhäll för att sänka förtroendet till Socialdemokraterna. Det är ett tecken på att inte ens Moderaterna tror på sin egen EU-politik. Så här veckan innan EU-valet ser Moderaterna ut att gå mot ett riktigt bottenresultat.

DN - 17 maj 19 kl. 07:39

Björklund stödjer misstroendeförklaring mot Strandhäll

Liberalerna ställer sig bakom Moderaternas misstroendeförklaring mot socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S). Partiledaren Jan Björklund säger till Ekot att man kommer att rösta mot Strandhäll i misstroendevotumet..

SVT - 17 maj 19 kl. 07:33

Liberalerna stödjer misstroendeförklaring mot socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S)

Liberalerna kommer att rösta för den misstroendeförklaring som Moderaterna inlett mot socialförsäkringsminister Annika Strandhäll. Det uppger Ekot..

SmålandsPosten - 27 dec 14 kl. 11:42

SD: Misstroendeförklaring mot Löfven

Sverigedemokraterna ska snarast lämna in en misstroendeförklaring mot statsminister Stefan Löfven (S).
– Han förtjänar inte att styra Sverige, säger SD:s tillförordnade partiledare Mattias Karlsson. – Jag tycker det är uppseendeväckande att de går emot de grundläggande demokratiska principerna.

BT - 27 dec 14 kl. 12:07

SD: Misstroendeförklaring mot Löfven

Sverigedemokraterna ska snarast lämna in en misstroendeförklaring mot statsminister Stefan Löfven (S). - Han förtjänar inte att styra Sverige, säger SD:s tillförordnade partiledare Mattias Karlsson.- Jag tycker det är uppseendeväckande att de går emot de grundläggande demokratiska principerna.

BT - 14 jan 15 kl. 10:47

SD väcker misstroendeförklaring

Sverigedemokraterna väcker misstroendeförklaring mot statsminister Stefan Löfven. - SD spelar terroristerna rakt i händerna, kontrade Löfven.Sverigedemokraterna lovade redan i morse att väcka misstroendeförklaring mot statsministern.

BT - 09 jan 15 kl. 12:18

FP hotar med misstroendeförklaring

FP-ledaren Jan Björklund kritiserar regeringens hantering av en eventuell nedläggning av Bromma flygplats. Han hotar med en misstroendeförklaring, om regeringen inte backar.Den 18 december utsåg regeringen den tidigare näringsministern Anders Sundström (S) till särskild förhandlingsperson för att utreda framtiden för Bromma flygplats.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Han såg rebeller ta matleveranser för svältande

FN:s livsmedelsprogram WFP hotar att stoppa alla matleveranser till Houthikontrollerade områden eftersom rebellerna förhindrat hjälpen att komma fram..

SR - 2 timmar sedan

EU-valet – nu officiellt igång

Valet till Europaparlamentet har nu börjat. Först ut var Nederländerna där några vallokaler öppnade redan vid midnatt..

SR - 6 timmar sedan

May tappar tung minister

I Storbritannien avgick i kväll Andrea Leadsom, en av de tyngre ministrarna i regeringen. Hon skriver i sitt avskedsbrev att hon inte längre kan stötta det brexit-förslag som premiärminister Theresa May vill lägga fram i parlamentet..

SR - 7 timmar sedan

Lundgren välkomnar rättslig prövning

Peter Lundgren, Sverigedemokraternas toppkandidat till EU-parlamentet, är tillbaka i debatten igen..

SR - 7 timmar sedan

Brinnande aspludd – farlig trend bland unga

Aspludd har lagt sig över stora delar av Sverige och brinnande ludd har lett till ett stort antal småbränder i landet. De flesta av bränderna är anlagda, enligt Brandförsvaret..

SR - 8 timmar sedan

Polska biskopar uttrycker skam över skandaler

Den katolska kyrkan i Polen har inte gjort tillräckligt för att förhindra övergrepp på barn och unga, slår polska biskopar fast..

SR - 9 timmar sedan

Vapenhärva uppnystad i Norge

Över 1 800 illegala vapen beslagtagna efter en omfattande polisutredning i Norge. Flera av de åtalade i vapenhärvan har koppling till polisen och försvaret..

SR - 9 timmar sedan

Nu hårdnar maktkampen inom ANC

Idag valdes Cyril Ramaphosa formellt till Sydafrikas president, när landets parlament samlades för första gången efter valet för två veckor sedan. Men bara timmar innan parlamentet öppnade kom tecken på att maktkampen inom regeringspartiet ANC nu accelererat..

SR - 9 timmar sedan

Fokus på biologisk mångfald

I dag är det Biologiska mångfaldens dag – en dag instiftad av FN för att påminna om hur viktig artrikedomen är för allt liv på jorden..

SR - 10 timmar sedan

British Steel i konkurs – skyller på brexit

I Storbritannien har stålbolaget British Steel med 5 000 anställda försatts i konkurs. Ägarna skyller misslyckandet på osäkerheten kring brexit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.