DI > Ekonomi

Sunday, 19 May, 16:56

DI - 16 maj 19 kl. 13:41

Lyxmodebolaget faller på rapportLyxmodebolaget Burberry faller med drygt 5 procent på Londonbörsen efter att ha presenterat en kvartalsrapport som inte föll marknaden i smaken. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Burberry, Londonbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lyxmodebolaget, faller, rapport
Kristianstadsbladet - 18 jun 14 kl. 09:29

SAS faller på stigande börs


Stockholmsbörsen öppnar onsdagen svagt uppåt i linje med ledande börser i Europa. SAS faller efter sin rapport, men H&M:s kvartalssiffror gläder marknaden.Efter 25 minuters handel hade OMXS-index stigit med 0,3 procent.

TA - 18 jun 14 kl. 09:29

SAS faller på stigande börs


Stockholmsbörsen öppnar onsdagen svagt uppåt i linje med ledande börser i Europa. SAS faller efter sin rapport, men H&M:s kvartalssiffror gläder marknaden.Efter 25 minuters handel hade OMXS-index stigit med 0,3 procent.

BT - 18 jun 14 kl. 09:29

SAS faller på stigande börs

Stockholmsbörsen öppnar onsdagen svagt uppåt i linje med ledande börser i Europa. SAS faller efter sin rapport, men H&M:s kvartalssiffror gläder marknaden. Efter 25 minuters handel hade OMXS-index stigit med 0,3 procent.

Dagens PS - 31 jan 18 kl. 09:34

Jätten faller pladask efter monsterförlust

Så mycket rasar aktien efter morgonens rapportfiasko. Både Ericsson och Intrum faller – 8,37 respektive 6,39 procent – i den inledande handeln på Stockholmsbörsen under den rapporttunga onsdagsmorgonen. Bakgrunden för telekomjättens fall är den stora förlust på -19,8 miljarder för det fjärde kvartalet som bolaget redovisar efter stora nedskrivningar.

BT - 15 okt 14 kl. 16:33

Börsen faller tungt

Stockholmsbörsen faller hårt i linje med ledande Europabörser, delvis tyngd av amerikansk statistik. SKF tappar mindre än index efter dagens rapport för tredje kvartalet, men Astra Zeneca faller tungt.OMXS-index faller med 2,1 procent vid klockan 16.

E24 - 10 nov 11 kl. 09:46

Credit agricole: faller efter svag rapport

Den franska banken Credit Agricole faller på Parisbörsen efter en svag rapport för det tredje kvartalet. Nettoresultatet uppgick på 258 miljoner euro under kvartalet, ned från 742 miljoner euro motsvarande period i fjol..

Kristianstadsbladet - 13 feb 12 kl. 15:16

"Skolkommunen faller samman"

Foto: Annica Jönsson
Fritzon ställer Månsson till svars.
Som grund för sin oro pekar Heléne Fritzon på flera utredningar, vars resultat inte är positiva. Andelen elever med behörighet till gymnasiet eller till högskolan har sjunkit och ligger "betydligt" under riksgenomsnittet.

BT - 12 nov 13 kl. 12:35

Kronan faller hårt

Kronan faller hårt, ned med tio öre mot euron, och marknadsräntorna pressas nedåt efter en SCB-rapport som visar på ett oväntat prisfall i oktober. Börsen sjunker i linje med ledande Europabörser.Kronan är med tisdagens fall nere på den lägsta nivån mot euron sedan juni 2012.

BT - 12 nov 13 kl. 16:29

Kronan faller med priserna

Kronan faller kraftigt, ned med tio öre mot euron, och marknadsräntorna pressas nedåt efter en SCB-rapport som visar på ett oväntat prisfall i oktober. Börsen sjunker i linje med ledande Europabörser.Börsnedgången är bred, med bank- och verkstadsaktier som sänken.

DI - 20 dec 13 kl. 13:42

Blackberry faller efter svag rapport

Den problemtyngda kanadensiska smartphonetillverkaren Blackberry faller med 7,2 procent i den amerikanska förhandel efter en att ha presenterat en svag rapport..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Del 2: Kärnkraften och moralen

När kärnkraftsmotståndet växte fram som folkrörelse i Sverige på 1970-talet var tekniken ny och utbyggnaden mycket snabb. Under loppet av några år gick Sverige från ett normalt europeiskt kol&olja-land till det största kärnkraftslandet per capita..

DI - 1 timme sedan

I sex år har Game of Thrones varit Lineas liv: ”Hela resan har varit fantastisk”

Fem frågor Linea Stenfors, Head of couture effects, som i sex år skapat kostymer åt skådespelarna i tv-serien Game of Thrones..

DI - 1 timme sedan

Boeing medger fel i flygsimulatorn för olycksplanet 737 Max

Flygjätten Boeing medger att det var fel i flygsimulatorn för det olycksdrabbade planet 737 Max, uppger Financial Times. Enligt Boeing ska inte alla problem som kan uppkomma under flygning ha gått återskapa i flygsimulatorn. Samtliga piloter lär sig flyga flygplansmodellen i en simulator.

DI - 1 timme sedan

Prisrally på fläsk efter kinesisk epidemi

Chicagobörsens pris på fläskkött har stigit med 50 procent sedan årsskiftet, och är nu uppe på femårshögsta. Orsaken är en dödlig smitta som sprids bland kinesiska grisar, och redan lett till nödslakt av minst en miljon slaktdjur..

DI - 1 timme sedan

Krisrabatten når 64 miljarder kronor

Det är skilda världar för Nordens banker. Danske Bank åker på en ny kalldusch medan rivalen DNB är på stark frammarsch. Norska storbanken bör kunna fortsätta göda aktieägarna med saftig avkastning – och nu har värderingen dessutom sjunkit.

DI - 2 timmar sedan

Doldisen tvingades bort från svenska jobbet – kom tillbaka som vd för global jätte

LONDON. Efter 16 år som vd tog det slut, abrupt och utan förklaring. Peter Bodin lämnade revisionsjätten Grant Thorntons svenska verksamhet ”i fysisk och psykisk chock”.

DI - 2 timmar sedan

Statliga vd:n: Riksbanken äventyrar Sveriges anseende

I en färsk undersökning från Svensk exportkredit (SEK) anser endast hälften av Sveriges exportbolag att dagens ränteläge är fördelaktig. Det är en anmärkningsvärd siffra givet den historiskt låga räntenivån. .

DI - 2 timmar sedan

Svårsläckt brand på Billerud Korsnäs ger inga störningar

Billerud Korsnäs pappersbruk i Gävle drabbades av en brand natten till söndagen. Men branden är släckt, ingen skadades allvarligt och produktionen påverkas inte. ”Nej, det har pågått underhållsarbete”, säger Anna Helsén, tillförordnad presschef på Billerud Korsnäs..

DI - 3 timmar sedan

Krympande tallskog oroar Skogsstyrelsen

Tallskogen minskar kraftigt, varnar Skogsstyrelsen. I stället för tall planeras i många fall gran, ofta på torra marker som inte är anpassade för det. Det ökar risken för både torkstress och angrepp från svamp och granbarkborre..

DI - 3 timmar sedan

Österrike: Nyval i september

Nyval ska hållas snarast, om möjligt redan i början av september, meddelade Österrikes president Alexander van der Bellen vid en gemensam presskonferens med förbundskansler Sebastian Kurz..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.