Aftonbladet > Sport

Friday, 24 May, 21:14

Aftonbladet - 16 maj 19 kl. 13:18

”Problem löses inte genom att gå ut i krig”
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Problem lösesinte genom att , ut i , krig
Sydsvenskan - 27 apr 14 kl. 07:59

Liksäckar kan hejda krig

Ordkriget trappas upp. Ryssland och Ukraina mobiliserar. Skärmytslingar i gränstrakterna.

BT - 06 jan 15 kl. 15:29

2014: Fler krig, få ljusglimtar

Att världen blir allt fredligare brukar ofta lyftas fram som motvikt till mediernas svarta krigsrubriker. Men den trenden utmanas av ett allt mer eskalerande våld. Förra året ökade antalet krig i världen.

Cornucopia - 22 maj 15 kl. 10:12

Hög NATO-general: "Sannolikt krig i sommar, har vi tur utan kärnvapen"

"Vi är sannolikt i krig den här sommaren. Har vi tur är det utan kärnvapen." - en hög icke-amerikansk NATO-general eller amiral till John Schindler, 20:e majEn hög icke-amerikansk NATO-general eller amiral sade i förrgår att han tror att NATO är i krig i sommar, om man har tur utan kärnvapen.

Dagens PS - 08 feb 17 kl. 10:49

Krönika: ”Det här kan bli Europas nästa krig”

1990-talets inbördeskrig på Balkan har lämnat öppna sår och gamla konflikter ouppklarade. Nu har ögonen riktats mot Kosovo, ett land som kan bli startskottet för Europas nästa krig. Ett tåg med texten ”Kosovo är Serbien” på 21 olika språk rullade nyligen in i Kosovo från Belgrad.

Nyheter 24 - 02 feb 12 kl. 09:10

"Sveriges måste visa solidaritet med EU i ett krig mot Iran"


När konflikten med Iran trappas upp finns risk att vi närmar oss krig, hävdar Carl Bildt. Utrikesminister Carl Bildt har tidigare uttalat sig om att den pågående Irankonfliken ytterst riskerar att sluta i krig. Efter att EU förbjudit alla medlemsländer att importera olja från Iran - då det finns misstankar om att Iran utvecklar kärnvapen - hotar Iran blockera det viktiga Hormuzsundet och införa ett omedelbart stopp av oljeleveranser.

Cornucopia - 08 dec 16 kl. 20:44

Ny rapport - så drabbas svenskt jordbruk vid krig eller avspärrning

Sveriges jordbruk är som bekant sårbart och om Sverige inte får tillförsel av fossila bränslen och möjlighet till import kommer landet snabbt drabbas av svält enligt en tidigare rapport från JTI. En ny rapport har tittat på hur olika bönder i praktiken kommer drabbas.
Frigående kor och tjur på en bergsväg i georgiska Svanetien.

SvD - 21 apr 17 kl. 20:01

Nordkoreas ambassadör: Vi är redo för krig

Nordkorea är redo för krig med eller utan Kinas stöd, säger landets ambassadör i Sverige Kang Yong Dok. – Vårt land är fullständigt redo att möta vilket krig som helst - kärnvapenkrig, konventionellt krig - på egen hand. USA ses som ensamt ansvarigt för upptrappningen.

Sydsvenskan - 15 mar 11 kl. 06:30

Att överleva ett krig

"I , the Undersigned". Lunds konsthall. T o m 8.

Newsmill - 29 nov 12 kl. 16:15

Höjd FN-status för Palestina kan ses som belöning för krig

http://www.newsmill.se/trackback/48068Alliansledamöter: Sverige bör rösta nej till höjd FN-status för Palestina, bland annat eftersom det skulle uppfattas som en belöning för det krig som nyligen genomförts mot den israeliska civilbefolkningen..

Sydsvenskan - 29 aug 14 kl. 05:30

Ett sjukt krig ur mänsklig vinkel

Första och andra världskriget är en outsinlig källa både till dokumentärt berättande och till fiktion. De långfilmer och tv-serier som gjorts utifrån dessa krig är så många att de inte går att hålla reda på. Det finns storverk och klassiker, det finns också en hel del snabbproducerat och klichéfyllt skröfs som fyller tv-tablåer världen över.

Sydsvenskan - 10 dec 15 kl. 04:00

Dubbelt unika berättelser om krig

Att skriva tjocka böcker är, som Borges påpekade, lika opassande som att prata för mycket. Var och varannan berättelse i irakiskfödde Hassan Blasims novellsamling ”Irakisk Kristus” skulle räcka till egna utbyggda romaner, men snittar istället på ungefär tio sidor. Komprimerade.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 1 timme sedan

Enorm finsk tv-siffra i segern mot Sverige

Aftonbladet - 2 timmar sedan

”Är det terror kommer det påverka”

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Wennerholm: Så slutar VM-semifinalerna

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Han kan offras – svensk pekas ut

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Storstjärnan går miste om 300 miljoner

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.